Project Alpha

Davil | 31.05.2004 | Drum'n'Bass
7:26

Vihdoinkin uutta matskua. Melodista rumpubassoo. Tsekkaa ite ja heitä kommenttia...

8.33   1458 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Nectino 25.02.2005
Erittäin menevä biisi, liiankin hyvä, ei moitteita tykkään todella!
0   +1 +2
 
7
gebo modyo 01.07.2004
Ensinnäkin hienot melodiat, pidin kovasti varsinkin taustalla pyörivistä syntikoista sekä happobassoista.

MUTTA!

basari soundi oli aivan karmaisevan huono, se kuulosti joko siltä että a)jostakin kuivasta livebasarista oli koitettu kovalla equtuksella saada aikaan iskevä basso b)biisiä tehdessä on käytetty surkeita kajareita, joten bassoja on yilequtettu. tai ei edes bassoja, vaan keskiääniä, mörisevät bassot puuttuvat lähes tyystin. joka tapauksessa, kaikki muut soundit peittyvät tuon koko keskiäänikaistan läpitunkevaan bassosoundiin. mm. 4 minuutin paikkeilla tulee sellainen hieman rauhallisempi, erittäin hyvän kuuloinen, rumpupätkä, josta odottaa, että kohta alkaa mäiske, joka sitten alkaakin, mutta tuo basari pilaa koko kliimaxin.

Basari-samplen vaihdolla biisin numero kohenisi helposti 9:ään.
0   +1 +2
 
8
Tempo 01.06.2004
Melodiat on kyllä aika transsahtavat, joka ei minuun kolahda sitten mitenkään. Rummut on aika kuivat ja onton kuuloiset. Perinteisestä poikkeavat samplet, mutta ne ei jotenkin toimi tässä. Bassorumpu ja snare(?) eivät sovi ollenkaan. Myös kovat iskevät cymbaalit tuovat trancepainajaisen mieleen. Myös mikseuksessa ja viilauksessa (kompura+EQtus) löytyy parantamisen varaa: Rummut (bd+sn) syövät kaiken muun alleen. Vaihtoehtona tietenkin samplevaihto.

Jotain hyvääkin sentään. Tämä on pirteä ja kyllä tätä ihan mielikseen kuuntelee. Pientä sorvausta vaille korviahivelevä nautinto, vaikka transsahtava onkin. Hyvä kokonaisuus, tarpeeksi vaihtelua. Välillä suvantoja ja taas mennään.. näin sitä pitää. Pienistä epäkohdistaan huolimatta, hyvä biisi.
0   +1 +2
 
10
Imp 31.05.2004
tämä oli positiivinen ylläri tälle päivälle.rummut rokkaa ja tunnelma on kohdillaan.ei ole mitään moitittavaa missään soundillisessa mielessä.särö bline on bueno ;)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat