Whisper

Dreammachine | 03.05.2008 | Trance
4:50

Jeesjees... Elikkä jälleen pienen tauon jälkeen uutta biisiä tarjolla. Ko. biisi sai alkunsa jo joskus vuoden 2007 kesällä, mutta jotenkin ei homma lähteny sillon pyörimään ja vähän kerrallaan oon tätä nyt tehny aina silloin tällöin. Nyt lopultakin alkoi omaan korvaan kuulostaa melko valmiilta (ja konetehot loppu totaalisesti kesken) joten tässäpä tämä nyt sitten kaikkien iloksi.

Genrestä en ole ollenkaan varma mutta jotain trancebreaksia se kai olisi... Omasta mielestä varsin onnistunut tekele mutta kertokaahan tekin mitä mieltä olette.

Ja loppuun vielä että päämelodia muistuttaa ehkä jonkun verran taannoista Angel-biisiäni mutta pakkohan näitä on jossain vaiheessa näin huonolla mielikuvituksella alkaa kierrättää ;)

Hyvää alkavaa kesää kaikille.

9.40   1948 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 23.05.2008
Hienon kuuloista mazkua! Ei ehkä omaperäisyydessä loista, mutta nuo soundit ovat todella onnistuneita ja miksaus on täydellisesti kasassa. Ehkä jos jostain voisi inistä hiukan, niin alataajuuksia voisi olla enemmän basslinessä... juu... ja tuosta maininta kyllä on melkein turhaa, koska sen soundi on muuten säädetty melkein täydelliseksi... kuhan joku tälläinen pakollinen piti jostain keksiä =D Basari miellyttää kovasti itseäni tuollaisena sopivan napakkana.

Biisi on kokonaisuudessaan erinomaista fiilistelyä. Voisinkin ottaa tämän mp3-soittimeenkin pyöräreissuilla tai kesällä rannoille. Yksi asia mitä ehkä oikeasti jäin kaipaamaan tässä on joku sellainen vahvempi nosto... ja jotenkin biisi tuntuu hiukan lyhyeltä, jotta kunnon chillailun kerkeisi saamaan pystyyn. Tosin onhan tuolla kyllä pituutta... tuntui vain aika menevän kuunnellessa nopeasti ja sehän vain on hyvä asia. Yhdyn myös ylläoleviin kommenteihin, että piano on aavistuksen liian jäykkä ja eloton... kuulostaa silti kyllä pirun hyvältä, vaikka iskut ovatkin vähän turhan kovia. Pituus on oikeastaan aika napakka sisältöönsä nähden. Pro-settiä! =)
0   +1 +2
 
10
Mr Fobias 07.05.2008
Alku tuollainen odottava kunnes saadaan vähän enemmän efektiä, syntikoita komiasti efektoituna ja biisi lähtee rakentumaan. Paneroinnit on toteutettu heti alusta alkaen todella hyvin ja muutenkin miksaus tuntuu onnistuneen mallikkaasti. Ainakin meikäläisen korvaan toimii. Vähän sellaista Jarremaista melodia kulkua on ilmassa, sekoitettuna trancemaiseen otteeseen. Ei voi kuin fiilistellä ja naatiskella kuulemaansa. Tähän vielä sopiva humalitila ja biisi täysillä, niin ai ai. Täytyy kokeilla joskus.

Taustan melodia on tuttuakin tutumpi (credits veisu meikän proggiksessa), ja toimii mallikkaasti. Melodiat tukevat loistavasti toisiaan ja hienoja ideoita hyvin toteutettuna on kipaleessa. Siihen vielä loistavat äänet/soittimet, yhdistettynä toimivaan biisin rakeenteeseen, en tästä löydä kyllä mitään moitittavaa/parannettavaa. Täydellisyyttä hipova :).
0   +1 +2
 
9
M.G 12.05.2008
Ei ehkä sieltä tavallisimmasta päästä ollu tältä artistilta, mukavaa vaihtelua tähän väliin. Teema pysy koko ajan samana mut soundit ja sointu kulku toi biisiin vaihtelua, ei käynyt pitkäks. Toi piano mullakin pisti silti korvaan, olis voinu olla pikkusen pehmeempi soundi ja tehdä sillekkin soittimelle vähän nyansseja, varsinkin siinä kohtaa ku piano veti lähes yksin melodiaa, oli vähän hakkaava kunnes sekottu sinne muun sälän joukkoon, sit toimi. Kokonaisuus kymppi mut yks piano miinus piste pitää verottaa.
0   +1 +2
 
10
Vespe 13.05.2008
Loistavaa settiä. Rummut on tosi tiukat ja raikkaan kuuloiset. Taustamusaksi aivan ehdotonta. Nimivalinta on kyllä onnistunut tälle biisille... Sanoit ettei tämä nyt mitenkään erikoinen biisi ole, ja olet siinä ihan oikeassa. Mutta se mitä tämä tarjoaa on hiottu niin viimeisen päälle että tämän rallin arvostus nousee kyllä korkealle. Miksaus ja kaikki on hoidettu loistavasti. En mä tästä kyllä mitään negatiivista keksi. GJ!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta