Faithless

DJ SkyWay | 15.03.2005 | Trance
5:53

Melodista Trancea... Kertokaa mielipiteenne. Ensimmäinen kappaleeni jonka tänne lähetän.

8.67   694 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 118934 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Holmström 16.04.2006
Basee peliin vois kaivata... hiukka enemmän? En tiedä... ihan ok näinkin... Biisi tarvii pienen koukun tai pientä jykevöimistä. Hieno härdelli... homma ollut hallinnassa erinomaisesti tätä tehdessä.

Kokonaisuus todella hyvä. Biisissä on kuitenkin jotain omaa persoonallisuutta.
Hyvin rauhallinen sisääntulo sekä etenkin tuo lopetusvaihe... alasfeidaus ajoitettu hienolla balanssilla..
0   +1 +2
 
8
Protush 23.03.2005
alkaa hyvänkuuloisella acid linjalla.. tosin siinä tukena olisi voinut olla muitakin taustoja.. näin se kuullostaa hieman yksinäiseltä.. open hat tulee kyllä mukaan mutta meno paranee kun muutkin rummut tulevat kehiin.. kicki on hieman turhan simppeli eikä oikein potki.. taustat ovat kyllä siistin kuuloiset lukuun ottamatta tuota pianon pimputusta.. intro on mahtavasti kikkailtu ja efectoituja taustoja on riittämiin.. basslinea ei biisissä kovin paljoa käytetä.. mielestäni se saisi olla koko ajan kickin tukena koska niinkun ed mainitsin kicki on vähän yksinkertainen yksinään.. vaihtelua on riittävästi ja pituuttakin.. eri osiot olisivat voineet kyllä vaihtua hieman hitaammin vaikka energinen ja nopea biisi tämä onkin.. masteroinnista sen verran että bassoa olisi voinut painottaa hieman enemmän ja reeverbiä taas vähemmän (tai ainakin miksata sitä vähän lisää).. rakenne on ihan hyvä ja muutenkin biisi on ihan tanssittavaa menoa mutta pientä hiontaa vaille kiitettävä :)
0   +1 +2
 
9
Cylenth Vision 15.03.2005
Okei, äänet toimii hyvin, kikki sopii hyvin kyseiseen kappaleeseen ja filtteriä on osattu selvästi käyttää ihan hyvin. Ääniäkin kappaleessa riittää ja padit on loistavat. Mutta toistaa ehkä liikaa itseään, mutta kun tarkemmin ajatellaan niin Trance genren biisit toistavat aika usein itseään ettei tämä ole suinkaan niinkään erilainen kuin muutkaan Trance biisit. Mut kyl vielä täytyy että tulee retro stailisten pelien taustamusiikki. Mutta ei mikään huono kipale. Hallitset ainakin tämän genren...
0   +1 +2
 
stardust_2 09.04.2005
Otan samaa kantaa kuin Overlay... Ei mikään huono siitä kokonaisuudesta lentää 9
0   +1 +2