Failure

Daybreak Circle | 07.12.2006 | Metalcore
3:31

Imekää tätä.

9.20   2055 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
RootZ 03.01.2007
Siisti yllätys löytää näinkin hyvällä maulla työstettyä mättöä mikseristä \,,/ Tä potki tarpeeks perseelle jotta ei jääny fiilistä että olis ollu ns. tekorankkaa ja kitaroinnit toi myös sopivasti melodioita kehiin jotta ei menny liian muusiks. ISO PLUSSA tosta outrosta ja siihen siirtymän toteutuksesta ! ! ! Count me me in, you just got yourself a new fan !
0   +1 +2
 
8
taunox 20.12.2006
Biisi rokkasi kyllä aika helvetin hyvin. Saundit tosi hyvät. Laulua jaksoi sen 20 sekuntia, mutta sitten alkoi tökkimään, siinä ei nimittäin ollut lainkaan vaihtelua. Kovin Malummehmaista musiikkia. Riffipuolellakin olisi voinut alkuvaiheilla olla enemmän vaihtelua. Se "pääriffi" alkoi vähän puuduttamaan. Hyvää työtä.
0   +1 +2
 
9
Ache Med 19.12.2006
Kyllä tää Failure on näistä paras meikäläisen mielest. Hyvää runttausta ja soundit on rajut, basari kuuluu hyvin ja skebasaunditki on oikeen mainiot. Huudot sopii oikein hyvin, ne välikuorohuudot on ehkä vähän väsyneet, mut ei se menoa pilannu. Jatkakaa samaan malliin, kyllä tää kevyesti kiitettävän puolelle menee!
0   +1 +2
 
10
raaka-Ana 10.12.2006
Tarkasti lähti samoin tein....Erittäin synkkää ja genretietoista survontaa alan henkeen.Tässä on samaa tylyä jylhyyttä kuin aikaisemminkin mainitussa Slayerissä.Raakkumis tatsista tulee taas Laiho mieleen.Biisi on kyllä niin ankaraa kyykytystä alusta loppuun, että että ei voi muuta kuin digata.Rikon bändinne ysisarjan,ja korotan kymppiin.Koska työtä olette tehneet.Ja työ ansaitsee tunnustusta.
0   +1 +2
 
9
whatsmynameagain 09.12.2006
Kun avasin biisin, niin olin ällikällä lyöty. DBC? HÄH? Piti pari kertaa varmistaa kuuntelevansa sitä. mutta jo, itse asiaan. Vitun kova biisi! Kuten Sonar jo sanoikin, yhteensoitto on parantunut tosi paljon, joskin ennen oli hyvä myös. Biisiin olisi silti toivonut vähän enemmän melodioita, pelkkä suoraviivainen mättö saattaa jokus olla tylsä, jollet ole Slayer, kelle se on sallittua. Lopun feidaus oli mielenkiintoinen ratkaisu!

Hyvä pojut, ysi räpsähtää.
0   +1 +2
 
9
Harsu 08.12.2006
Jukoplaut, kyl nyt on soitto ja biisinteko kehittynyt huimaa vauhtia. Tosi äkänen biisi. Varokaa vaan ettei lähde biisit liikaa kehittymään muotimetalcorejunaan. Puhdaslaulu olisi tässä veisussa ollu mielestäni turhaa. Kun on angstia niin sillon huudetaan. Aatana!
0   +1 +2
 
9
Sonar 07.12.2006
Noniin, sieltähän tärähti "vähän" erilaista DBC:ta. Yhteensoitto on tiukentunu ^10 mikä on tietenkin helvetin hieno asia. Mielelläni oisin muutaman puhtaan voksun kuullu välissä, mutta toimii näinkin! Sama pätee muihinkin biiseihin. Pitäkää meininki yllä, eiköhän teistä tulevaisuudessa kuulla paljonkin.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta