Höyhensaari

2:54

Tässä olen tavoitellut klassisen pop-balladin sävyjä pianon ja ison orkesterin säestyksellä. Modernit sovitus- ja soundiratkaisut on tarkoituksella jätetty pois ja pyritty palaamaan aikaan jolloin sellaiset nimet kuin vaikkapa Beatles ja Phil Spector tekivät jotain unohtumatonta. Toivottavasti olen onnistunut tavoittamaan edes hitusen niistä tunnelmista.

"Jälleen tyynyyn painan pään siihen jään kunnes poistun päältä maan.
Höyhensaareen laskeudun, siellä nään sinut aina uudestaan."

Säv. San. Mäntynen

8.33   4580 kuuntelua

Kappaleen sanat

”Ethän käänny pois koskaan.”
Niin minut silloin sait sanomaan.
Kuinka tahdoinkaan odottaa,
että aika yhteen meidät liittää saa.

Jälleen tyynyyn painan pään, siihen jään,
kunnes poistun päältä maan.
Höyhensaareen laskeudun, siellä nään
sinut aina uudestaan.

Ensiaskeleet hellyyteen,
ja löytöretket hellyyden sydämmeen,
kuinka voisinkaan unohtaa.
Ehkä kirjeen soisit vielä kirjoittaa.

Jälleen tyynyyn painan pään…

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

kooho 21.12.2009
lol :D
0   +1 +2
 
digius 13.04.2008
Parasta mahdollista jälkeä niin soundillisesti kuin sovituksellisestikin. Eipä enää pysty sanomaan onko asialla oikea orkesteri vaiko softa, niin hyvin taipuu osaavissa käsissä nykytekniikka. Biisi avautuu varmasti useammalla kuuntelulla, valitettavasti (tämän päivän infoähkyn uuvuttamana) ehdin kuunnella vain pariin kertaan. Loistavaa tuotantoa!
0   +1 +2
 
10
makes69 26.04.2008
Aivan upea veto! Todellakin lukiessani noita esittely tekstejä olin että nyt lipes vaan eipä livennytkään täähän on todella hieno teos!
0   +1 +2
 
8
fani:D 21.04.2008
Melodiast diggasin hemmetisti mutt sitte mä en oikee osannu kuunnella nuit sanoja muute ko ton kertsin ja se kannatti koska se nostaa numeron 8.. en oikee tykänny täst justii muute ko kertsist ja melodiast.. hyvin tehty biisi! 8 tuli!=) hyvä tää o
0   +1 +2
 
10
Mynthoon 10.04.2008
Apus-eka! ;) Todellakin klassinen pop-balladi! Kaunis, kaihoisa ja eteerinen tunnelma! Eipä tämä todella kaipaa lisäselvityksiä! Hyvä hyvä!
0   +1 +2
 
BullHill mja 11.04.2008
Kaunis sävellys ja teksti. Unen pehmoista tunnelmaa ensirakkaudesta. Miellyttävät soundit, mukava sovitus. Hyvää laulua ja taidolla soitetut taustat. Miksaus ja tuotanto ovat kelpo työtä tässä poppiksessa
0   +1 +2
 
8
Chadonna 26.05.2008
Tässä on kiva tuo pianomelodia. On oikein hyvää mieltä tuottavaa. Nimitys on erittäin osuva, koska koko kappale tuo mieleen erittäin paljon höyhensaarilla juoksentelun ja pomppimisen jonkun henkilön kanssa käsi kädessä.

Sanoitukset on suuressa osassa ja oikein mukavathan nuo ovatkin. Yleisesti tää on erittäin kiva biisi. Tuli oikein hyvä mieli. Tästä voin antaa oikein mieluusti kahdeksaisen.
0   +1 +2
 
vahtoma 11.04.2008
Kaunis biisi ja tällaiseen juuri oikeenlainen teksti. Tätä biisiä kantsis kaupitella levy-yhtiöille jollekin artistille levytettäväksi. Hieno biisi!
0   +1 +2
 
tukala 12.04.2008
Aika loppuun asti tuotettua kamaa. Kaikki soittimet ja laulu hyvässä tasapainossa ja hyvin miksattu. Kertsiin oisin henk.koht. kaivannut hieman enemmän draivia. Toinen asia joka pisti korvaan oli piano, joka etenkin biisin alussa veti melkoisen suoraviivaista stemmaa (liekö tarkoituksella?). Pieni "fiilistely" artikulaatiossa olis ollu poikaa, nyt alun piano kuulostaa vähän midi-kamalta. Hyvä sävellys. Kivoja voimasointuja oikeissa paikoissa.
0   +1 +2
 
audiospets 20.05.2008
Vähän liian ennalta-arvattava melodia koska se menee samaan suuntaan sointujen kanssa. Rankka transponointi olis toiminut kertsille. Hyvin soitettu kokonaisuus!! Stemmat Hyvät. Lisää tavaraa sekaan!!!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat