Edge of pain

DIRTY CLUB | 09.01.2005 | Heavy Metal
3:38

Laukka heavya!

8.83   4217 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

tammina 04.01.2017
Olishan tähän biisiin voinut yrittää ihan kunnollakin laulaa.. :)
Meininki biisissä muuten ihan jees, soitto pysyy kasassa vaikka kitarasoolo
pikkasen sukua tuolle laululle... :D
0   +1 +2
 
9
No kasariahan se on jippii kasari pelastaa
0   +1 +2
 
6
skygge 15.11.2005
Naurattaa tuo laulajan ääni mutta hyvin on soitettu mielestäni. Ei mitään ikävämpiä kämmäilyjä. Biisi on ikävän tylsä. jotain 2 lauluja kuuluu yhdessä kohtaa - epävireistä mölinää??? Mut tämä on vissiin huumoria?
0   +1 +2
 
Riku Rotten 15.11.2005
Nimestä jo tietää laulusaundin. Hymy leviää kasvoille, se on hassu. Taisi olla viime biisissökin näitä parantuneita saundeja ja taso jatkuu. Varsinkin pellit hivelee korvia. Biisi on kyllä karvan tylsä. Plussat sonnikuorolle. Krediittejä 283? Rupee meneen naurettavuuksiin sanon minä.
0   +1 +2
 
Foto 15.11.2005
Harmoniajuttu jees tossa ihan alussa riffissä. Se on myöhemminkin biisissä sitä parasta antia tuo riffi.
Ja rumpukomppikin on hyvin eteenpäin vievää ja toimivaa.
Laulu kuulostaa siltä kuin Southparkin Timmy yrittäisi laulaa. Eli kamalaa.
Ei muuten mee kyllä stemmatkaan oikein kohdilleen.
0   +1 +2
 
Almost famous 15.11.2005
Soittopuoli toimii. Laulu ei lähellekään yhtä hyvin...Ehkäpä laulua olisi voinut upottaa hieman syvemmälle, kun nyt on aika pinnassa ja senkin takia kuulostaa hieman irralliselta. Muutenkin soundit vähän munattomat, mutta eipä niitä bassoja nyt niin hirveesti sillon kasariaikaankaan ollu, eli menköön genren piikkiin. Tämä oli vähän tälläinen keskiverto vetäisy. Ei hirveesti iskeny, mutta ei toisaalta ollu mitenkään erityisen huonokaan. Suurimmat miinukset tulee laulusta ja toteutuksesta, mutta toisaalta jos biisissä olis ollu jokuk oikein nerokas idea niin tuo laulu ja miksaus ei luultavasti olis haitannu aivan näin paljon. Tämä oli kuitenkin sen verta tavallista kamaa, että soundit olis pitäny olla paremmin kohillaan.
0   +1 +2
 
Andy Livid 14.11.2005
No niin. Päästiin asiaan kun muistin laulajan alettua mistä bändistä oli kyse! Todella tiukkaa vanhan koulukunnan heviä. Solistin ääni on niin takaperoisen tyly että se jaksaa olla jonkinlainen kantava voima tässä hommassa, vaikkakin välillä se hymyilyttääkin. Asenteellista ja hyvin soitettua kamaa. Soundit kuulostavat hyviltä, kitarassa on hieno särö ja ne muodostavatkin kiehtovan maailman. Pidin erityisesti lopun instrumentaaalisesta osuudesta.

Ei aivan omaa musiikkiani mutta tuon verran aina pystyy mielipidettään raottamaan.
0   +1 +2
 
8
solesurvivor 14.11.2005
:D Dirty club jyrää taas kaikki altaan..laulu kyllä vähän tuossa alussa häiritsee, vaikka muissa biiseissä siitä pinkin jollain kieroutuneella tavalla:D Taustakööri vakuuttaa, melodiat rokkaa ja muutenkin kyllä tää bändi alkaa vakuuttaa..
0   +1 +2
 
Pitk 14.11.2005
Aina tällainen hymyilyttää yhtä paljon. Kasari IS BACK! Sukkahousut esiin ja lakkaa sen verran päähän, että otsonikerrokseen ilmestyy aukko, jos uskaltautuu ulos ovesta.
0   +1 +2
 
9
Petey_alien 14.11.2005
Jokseenkin hankalaa arvostella tämä orkesteri. Täähän on loistava. Te olette loistavia. Sanoista ei saa tolkkua, mutta ketä helvettiä sanat kiinnostaa?
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5