Fantasia

DJ Inline | 07.07.2010 | Melodic Trance
3:59

Pitkästä aikaa uutta musiikkia, pumppaava tranceveisu särötetyillä kolkkihapoilla ja luultavasti ainutlaatuisilla melodioilla. Kommentteja kiitos! BPM = 144.1

Huom! Tätä biisiä saa remiksata ja levittää verkkoon aivan vapaasti, kunhan et muuta ID-tagia. Ilmoita minulle remiksistäsi niin pääsen kuuntelemaan.

Youtubeen, josta löydät 220kbps VBR MP3-tiedoston: http://www.youtube.com...

Olisin voinut jatkaa vielä tuon lopun jälkeen, mutta kun ei vaan innostanut enää. Voin kyllä yrittää joskus tehdä kunnon lopetuksen tälle. Saa nähdä tuleeko jotain Xtended edittiä..

8.50   238 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Extr3me 01.08.2010
Tässä on tuotantosi helmi! hyvin iskevät kiksut ja basso on mahtava! melodia on mielenkiintoinen positiivisella tavalla :P kun kuuntelee voisi luulla vähän vanhemmaksi huippu matskuksi tai tuli mieleen lontoon yks dj. aivan loistava kappale!
0   +1 +2
 
7
accent 07.07.2010
Potkii hyvin ja hyvät joskin aika perus saundit. Toimiva melodia ainakin aluksi. Loppuvaiheen melodinen maalailu tuolla samalla vitun pitkällä reverbillä varustetulla saundilla mitä käytät varmaan joka biisissä ei enää niin hyvin iske. Alkupuoliskon meno tuntuu kivemmalta. Tää ikuisuusreverbiliidijutska vaan lässäyttää sitte biisin lopussa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat