Technology

DJNizu | 10.04.2005 | Dance
3:44
7.63   1706 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
_MikuZa_ 06.08.2006
vähän on kyllä löysä... miksaus puuttuu vissiin kokonaan..
0   +1 +2
 
7
^Nocturna 20.10.2005
rummut iha ookoo, mutta kunnon leadi puuttuu, "paha tikki".... biisi on ihan kuunneltava... Bassoa en oikeen biisistä kuullut.. Biisi mun makuun liian yks toikkonen!!!!
0   +1 +2
 
7
Most local 14.05.2005
ehkä hiukan jumputi jumputi rakenne, mutta kokonaisuutena ihan renota menoa
0   +1 +2
 
Aurisgale 23.04.2005
Rauhallinen ja hillitty on biisin tunnelma... vähän ehkä turhan hiljaiset taustat, sinne olisi voinut laittaa hiukan suhinaa tai jotain muuta ambient-täytettä, olisi silloin helpompaa tarrautua tähän biisiin...

Biisi on kuitenkin rakenteen puolesta yksinkertainen ja varma... tosin ehkä hiukan liian varma, kun etenee saman vaihdoksen kanssa alusta loppuun... mut onneks soundit vaihtuu, niin mielenkiintokin pysyy... arpeggiot myötäilee nätisti biisiä...

Kaikki toimii biisissä varsin mallikkaasti, mutta iskua saisi lisää pienillä rohkeilla ratkaisuilla. Mut silti hyvä ettei tässä ole haettu mitään liian monimutkaista. Nyt tämä oli varsin miellyttävä paketti. Hyvä jatkaa!=)
0   +1 +2
 
8
TheReal 13.04.2005
Noniin, alku kuulostaa heti lupaavalta ja stringpadi toimii hyvin. Arpeggiota voisi tehdä mielestäni massiivisemmaksi. Rummut toimii hyvin mutta en tiedä jos sopii oikein tähän genreen. Miksaus on parantunut huomattavasti enkä huomaa mitään huonoa siinä.

Rakenne toimii ihan mukavasti mutta kappaleessa voisi mahdollisesti olla lisää vaihtelua ja ns. "koukkua" eli massiivisempi. Melodiakulku sinäänsä on hyvää mutta massiivisuutta tarvitaan vielä :)

Ku kokonaisuudellaan kattoo piisii niin oot hyvän kappaleen saanu aikaseks :P hyvä!
0   +1 +2
 
9
Anzku5v 10.04.2005
Tämä alkaa mielenkiintoisella melodialla jossa minusta on ainesta kovastikkin.Kappaleessa olisi toki voinut käyttää laajempaa soitin valikoimaa ja ehkä tuo melodia katosi tuohon rumpujen jytkeeseen. Elikä melodiaa enemmän esille niin hyvää tulee ja vähän lisää instrumenttejä.
0   +1 +2
 
8
LadyN 10.04.2005
Mukavan rauhallista musiikkia.
Ei ole niin yksitoikkoinen kuin yleensä.
Ihan hyvää tämä on :)
0   +1 +2
 
8
siiki 10.04.2005
Biisi alkaa erittäin, erittäin rauhallisesti .Rummut alkavat potkimaan mutta ne tuntuvat hieman onnettomilta nuo rummut. Niissä ei ole tarpeeksi potkua. Enemmän soundeja ja melodioita vain kehiin niin tulisi parempaa matskua. Kyllä tämäkin jo melko hyvältä kuulostaa mutta lisäilemällä enemmän erilaisia soundeja ja melodioita kuulostaisi vielä paremmalta.
Eli toisin sanoen soundimaailma on hieman kehno ja melodiat ovat liian yksinkertaiset minun makuun mutta kyllä tästä biisistä paljon hyviäkin puolia löytyy.
Sitten jälleen kaivetaan yksi huono puoli esiin, tosiaankin siis rummut ovat liian munattomat ja biisi jää vähän niin kuin paikalleen rullaamaan että pitäisi jatkua, eli rakenteessa on hieman vikaa ja muutenkin biisi on kauhean tyhjön kuuloinen kun ei löydy erilaisia soundeja,melodioita ja efektejä biisistä.
Miksaustakaan ei ilmeisesti ole tehty ainakaan paljoa mutta kyllä asennetta löytyy eli kun kokemusta tulee lisää niin biisitkin paranevat. Minäkin aloitin Fl Studiolla musiikin teon vasta Syyskuussa 2004 ja koko ajan biisit paranevat pikku hiljaa:)
Tosiaankin tsemppiä jatkossakin nyt.
Keep on try!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta