Point Of View

DJ Camoflauge | 21.01.2007 | Downtempo
4:53

Genre ?... Myöhäisiä lumia ikkunasta katsellen, Purkautui inspiraatio :D Massiivista! Biisi jäi ehkäpä kaipaamaan, jonkilaisen kauniin naispuolisen äänen :) ? Palautetta kuulisin mielelläni !

9.17   1139 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
portus 25.01.2007
mukavan tunnelmallinen tekele. rummut toimii tosi hyvin ja jouset...ahh. b-osan piano on hieman liian kaikuisa. laulu vaan kehiin ja se on siinä!
0   +1 +2
 
JamesMercy 23.01.2007
Piano kuulostaa alussa etenkin ikävästi jostain mikseriräp-taustasta kiskaistulta. Reverbiä vähän liikaa ja muutenkin muutenkin vaikka oktaavin tiputus voisi tehdä ihan terää. Nuo matalammalla kulkevat pianot toimivatkin oikein mukavasti. Ja lähinnä ongelma olisikin tuossa alun sooloilussa, rumpujen tultua mukaan on toimivuus jo huomattavasti paremmalla asteella. Rumpuosastosta tykkäsin, tuommoista mukavan mattomaista menoa. Tasaista rumpumassaa. Toimi tässä oikein hyvin. Jouset ovat samoin ihan oivallinen lisä, hyvin sitovat kokonaisuutta kasaan. Aika vahvasti massiivinen, soundtrackhenkinen meno tuntuu olevan. Ehkä itselleni liiaksikin, enemmän tykkäisin tuommoisesta vähän pienieleisemmästä ja intiimimmästä fiiliksestä, ja siinä mielessä tätä oli downtempoksi ehkä vähän vaikea laskeakin. Mukavahkosti tässä ovat kuitenkin soundit, kuviot ja rakenne kohdillaan. Ihan pätevä biisi kokonaisuudessaan.
0   +1 +2
 
7
mankipee 23.01.2007
Ilmavaa ja kaunista. Tempo kuitenkin miu makkuun himpun verran liian hidas...
0   +1 +2
 
Jere-setä 22.01.2007
Hmm... jotenkin nää sun biisit jää usein jotenkin laimeiks. Kauniit melodiat - mut kuitenkin laimeet. Ei yllätä. Hyvä biitti - mut laimee. Hyvät saundit sinänsä - mut laimeet. Taustamusaa. En oikeen osaa sanoo kuitenkaan mitä kaipaisin.
0   +1 +2
 
9
thera 22.01.2007
Tää on kaunista...joku vieraskirjassa puhui piirtoinspiksistä..kyllä maalaamisen taustamusiikiksi tai ihan olemisen..käy hyvin. Kauniita maisemia maalaat. Ja takuulla jos joku osaa kehittää kauniit sanat niin kyllä naisääni sopisi. Vaikka yleensä laulankin rokkia olisin itsekkin kiinnostunut laulaan tän..miksei vaikka sanottaanki. Käy tsekkaan mun nyky tuotantoa.
0   +1 +2
 
mika_element 22.01.2007
tää on kyllä hyvä biitti! jotenki vaan rummut aika oudot, mut toisaalta tosi hyvät!;D
0   +1 +2
 
9
- Nicolai - 23.01.2007
Näin se metallimieskin heltyy, aikasmoisen upeeta. Tää menee hyvin taustamusana vaikka tärkeessä naisseurassa. Elementit on hyvässä suhteessa toisiinsa nähden ja biisillä on pituutta mukavasti. Tähän tosiaan saattas käydä joku naisen ääni, mut lyriikat ei sais mennä liian vaikeiks. Tää on myös ihan hyvä tällasenaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta