Ochrahoma

Dezminer | 10.10.2003 | Melodic Trance
4:25

Trance-vaikkutteinen tanssikappale, joka omasta mielestäni on kyllä ihan menevää laatua. Genrestä ei ole oikein tietoa, joten pistin nyt tuon melodic trance. Tulen varmaan vielä hiomaan tätä..haluaisinkin nyt saada palautetta missä pitäisi parantaa. Eli kommenttia vaan tulemaan.

9.25   2440 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
dj musical 21.05.2005
Iha sairaan hyvä kibale!
Montakohan kertaa oon jo kuunnellu tän?
No kuiteski Melodiat ja kaikki mahollinen on kohillaan =)
Jatka samaan malliin
0   +1 +2
 
10
SaastanenHippi 13.10.2004
ihan mukavan kuuloinen biisi tämä oli. filter-nostatus tossa puolivälissä todella hyvin onnistunut. Kyllä tämä varmasti pistää reissaamaan
0   +1 +2
 
9
Protush 08.10.2004
toimivat rummut ja kevyet taustasävelet tekevät alkujumputuksesta hyvän.. intro on ehkä turhan lyhyt ja padeja siinä olisin kaipaillut mutta päämelodia toimii ja nostot samoin.. ei mitään yllätyksellistä sisältöä löydy mutta tosiaan nostot saavat ainakin mun mielenkiinnon pysymään yllä:) eikä biisi ole liian pitkä.. eipä tähän oikeastaan muuta sanottavaa ole..
0   +1 +2
 
9
siiki 09.09.2004
Intro kuullosti hienolta. Mukavat saundit ja todella hienolta biisi kuullosti muutenkin.
Ehkä bassot kaipaisi hieman terävöittämistä mutta hyvä biisi kokonaisuudessaan.
0   +1 +2
 
Stocco 29.08.2004
Aika jännä soitin (1:07) valittu melodiaan. Sen seuraan tulee toimivasti matalampi töräyttelijä. 2:16 alkaa makee nostatus, jonka jälkeen melodia paksunee täyteläiseksi.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 01.07.2004
no niin... ja eikun kirjoittelemaan palautetta sitten. Soundimaailma on aika hieno. Biitti/basso toimi mukavasti eikä pahemmin valittelun sijaa siihen suuntaan. Melodiapuoli oli pienoinen pettymys niin lupaavien kommenttien vuoksi, mutta täytynee sanoa että toimivat ne jokatapauksessa hyvin. Odottelin ilmeisesti jotain järisyttävää kylmäväreaaltoa, mutta ei ihan siihen yltänyt tämä biisi. Kuitenkin melodiat tarjoilevat rauhallista ja tunnelmallista meininkiä. Efektejä on riittävästi taustalla ja näin äänimaailma kuulostaa täyteläiseltä sekä lisää asteella kuuntelunautintoa. 2:15 alkaa mukava nostatus ja aika tunnelmallinen melodia. Jotenkin hieman sitten kun meininki lyödään päälle jää kaipaamaan kuitenkin jotakin lisää. Anyway, mä taas lötisen jotai sekavia jo tähän aikaa, et eiköhä nyt lopeteta tää jauhaminen ja todetaan että kiitettävä suoritus ilman sitä viimeistä niittausta. Kyllä tämä kovalevyn täytteeksi jää ehdottomasti. :)
0   +1 +2
 
10
Möhökki 05.11.2003
Kyllähän tämän tahdissa jalkaa vatkaa ja halaa maalimaa. :) Pieni temponruuvaus vielä ylemmäs saattaisi saattaa ainakin minun sykähdysten tason vielä korkeammaksi (jessus kun oli nerokasta :D). Osien välille voisi ehkä laittaa vielä enemmän kehittelyä. Jotkut osat tulee kenties vähän nopeina, vaan kyllähän tämä jo hyvin tehokkaasti transsiin vie. Kuul. :)
0   +1 +2
 
9
Imp 22.10.2003
melodia on hyvä ja aika monipuolinen paikoin.puoleensa vetävä biisi
0   +1 +2
 
Laihanen 17.10.2003
Intro oli mallikkaasti tehty. Basari/bassolinjaan pitäisi saada potkua jotta tästä tulisi ns. potkii-kuin-susi-mummoa-itärajalla asteinen teos. Nuo bleepsoundit on hienoja, sopivan retroja. Panhuilukin on mukavasti chorustettu, iih, tykkään soundeista vaikka pääleadi onkin soundiltaan aavistuksen tylsä. Siihen voisi kokeilla portamentoa?
0   +1 +2
 
Miksu 12.10.2003
Viimeinkin pääsen kommentoimaan tätä.. Soundipuoli ja tuotanto on hyvää tasoa. Varsinaisen menon alkaessa ehkä joku lisäelementti ei olisi ollut pahitteeksi. Nuo filtteripadit on hyviä. Rakenne on kunnossa ja kyllä tätä pitempäänkin kuuntelisi. On nyt laitettava nimi fanilistaan ettei mee biisejä ohi. :) Sanoisin nyt 9-9½
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta