Leave me Alone

Dreadful | 17.05.2008 | Melodic Metal
3:20

Siitä runtua \,,/

Säv : Steel
San : Ville
Sov : Dreadful

8.60   7109 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Shadow_fall 15.06.2008
Tausta soundit on oikein mainiot. Örinät perus huippu settiä mitä se on ollutkin ja cleanit ei tälläkään kertaa jättäny yllättämättä. Kerrassaan hienoa matskua. Rumpuihin tullu parannusta iha hyvi. Mutta yksi asia mua huolettaa näissä uusissa biiseissä on se, että kunnon kitara riffit ja sellanen tappo meininki uupuu kokonaan. Noissa aikasemmissa biiseissä se tuli hyvin esiin ja siitä ihmiset piti todella paljon.
Kiitos ja kumarrus!
0   +1 +2
 
9
Toopj 18.05.2008
tykkään tuosta mainriffistä ja soundit on minusta parantunu edellisiin verrattuna. Kertsi o hyvä ja biisi muutenkin toimii. Sooloa odotin vähä mutta toisaalta ehkä ihan hyvä ettei tässä sitä ollukkaan. En nyt oikeastaa mitää erityisen huonoa osaa sanoa, biisi toimi joten kyllä mää 9 annan.
0   +1 +2
 
9
Gitara Uggeli 18.05.2008
Ihan vitun hyvä biisi, mutta jotain jäi puuttumaan
0   +1 +2
 
10
lavascale 17.05.2008
oi helvetti miten hyvälle alku kuulostaa ! \,,/ suoraastaan kiinnyin tämän biisin melodiaan, pidän uudesta tuotannosta ... toki vanhojaki kuuntelee ... pitkä plussa tästä :D toimii
0   +1 +2
 
8
solesurvivor 04.06.2008
Kappas, uusia biisejä! Ihan samaa taattua laatua on tämäkin kuin vanhat, paitsi uusilla höysteillä ja kehityskin kuuluu. Puhdas laulukin alkaa laulajalta taittumaan kivasti, vähän vielä siihen sitä potkua lisää eli sellaista metallia ja potkua ääneen. Ja vireessäkin on ehkä vähän tsekattavaa. Örinä toimii kyllä ihan helvetin hyvin. Väliosa on mukava höyste biisissä, olisi vielä toivonut että se olisi ollut vielä vähän pitempi. Oikein hyvä biisi sävelyksenä ja sovituksena ja soitto/laulu pelaa hyvin, tästä on taas hyvä jatkaa:)
0   +1 +2
 
7
kanzu123 30.05.2008
Vähän turhan hittihakuista metallia ilman oikein minkäänlaista sisältöä. Tälläinen fiilis iski, kun kuuntelin biisin ekan kerran. No, kuuntelin uudestaan ja päädyin samaan tulokseen. Lievästi epävireisesti laulettu kertsi ei myöskään parantanut fiilistä. Eikä örinä puolikaan aiheuttanut mitään hyvää fiilistä.
Noin kokonaisuudessaan biisi oli tylsä ja ideaköyhä. Plusaspuolina oli, että soitto sentään kulki suhteelliseen mukavasti ja biisin rakenne oli suhteellisen toimiva. Jotenkin vain jäi tuntumaan, että tässä oli lähdetty hakemaan biisiä, joka soi voicella ja sen takia unohdettu, miten biisit oikeasti kuuluisi tehdä.
0   +1 +2
 
6
vihtakostaja 20.12.2008
Tämä biisi laitettu kaks vuotta myöhemmin kuin yllä oleva biisi. Mitä on tapahtunu? Ei hirveästi. No rumpali ei takkua ja kukaan ei kiilaa soitossa. Tämä ei ole pelkästään teille, mutta Suomessa on aivan liikaa bändejä jotka matkivat toisiaan ja tekee samoja maneereja. Suosittelisin miettimään jotain mitä kukaan ei ole koskaan tehnyt. Edelleen sanon että 90-luvulla te olisitte ollut mahtavia, mutta kun tän on tehnyt sen jälkeen tuhannet bändit. Sen takia kutosta suurempaa en suostu antamaan.
0   +1 +2