Dreams of future

DjVallu | 14.08.2010 | Electronic
3:30
9.00   730 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
jempsuli 27.03.2011
ihan ok
0   +1 +2
 
Ravana 23.12.2010
Alusta tuli mieleen ihan Lotus (Esprit Turbo Challenge)... Mahdollisesti kolmonen. Joten siksi tämä on nyt näistä biiseistä tiukoin.

Alussa on siis mieleistäni melodiaa ja siitähän tulee saman tien hyvä fiilis noin muutenkin. Pidän noista virveleistä tässä, sopivat kohtuullisen hitaaseen tempoon mukaan hyvin. Melodiapuoli kyllä miellyttää itseäni kautta biisin.

Tässä on aika täyden oloinen miksaus ja onhan tuolla toki monenmoista häppeninkiä menossa jatkuvasti. Välillä tuntuu että turhankin täysi. Esimerkiksi osuudet, joissa on monta bassoa päällekkäin, tuntuvat olevan liikaa. Lisäksi basari hukkuu auttamattomasti tuonne sekaan. Jonkinlainen vaimea bump kuuluu aina ajoittain. Hieman enemmän esille kaipaisin. Mutta ehkä tätä pitäisikin kuunnella subbarilla tai jotain, sen verran nihkeästi korkeita taajuuksia tuossa basarissa on.

Biisi soljuu eteenpäin miellyttävästi, tosin jotenkin katkonainen olo tulee. Liikaa pysähdyksiä. Esimerkiksi tuo 1:20 pysähdys tuntuu ihan turhalta. Biisi on myös makuuni ihan liian lyhyt. Loppuun olisi hyvin mahtunut tuota alkulotusmenoa vielä hieman. : P
0   +1 +2