Just let it go

Dj Papa | 15.10.2004 | Club
5:55

Tämmönen melody free biisi vaikka melodista onkin xD eli hieman klubimainen... eli soveltuu taustalla kuunneltavaksi... paras fruitylla tekemäni biisi tähän asti!! Heittäkää kommenttia...!!!

8.45   1808 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Di-VISION 08.11.2004
Tämähän kuulostaa hyvältä. Omalaatuisen leijuva ja ilmava fiilis tässä biisissä kokonaisuudessaan.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 27.10.2004
Alku on ihan mukavan kuuloinen, vaikka melodia vähän töksähteleekin. Biitti käynnistyy tämän jälkeen, mutta kää turhan vaisuksi, basariin enemmän tehoa ja vähän enemmän tehoa myös muihin rumpusoundeihin. Melodiat saisivat olla rankemmat kun kyse kerta clubimusasta on. Soundejakin voisi parannellta jonkin verran. Rakenne ihan toimivan kuuloinen ja pitää biisin hyvin kasassa, ja selkeästi. Jees, ihan mukavan kuuloinen biisi, mutta vähän rankempaa olisi odottanut klubibiisiltä.
0   +1 +2
 
8
Aurisgale 21.10.2004
Ilmavan kuuloinen kipale ja aivan kuin se hengittäisi… Hyvin trancemaista house musaa tää on ainakin mun korvassa. Kivoja efektejä olet käyttänyt paljon ja rummuissa on ytyä… Toi aggressiivinen basarin hakkaus keskitienoilla on hieno… aivan kuin minä päästäisin jossain höyryjä ilmaan. Kappale toistaa kieltämättä vähän itseään ja välillä biisin melodia rakeilee. Kappaleen liitoskohtia voisi saumata vähän siistimmin ja bassoraidan tunkkaisuutta korjata. Padit värittää biisiä ihan hyvin ja hyvät percussiot on biisis. Annetaan seiskapuol, kun rakennetta ja toteutusta on biisissä paljon. Efekteistä plussaa. Sulla tulee kyllä varmasti jatkossakin hyvää materiaalia ja pienten parannusten kera.
0   +1 +2
 
8
Timotei 19.10.2004
ei kyllä nyt korkeammalle kykene....hyvä mutta jokin....se jokin....;)
0   +1 +2
 
9
Geaser 19.10.2004
Joo ei hirviästi moitittavaa, jos ny ollenkaa. Hyvin tuntuu olevan kaikki kohdallaan, varsinki ku vertaa omiin biisiin. Aika lailla rentouttavaa kuunneltavaa. Tykkään jotenki tosta melodiasta vaikka se onki jokseenki ykstoikkoosta ettei viitti ihan koko päivää tätä samaa kuunnella. Breikit on mun mielestä aika hyvin onnistunu.
0   +1 +2
 
8
Protush 15.10.2004
alkaa rauhallisesti padilla ja sitten hatsit tulevat mukavasti mukaan.. kicki on jokseenkin liian ponneton.. tossa jumputuksen lomassa tulee hienoja taustoja mukaan.. niinkun itse sanoitkin tää sopii mainiosti taustamusiikiksi johonkin.. pelkkänä kuuntelu kappaleeni tää ei iske eikä myöskään tanssittavana mutta taustalla tää on mukavan rauhallinen ja suhteellisen hyvin miksattu.. hyvin oot saanu tunnelmaa biisin tosin joissain saundeissa olisi vielä ollut miksattavaa.. kokonaisuutena kappale on todella edistynyt edellisiin biiseihisi verrattu:)
0   +1 +2
 
9
Taustat toimivat mainiosti. Pohdiskelin miltä tämä biisi voisi kuulostaa drum n bass muodossa. Nuo taustat jotenkin ehkä sopisivat siihen genreen. Kaikenlaiset ujellukset taustalla ovat hyviä ja tämä tosiaan käy mainiosti taustamusiikista. Basson ääni voisi olla ehkä parempi. Tunnelmasta revähtää 9.
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 15.10.2004
No joo... tää kyllä kieltämättä kuulostaa aika reippaasti paremmalta, ku edelliset sun biisit. Alkaa aika ilmavalla fiiliksellä ja leijuvalla tunnelmalla. Haitsut hakkaa ehkä hieman ärhäkästi alussa jo ennen biitin sisään tuloa. Clappiin olis voinu lisätä hieman distortionia tai jotain saada hieman enemmän "shwoosh"-maiseksi sitä. Noi taustakepit on jees. Basari kaipaisi potkua lisää ja tiukennusta.

Biisin tunnelma on ihan mukavasti onnistunut mielestäni ja tulee vähän niinku sellanen iloinen kesäpäiväfiilis. Noi happomaiset revittelyt höystää myös ihan mukavasti tätä. Ei tässä muuta, kuin että jotain lisäkoukkua vaan vielä mukaan ja menevää melodiaa lisää, niin kyllä tällänen alkais jo uppoomaan mukavasti. Kovasti olet mennyt kyllä eteenpäin. Kannattaa vastedeskin käyttää enemmän aikaa näiden biisien hiomiseen, kuten varmasti olet tämänkin kohdalla tehnyt. Oikeaan suuntaan ollaan menossa ja lujaa. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat