Expression

Deapre | 23.04.2004 | Grindcore
1:25

"cold surfaces":in avausraita. Kommentoikaa ja arvostelkaa perkele!

Sanoitukset:
Kisses point out the respect you don't have on me. You can't wear a breath but you can promise? I said it's expression. I'm sure there's nothing left in May. I don't hate you, you hate yourself.

9.04   5179 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
gomorrah 30.09.2005
parasta grincorea mikserissä varmaankin. suurin osa vääntää tätä huumorilla. oltiin joskus yhteiskeikalla turussa s-osiksella. lauleskelin siinä Torture Killerissä. pojat väänsi hyvin vaikka lihakin on vielä nuori :) keep up the good work
0   +1 +2
 
8
RottenVomit 01.06.2005
Tässähän oli hyvä kappale! Jatkakaa sitä mitä teette <3
0   +1 +2
 
8
argon 13.02.2005
Mukavan jyräävää grindia tarjoillaan täälläpäin. Vokaaliosasto kaipaa monipuolistamista orkesterin idoleiden malliin ja kun soundimaailmaan saadaan mukaan sellainen Nasum/Rotten Sound-perusjyräävyys, niin kyllä tällä pari hehtaaria metsää kaatuu :)

Eli kunnon studioon nauhoittamaan seuraava nauha, niin kyllä täältäkin alkaa tulemaan kouluarvosanaa suunnalta kiitettävä!
0   +1 +2
 
10
Roudantuoja 12.02.2005
Ensimmäisenä biisiä kuunnellessa kiinnitän huomiota rumpalin työskentelyyn vaikka itse kitaristi olenkin. Tässä vahvin osaalue on rummut. Harvoin kuulee näin taidokkaasti soitettua grindiä. Kitaroista ja mörinöistä onkin jo kaikki sanottu yllä^.
0   +1 +2
 
9
Thorax 19.01.2005
kohtis biisi. kunnon grindia ja muistuttaa aika paljon ruotsalaista Regurgitatea
0   +1 +2
 
9
trikrank 30.12.2004
Suu vaahdoten eteenpäin! Näin sitä pitää, pojat. Tässä on saatu raivo purettua, kuten kuuluukin ja asialle vihkiytyneet korvat saavat hunajansa. Kitaratyöskentely ei ole mitenkään ihmeellistä, vaan eivät proge-koreilut kunnon grindaukseen kuulukkaan. Rumpali on myös mies paikallaan. Tämän todistavat, jos ei tämä, niin viimeistään muut biisit. Rumpusoundit ovat selkeät, eikä mokailuja/kelkasta jäämisiä juuri esiinny.

Sitten ehdoton suosikkini: laulaja. Perkeleen perkele! Juuri tällaista pitää olla, ja jumaliste lisää! Kaikki peliin ja kitarisat lattialle. Hieman Converge/Locust:mainen ulosanti on mielestäni käynyt aina tämän kaltaiseen musiikkiin kuin rotta tuheroon. Mielipuolista, ja taidolla!

Yleisesti en ala analysoimaan mitään biisirakenteen hienouksiin tai niiden puuttumiseen liittyvää, koska a) en osaa, b) ketä vittua se kiinnostaa kunhan turpaan tulee?
Sen sijaan voisin hieman älähtää soundeista, jotka mielestäni ovat joillain aikaisemmilla rykäisyillä primitiivisemmät ja siten myös tusinan silmiä mustaksi muksivammat. Kitara kaipaisi hieman selkeyttä ja tukevuutta, potkiakseen lujempaa taimenten näykkimiä kassejani.

Yhteenvetona: Oikeaan suuntaan kohti likaista tulevaisuutta ollaan menossa. Ja on se perkele kumma, jos teistä ei vielä jotain tule (ellei ole jo tullut). Minä ainakin jään toiveikkaana odottelemaan.
0   +1 +2
 
7
Hätäsammakko 14.12.2004
onko totta, että marc palmen tulee soittamaan kaikki virvelit teidän seuraavalle lätärille?
0   +1 +2
 
Nocturno_Culto 06.11.2004
Järjetöntä paskaa. JÄRKEVÄÄ musiikkia saa tehdy. Grindcore on muutenkin ihan munasta näin nasumin tuskassa ja jäi aika tyhjä olo.
0   +1 +2
 
9
Spine 16.10.2004
heh. :D vitun kovan keikan pojat heittivät turussa tänään!! toivottavasti niistä valokuvista oli johonkin muuhun kun kotitekoiseen pornoon...se ei suinkaan ollut tarkoitus.. eihän? :) jees, mut jatkakaapa samaan rataan niin tulevaisuus on auki!!
0   +1 +2
 
10
Happokanttori 05.06.2004
Loistavaa lauluakin tässä, sanoisin muutaki mutta en jaksa
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta