Dead Boy Blues

2:56
8.38   3166 kuuntelua

Kappaleen sanat

Empty glance and a bottle of pills
Swallow anything that kills
Indolence and apathy
You’re a dead boy, can’t you see?

Make arts’n crafts with your body
Cut your flesh – ain’t that funny?
Masochism and hatred
Down the drain your last hope bled

And it’s quite a shame you know
You’re a stoned ghoul man
With a stone cold soul

The throne of misery you kneel
Self-pity is your common feel
Despair and confuse
Your life is dark shaded blues

Sick and bad memories
Your parents didn’t fill your needs
Love, trust and safe
The only thing you feel is hate

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
OnniManni_ 30.07.2006
Intro oli todella hyvä.
0   +1 +2
 
9
dasx 20.03.2006
Helvetti, onhan tiukan kuulosta rokkausta. Ainoa mikä häiritsee hieman on nuo koneella tehtyjen rumpujen tomit. Laulu kuulostaa helvetin hyvältä! Hauska rockabilly shuffle puskee biisiä eteenpäin.
0   +1 +2
 
9
jarpat 15.06.2005
Tää oli kans hyvä. Ehkä pikkupikkupientä viilausta, mutta pitäkää tää konsepti, tästä se lähtee. Maukkaita skittalikkejä. Tänne ois pitäny eksyä jo aiemmin.
0   +1 +2
 
sazy 18.05.2005
Intro on oikein menevän kuuloinen ja laulun tulessa mukaan piisi lua torella hyvän ja mukaansa tempaavan menon.
Säröt on pikkuisen liian voimakkaasti esillä, laulu peittyy harmillisesti liikaa. Lauluäänen persoonallisuutta pitäisi korostaa eikä peittää piiloon, sillä tua laulu on tämän piisin suala. Laulajan kannattaa kuitenkin harjoittaa ääntään tarkemmaksi ja voimakkaammaksi, jotta saataisi laulusta viäläkin iskevämmän kuuloinen.

Musiikkillisesti piisi on aika yksitoikkoinen, tasapaksua meininkiä..Tämä kaipaisi joitain piäniä lisäyksiä ja muutoksia, jotta piisiä jaksaisi soittaa nonstoppina. Yksi hyvä tapa on lisätä piisiin nyanssivaihteluja, esim. a-osan ja b-osan ero voisi olla suurempi. Soittaa hiukan rauhallisemmin a-osas ja kun on kertsin aika, kääntäisitte nupit kaakkoon ja kunnon rokki meiningin päälle.

Soolo on toimiva ja sopii hyvin tämänkaltaiseen menoon, kuitenkin tua soolon jälkeen orottaisi kuulevan viälä kertsin tai jonkunmoisen c-osan.. Sillä nykyisellään piisi kuulostaa kesken lopetetulta.

Eniten nyt kuitenkin suasittelen teille noita nyanssivaihteluja, ne ovat perusjuttuja jotka saavat piisin elämään ja lisäävät siihen väriä.
0   +1 +2
 
PeksiM 10.05.2005
Varsin perinteisellä Peer Günt -setillä lähdetään tässä liikkeelle. Lanteet keikkuu ja laku tamppaa reiteen minkä kerkee. Tuo radioefekti laulussa on kovasti kulunut koukku. Kyllähän tämmöinen livenä menis taustamusana kuppilassa, mutta ei tämä oikein jää mitenkään mieleen...
0   +1 +2
 
9
GrimErazer 10.05.2005
Kyllä tosiaan rullaa! Tulee heti jotkin herkullisimmat rokkibiisit 70-luvulta mieleen. Mukavalla groovella liikutaan eteenpäin, eikä ihan niitä tavanomaisimpia reittejä - muutoin kuin riffissä. Nostalginen tunne nousee päällimmäiseksi, ja jostain syystä kolisee meikäläiseen! En tiedä, pilaisiko soudien "siistimiset" tämän biisin tunnelman kokonaan, joten en ala edes mitään ehdottelemaan.
Hyvä tällaisena!! RoK!
0   +1 +2
 
weicco 10.05.2005
Menevä biisi sävellyksenä, mutta toteutus hieman ontui. Soitto kyllä kulki hyvin, mutta panostaisitte enemmän miksaukseen. Rummut olivat aivan liian hiljaisella ja laulajalla omituinen filtteri päällä.
0   +1 +2
 
D19 10.05.2005
Rullaa kyllä biisi hienosti. Soittotaitoa on, ja laulukin taitaa mennä ihan jees. Miksaus (ja masterointi?) onki sitte ihan perseestä ja menee koko biisi pilalle sen takia. Jossain 6k-8k taajuksilla soi niin ikävästi että oikein alkoi sattumaan korviin.. en kyllä eq:lla etes kattonu, mut ei näin sais tehä! Röpön kuulosta, ei miellytä.
0   +1 +2
 
10
kuollut_marsu 10.05.2005
Jeah! tätä tehdään ihan liian vähän! Menevää ränkkätänkkää...

toinen kitara on vähän turhan etusalla ja se peittää rummut ja osan laulusta alleen... Mut soitto kulkee...Soolossaki oli sitä vanhaa kunnon perusrokkia... Muutenki tosi räkäinen kokonaisuus, mikä ei tietenkään ole mikää huonoasia... päinvastoin...

Biisi kantaa hyvin loppuun asti ja lopussa jää fiilis et ois voinu kuunnella lisääkin tätä... ja se on hyvän biisin merkki se
Ei tästä oikein muuta pahaa sanaa voi sanoo... tykkään!
0   +1 +2
 
ESonic 10.05.2005
Rummut ovat aivan liian hiljaa kitaroihin nähden. Ihan hyvää soittoa, mutta miksaus pielessä. Omaperäinen laulaja. :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Löytyy soittolistoilta