Rupture

DJ SkyWay | 30.10.2005 | Progressive Trance
3:43

Kesän aikana tullut tehtyä tämmöinen hieman erikoinen biisi jolle tuon genren löytäminen oli hieman hankalaa, päädyin loppujen lopuksi Progressive Tranceen, vaikka voisin kuvitella tämän esim. Massive Trance genreen, mutta valitettavasti sellaista ei löydy :)

Melko vauhdikasta menoa jo heti alusta ja äänirikasta soundimaailmaa. Ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen, kommentit ovat aina tervetulleita.

9.33   961 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
vipa84 17.11.2006
Oiii... Aivan loistava biisi:D
0   +1 +2
 
10
Cylenth Vision 21.09.2006
Ihan hyviä perus trancen elementtejä, tykkäsineniten kappaleen energiasta ja fiiliksestä, ehkä hiukan toisti itseään mutta kappaleen hyvät puolet antavat sen anteeksi :)

Alku lähtee varsin hyvin ja tempaisee heti mukaansa!!! JEE JEE!!! Everybody feel the force of trance!!! heh :P

Pitemmittä puheitta, hyvä kappale ja siitä voisinkin tehdä remiksin kuten tuossa äsken puhelimessa sovittiin :)
0   +1 +2
 
9
Holmström 02.04.2006
Piti palata tähän puolenvuoden takaiseen tuotantoon... jes... tietynlainen massiivisuus puskee läpi... Idea ja ajatus täysillä mukana... laajaa hässkkää mutta spiikit rajoittaa näin lyhyessä setissä jatkokäytön, mutta jos tästä saadaan pidempi versio niin homma todella ROK! Biisin kulku valitettavasti pysähtyi kesken kaiken. Tällä energialla pitää saada lisää... siis jatko-osa...
ei saa keskeyttää näin pahasti ;) Mutta jatko-osaa odotellessa tällä idealla upea suoritus:)
0   +1 +2
 
Mike H 11.11.2005
Jaah, rupesinkin jo kuunteleen ettei tämä ole kyllä progressiivista trancea nähnytkään. Ihan perusettiä tämä minun mielestäni on, soundit on perus kamaa ja melodiat ja bassot vasta ovatkin peruskamaa. Jooh, enpä nyt keksi tästä oikein mitään kehittävää sanomista. Eipä tämä kyllä pahemmin poikkea ihan perus trance/eurotrancesta.
0   +1 +2
 
SkyWay 30.10.2005
Olen muuten aika lailla pahoillani. Jos joku nyt ehtii tämän kappaleen kuunnella niin pahoitteluni siitä, että tämä ei nyt oikein elä genrensä (Massive Trance) mukaan... Jossain on mennyt nyt pieleen mutta korjaan asian tällä viikolla... On voinut johtua hätäisestä tallennuksesta tai lähetyksestä tai...

Kuitenkin anteeksi tästä. Kunnon versio tällä viikolla.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta