Cultivating The Attractor

DiversAeon | 19.02.2004 | Noise
3:05

Ambient-Noise might be a more proper genre, but fuck that. Builds up towards the end. Also contains "creative" misuse of both analogue and lo-fi digital devices.

8.18   5507 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Varhainen Valo 18.05.2005
Helvetin hyvää kamaa, jeeee!!!
0   +1 +2
 
KoBa 02.05.2005
Tänään olen kuunnellu jo lähes 30 noise/noisecore biisiä ja tämä on eräs parhaita.
Tuo alku kylläkin oli vähän turhan pitkä; n. 20s lyhyempi ois saanu olla...
Kiitokset vielä tuosta loistavasta konemaisesta soundista.
0   +1 +2
 
Enterdead 15.04.2005
Ihanan konemainen tyyli, allekirjoittannen mieleen on kyllä ehkä hieman voimakkaampi noise tai voima-elektroniikka. Puhe tulee ihan miehekkään efektin läpi, olisi vain saanut olla pidempi lopetus, nyt puhe sample loppui liian kesken. toisaalta tästä jää ainakin nälkä kuulijalle. Ei tässä parane ruveta neuvomaan mitään. Erittäin hyvää jälkeä. En heti yhdistä muuhun kuin Italialaiseen YcosaHateRon projektiin, joten omaa päätä on käytetty.
0   +1 +2
 
9
JaDubb 14.04.2005
Tshernobylin aaveet...okei, tämä on jo oikeasti pelottava tekele. Koko ajan pitää katsoa selkänsä taakse, onko siellä ketään. Yllättävät äänet saisivat paskat housuuni, jos en rutistaisi sulkijalihaksen viimeisellä voimalla.

Verrattoman kieroa, friikkiä ja hämyisää rutistusta. Tykkäsin jopa enemmän, kuin Bigotedista. Soundit toimivat hyvin ja olivat laadukkaat. Kappale oli myös kokonaisuutena onnistunut.
0   +1 +2
 
9
Minä kun luulin että tämä olisi ollut jotain industrialia.

No en ole koskaan erityisemmin perehtynyt tämäntyyppiseen genreen ja pidin enemmän Bigoted Symposiumista, koska siinä oli minun mielestäni edes jollain tapaa musiikillista puolta esiin tuova rytmi jonka pystyi erottamaan helposti.

Herättää erittäin hämäriä mielikuvia jostain vuoden 3477 hornankattilaydinvoimalasta, todella kieroutunutta ja... elävää. Mielikuvat ponnahtivat päähän ilman sen kummempia ponnisteluja.

Ei minun korvilleni vars. musiikkia (jollekin ehkä on, joko olen korkealentoista taidetta ymmärtämätön barbaari tai sitten nämä biisit ovat tekotaiteellisia kyhäelmiä. totuuden tietää vain artisti itse, joskus ei edes hän), vaan pikemminkin tunne- ja mielikuvatrippi tulevaisuuden pimeään avaruushelvettiin.

Siinä se palvelikin tarkoitusta sen verran hyvin että pakko antaa ysi.
0   +1 +2
 
bze 08.11.2004
Monipuolinen ja moniulotteinen fuusio kiiltävää metallia ja synkkää, orgaanista massaa. Kolmeen minuuttiin ei mahdu paljoa mutta se tuntuu silti juuri ja juuri riittävän tämän vision esittelemiseen, kaikkien elementtien yhteen sovittaminen näin pienessä tilassa tuntuu ja kuulostaa hurjalta tempulta koska niitä on hyvin paljon.

Nuo monien noteeraamat huilulta / torvelta kuulostavat vedot luovat biisiin todella omaperäisen tunnelman ja onkin harmi että tätä konseptia ei ole käytetty sen enempää. Mutta ehkäpä juuri näin, uniikin tunnelman luomisessa joutuu tekemään vaikeita valintoja ja tässä ne on pilkottu juuri sopivin viilloin tunnelman kasassa pitämiseksi. Muistuttaa paljon jonkin kuvitteellisen pelin / elokuvan / liikkuvaa kuvaa hyödyntävän teoksen soundtrackia.

Vaikeata analysoitavaa monitasoisen ja jatkuvasti liikkeessä olevan äänimassan vuoksi mutta visio on onnistunut ja biisi vie analysoinnin keskellä olevan raukan mukanaan pimeyteen.
0   +1 +2
 
9
Pukkapää 09.08.2004
Oi saatana, kun luot pelottavia äänimaailmoja! Tätä biisiä kun kuuntelisi pimeässä huoneessa, niin kyllä alkaisi virtsa virtaamaan jalkaa myöten. Mutta jees, pahoittelen huonoa juttuani. Itse biisiin: äänet ovat erittäin voimakkaita tässä biisissä ja niin pelottavia kuin suinkin voi olla. En ole mestari arvostelemaan noise-biisejä, mutta tämä kolahti tosi hyvin, kuten myös Hombren tekeleet. Yksinkertaisesti tämän biisin moniuloitteiset äänet ja helvetin pelottava meininki saavat tälle kiitettävän numeron. Ahdistaa, kyllä vain.
0   +1 +2
 
9
Ilmiselvä 23.06.2004
Huh. Korjaan. Väitin Bigoted Symposiumia suosikikseni näistä biiseistä, mutta kyllä tämä useammalla kuuntelulla meni helposti ohi. Eri asia, osaanko sanoa tästä hirveästi sellaista, mitä en edellisistä sanonut.

No, ainakin: Soundit on näistä parhaimmat, ilmeistä kehitystä noihin vanhempiin, erottuvat selkeästi eivätkä puuroudu missään vaiheessa. Noi epämääräiset metalliset väpätysäänet (jotka huomasin vasta nyt, oiskohan 5. tai 6. kuuntelu) luo todella kummallisen tunnelman (kuin sitä ei jo ennestään olisi). Ensimmäisillä kuunteluilla vinkumisääni otti korvaan, mutta nyt sekin jo kuuluu olennaisesti kokonaisuuteen. Aiemmissa biiseissä en niin pitänyt noista särövokaaleista, mutta tässä ne menee jotenkin niin överiksi, että toimii. Helvetti, tässä vaan natsaa jotakuinkin kaikki. En tiedä mitä olisi voinut tehdä toisin. Lue toi ysi muodossa 9.5. :)
0   +1 +2
 
8
En ymmärrä tällaisen musiikin päälle hönkäsen pöläystä, mutta kaipa tätä jonkinlaiseksi musiikisi voi haukkua! Erittäin mielenkiintoinen biisi. Todellakin kuin jostain kauhupelistä...(ainiin onhan niissäkin musiikit ja ne ovat tälläisiä :D kappas) Ei mun musiikkia, mutta jos verrataan aikaisempiin saman tyylilajin biiseihin, niin tämä oli mukavan leppoisa, koska tämä ei niinkään muistuttanut että: olipa kerran tärykalvot. Erittäin omalaatuista musiikkia minun korvilleni. Suhahdukset toimivat mainiosti ja alussa ollu ujellus, joka toi minulle mieleen jonkun kaukaisen huilun, oli erittäin mahtava!
0   +1 +2
 
10
McPöly 06.05.2004
pelottaa...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5 6

Löytyy soittolistoilta