Bigoted Symposium

DiversAeon | 25.04.2004 | Industrial
4:03
8.03   10112 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

MKDELTA 29.04.2007
Aivan ensimmäiseksi tulee mieleen joku vakavasti haavoitettu ihminen laahaamassa eteenpäin läpi lumen. Lumi narskuu ja raskas hengitys kumisee. Mutta tämä mielikuva väistyy kun rutina ja teollisempi äänimaailma ottavat valtaa. Nousee esiin mielikuvia jotain pimeästä, synkästä tuotantolaitoksessa jossa valmistetaan jotain kauheaa. Tappokoneita, kyborgeja, julmia kokeita...kidutusta, tehdasestetiikkaa, rutinaa, pimeyttä. Mielenkiintoinen ja hengittävä äänimaailma.
0   +1 +2
 
4
Healer 07.07.2006
Ei voi sanoo muuta sanoo, kun, että onneksi oli playlistissä oikeaakin musiikkia, joka alkoi soimaan heti tän jälkeen. Okei myönnettäköön, että tää "biisi" luo tietynlaista fiilistä. Yleisesti olen kaikkiruokainen musiikin suhteen, mutta tälläinen industrial noise ei mielestäni mitenkään musiikkiin liity. Ehkä jossain pelissä tämä voisi olla jonkun tehtaan tms. tausta ambient soundi. Mutta siis musiikiksi tällästä ei tosiaan voi väittää.
0   +1 +2
 
Joppebeast 15.05.2006
En menis sanoo hyväks. Ei ollu mun makuun.
0   +1 +2
 
AaGee 09.02.2006
Tosi hyvä toi kitara ja trumpetti. Suhis khyll aika paljon. HAHAHA Ei ku emmä tiiä :D:D:D: JOO OH!
0   +1 +2
 
10
Taukohurina 23.12.2005
Kromijalkainen muodoton toukka ryömii läpi mustavalkoisista videoleikkeistä koostuvan viidakon, ohi nopeutetun valtatien ulvoen välillä takaperin soivan hiroshiman hiljaisuuden äänellä. Mustavalkoinen juna, jonka kyljen televisioruutuihin kuvastuu vääntyilevät ihmiskasvot . Kirkuvatko ne? kuuntelen uudestaan, koska se loppui jo. ajoissa, ei myöhään, joskaan ei liian.
0   +1 +2
 
8
spiritworld 30.09.2005
Mieltäisin tämän oikeastaan ambientiksi enkä induksi. Mehevänkuuloisia ääniä, kuin kävelisi kovakuoriaisten päällä, tai jokin lihanmylly. Aluksi ihan rentouttavaa kuunneltavaa sitten tulee vähän synkempiä elementtejä kehiin. Outro. Vaikea arvostetava... 8½
0   +1 +2
 
A.D.I.D.A.S. 13.08.2005
Todellakin.... hyvä... yksi ääni oli hieman liian erottuva mielestäni ja se oli se joka... äh... uudelleen kuunneltuna se ei enää tee samaa häiröefektiä kuin ensimmäisellä kerralla. Tämä johtuu siitä, että ensimmäisellä kerralla kuunnellessani minulla oli visio. Tämä visio johti teosta jonnekkin synkemmille ja darkimmille taajuuksille, mutta sitten n. 1:27 kohtalla tuli minut todellisuuteen herättävä ääni... jotain tapahtui ulkona. Se rikkoi oman visioni... mutta nyt uudellleen kuunneltuna kun tiedän jo odottaa sitä... muuttuu kappaleen suunta jo valmiiksi ajatuksissani ja se lakkaa häiriöimisen...

Tämä on mielenkiintoinen ja hyvä indu
0   +1 +2
 
Maelstrom 11.08.2005
Et oo harkinnu joihinki leffoihin tai peleihin taustaäänien tekmistä :D ?? Nojaa iha kekee shittiä.
0   +1 +2
 
7
Tuoremehu 04.06.2005
Jahas, ajattelin että mitäköhän kaitsareissa on tällä kertaa vikana ku rapisee niin vietävästi, mutta se olikin tämä biisi.. Kyllä tää vois sopia esim. ns kauhuleffan coveriksi..
0   +1 +2
 
Panuzki 17.05.2005
Jännittävä biisi. Odotin koko ajan että mitä seuraavaksi tapahtuu. Tykkään tosi paljon biisin etenemistahdista, se on juuri sopiva. Jos se olisi vähänkin hitaampi, niin tylsistyisin. Biisin antamat mielikuvat ovat tietyllä tavalla omalaatuisimpia mitä olen ikinä saanut mistään biisistä tähän asti. Ihan kuin olisin katsellut sivusta hörhöjen uskonnollisia rituaaleja. Biisin lyhyyden en anna hämätä itseäni, koska selvästikin tätä on tarkoitus luupata tunteja.

Korvat ja mieli nauttii.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 6 7 8