Waiting for summer

Dmgl | 12.09.2005 | Trance
5:48

Kesän odottelua...

8.17   1688 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

spiritusandasper 30.10.2006
Jeps. Pikkusen olis varaa nostaa tasoja tässä, vai kuvittelenkohan mä. Tuntuis et soi aika hiljasella. Melodiat ei säväytä erityisesti, mutta eivät ole mitään huonojakaan. Tossa sahaleadissa taitaa olla aika paljolti liikaa alataajuuksia, kun ne kuulostaisivat aika tukkosilta, sieltä equlla vaan pois iha rohkeesti sotkemasta bassoja. Bassoista puheenollen tuossa sun basarissa sais olla kymmenen kiloa lisää tehoa. Sitä ei kuitenkaan korvata nostamalla volumea. Koitapa säädellä basarin eq-käyrästä yläpäitä lisää ja hieman hävittää tota kumahtelua. Mahdollisesti voisit pistää jonkun snaren tuohon basarin päälle myös soimaan ja miksata ne yhteen ja saada näin lisää iskuvoimaa. Sama juttu tossa uudemmassa keskeneräisessä biisissä. Tunnelmansa puolesta tässä olis ihan mukavasti potentiaalista menoa, mutta soundit eivät tee sille oikeutta tällä kertaa. Tuossa uudemmassa on hieman parempi miksaus kun tässä, mutta siinäkin hiomisen varaa reilusti. Tosta ft2:sta en ymmärrä/tiedä mitään, mutta ainakin fl studiolla pystyy kyllä parempaan soundiin ja nää biisithän olis varmasti ihan eri tasolla puhtaammalla soundilla.
0   +1 +2
 
10
Mc Dragon 23.09.2005
Kesän odottelua.. talvi tulossa mut tulee se kesäkin vielä sieltä... Voisinpa luvata et tämä tulee soimaan ens-kesänä mun radiosta takuu varmasti.. Miksei nyt talven tullessakin, kesää odotellessa:) Erittäin kaunis ja hyvä kappale..
0   +1 +2
 
9
suwi-- 13.09.2005
Kaikki biisit ihan sikahyviä, vielä ku saisit nuihin jotkut laulamaan melodiaa ja kauniit sanotukset nii tässäpä ois meille uus chorale!:)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat