Voss Days

Deformis | 22.05.2004 | Drum'n'Bass
5:18

Tauon jälkeen uusi piisi täälläkin. Norjaviilistelystä tämä tekele lähti liikkeelle. Dramenbeissiä tämä ei puhtaimmillaan ole vaan jonkin sortin steppailua. :) Kommentit ovat tervetulleita!

9.13   2310 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
ravka 13.08.2005
Varsin mukavaa musakkia. Sopii täydellisesti yömusaksi hieman humaltuneeseen olotilaani. Kiitos tästä.
0   +1 +2
 
9
elica 07.05.2005
On tämä kyllä niin leppoisaa maalailua, että ah! Ympäristöllisetkin tekijä luovat minulle lähes täydellisen musiikkikokemuksen. Tälläinen hieman synkkä ja pilvinen sää sopii tähän kappaleeseen. Melodioista tykkäsin erittäin paljon ja etenkin äänimaailma kolahti. Rummut olivat hyvät, mutta niihin olisi välillä voinut tuoda jotain hieman lisää. Minimalistisuudestaan tulee hieman omni triokin mieleen. Hyvä että löysin nämäkin sivut, tykkäsin.
0   +1 +2
 
10
Infratuna 21.11.2004
Hitto sentään.. Oon joskus kuunnellu näit biisei mut en muista et tääl on ollu mitään näin laadukasta. Hiton hyvä äänimaailma. Tää iskee niin rakenteensa, melodioitte ku soundienki osalta. Yks pikku miinus. Joissain kohissa noi bassot clippaa joka johtaa särkemiseen. Kerran vielä. Hiton hyvä. *Infra on fiiliksissä :) *
0   +1 +2
 
jrnn 20.11.2004
Eteeristä tunnelmaa huokuva padi nappaa mukaansa heti alusta, ja pitää otteessaan kappaleen kehittyessä. Äänimaailmassa on lämmintä omaperäisyyttä: minua miellyttävät erityisesti onnistuneen minimalistinen ote, ja monipuolinen, ehkä rohkeakin soundien yhdistely. Kursailemattomia, originaaleja ratkaisuja tukee tuttuja, turvallisiksi todettuja polkuja seuraileva rakenne. Kokonaisuus toimii kiitettävästi.

Uskoisin kappaleen pääpainon kääntyvän tunnelmointiin, tanssijalan vipatuttamisen sijaan. Minä ainakin onnistuin rentoutumaan mielikuvien parissa – karuja ylänköjä kääpiökasvuisine havupuineen ja äkkijyrkkiä, paljaita kallioseinämiä, joita vasten suolaiset vesimassat pieksävät, raikas, korvissa suhiseva viima. Tavallaan rummuissa voisi olla vähän enemmän munaa... toisaalta, kun kyseessä ei ole mikään klubittelubiisi, niin ehkä on jopa parempi, ettei basari potki persuksille, vaan että rummut sulautuvat osaksi äänimaisemaa.

Johtuukohan se sitten skandinaavisen karuista vuonomaisemista, että etenkin loppupuolen koto(?)melodioissa on jotakin Röyksopp'ahtavaa, ja jotkut kellopelimäiset soundit muistuttavat Björkistä.
0   +1 +2
 
Eternity 05.11.2004
Vaikea tästä mitään kommentoida kun en itse kuuntele tämän tyylistä musiikkia, mutta luulempa että kuitenkin dance ihmisten puolesta mukaan tempaava!
0   +1 +2
 
10
JaDubb 17.10.2004
Laadukasta räimettä. Erityisen kivoja ovat nuo pikku efektinpoikaset siellä täällä. Taustat ovat mukavan rauhallisia, rumpu potkii sekä basso murisee. Voiko sitä dnb:ltä muuta toivoakaan?
0   +1 +2
 
9
siiki 19.09.2004
Erittäin hienoa Drum'n Bassia varmaan parasta mikserissä mitä olen kuullut täytyy sanoa.
Todella hienoa fiilistelyä täytyy sanoa.
Rummut ja bassot olivat toteutettu erittäin hienosti!
0   +1 +2
 
9
Tune 02.07.2004
Hei hani. Uutta matskuu, mmm..
Kivat low lenderit tässä alussa, (ou shit tuli Röyksopp mieleen) =D
Mutta kun messiin tuli hihatsut, ilme muuttui hieman ejakuloivaksi ja odottavaksi. Biitti on jotenkin turhan toistonomainen, liekö dnbssä pitäisi olla muuttuvaa toi kompitus enemmän(?)
Tykkään tuosta lintuhuilusta mikä käy aina välillä messissä!
Mukavaaaa kamaa.
Kivat kolinat, parhainta tuotantoasi tämä on, kehityt kuin koira simatehtaalla!
0   +1 +2
 
Einsteins 01.07.2004
Hyvin tehtyä, mutta en keksisi mitään käyttöä tälle omassa elämässäni ja sehän on oma ongelmani. Tättädää.
0   +1 +2
 
8
rjv 10.06.2004
Aika hyvännäkösen kuulosta meininkiä, mut jottai puuttuu. Ambienssit ja fiilistelymeiningit on kohdallaan, mut kyl ehkä pistäisin pikkusen lisää viel kaikkia efektejä pitämään mielenkiintoa yllä ja rummut on kyllä aika heikot vielä. Okei, snare ja basari kyllä iskee ja haikatkin on jees, mutta jotenkin sais olla vielä tuhdimpi koko rumpusetti, vaikka joku breikki siihen mukaan vielä. Nyt tää kuulostaa liikaa rumpukoneelta.

Melodiapuoli on kyllä hyvässä mallissa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta