Funk

Skrubunen biisi 30.08.2002

3:37

Mikä on huvittavan skrubuista?
Agapio Racing Teamin dubbaukset, 50-luvun sci-fi B-leffat ja 60-luvun Batman. Mistään ei ollut tarpeeksi ääninäytteitä omaan biisiinsä, joten tässä ovat ne kaikki yhdistettyinä.

9   3 1637 kuuntelua
Funk

Ni feat. Monty Python (ei tiedossa)

5:04

Tää on mun eka miksaus HipHop eJay 2:lla ja sellaiseksi melkoisen hyvä mun omasta mielestäni. Tämän piti aluksi olla muinaisen Albatross-biisin remix, mutta se vähän kuin ryöstäytyi käsistä. Heh.

7.8   2 1802 kuuntelua
House

Donuts feat. Simpsonit (ei tiedossa)

3:07

No Niin, tää nyt on se biisi, mitä mä pidän mun onnistuneimpana tuotoksena, vaikkakin se on tehty Dance Ejayllä ja sisältää mulle ominaisia musiikin keskeytymisen ja vaihdon ja taas keskeytymisen ja vaihto takaisin vanhaan sekä tietysti Nixonin "Im not a Crook"-leikkeen, mikä on ja tulee olemaan jokikisessä tekemässäni biisissä

7.71   3 1498 kuuntelua
House

Not A Crook (ei tiedossa)

3:05

Mun vihoviimeinen räpellys DanceEjayn kanssa ja hyvä niin. Sisältää hiukan haikeutta, vaikkei sitä Dance Ejayn jämäpalojen alta ehkä huomaa. HipHop Ejay 2:lla on huikean vaikea sählätä wav-äänistä biisiä. Pitäisi olla mikrofoni ja nauhoittaa omaa räppiä tai nauhoittaa MD:n kautta Mikropuhetta.
Mutta on silti ihan hyvä biisi, kulki ennen nimellä DJ. Keuhkokalan Paras Biisi, mutta sen vaihdoin, koska Nomen est Omen noin yleensä ottaen ja tämän biisin kohdalla nimi ei olis pitänyt paikkaansa Vasarahain perseen vertaa. Ni.

7.33   0 686 kuuntelua
Älä kuuntele missään nimessä!

CrazyPop Remix 29.08.2002

1:11

Tämä on jo niin yliskrubuista, että koko biisi on täällä vain siksi, että saan makeat naurut, kun sen keskiarvo on 4.0. Mutta eipähän kukaan pääse sanomaan, ettenkö tee itse biisejäni. Tämän tein Windowsin Ääninauhurilla noin 5 vuotta sitten ja miksasin uudelleen 2002. Heh, ei kun kuuntelemaan!

-   0 521 kuuntelua
eJay

Monty Python: Here Comes Another One RMX (ei tiedossa)

1:07

Mun Skruburemix Dance Ejayllä Monty Pythonin klassikkobiisiin, johon löytyy rutkasti parempiakin variaatioita.

6.25   2 1135 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.