Ater the Sunset

Davil | 31.08.2005 | Tech-Trance
8:09

Genrestä en oo iha varma mutta tuollaista tekno-trance rymistelyä. Vähän breakbeat pätkiäkin löytyy. Kuuntele ja heitä kommenttia. Masterointi voi olla vähä syvältä ku oon niin laiska hinkkaamaan.

9.00   1341 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 10.01.2007
Erinomainen tuo joltain tehdaskoneelta kuulostava junnaava saundi. Minuutin kohdalla tuleva breikki on perverssillä tavalla todella siistin kuuloinen, aika älytön tunnelma. Oikein mukava tuo arpeggiotyylinen synajuttu joka siinä tulee mukaan. Sitten biisi jatkuu niin että tuntuu vähän tukkoiselta tuo saundimaailma, ehkä tuo sidechain-kompurointi on vähän överiksi vedettyä. Noi korkeat sweepit on myöskin hitusen liian kirkkaita, hilusti korvia raastavia. Uuden synan tullessa mukaan jossain parin minuutin kohdalla lisääntyy vielä entisestään tuo sidechainin överiksimenofiilis.

Kicki on liian epämääräinen, kaipaisi tiukkuutta, ehkä layeröitynä toisen kickin kaveriksi. Bassosaundi on ihan mukava mutta liian ohut, kaipaisi jotenkin toisenlaista equtusta, itse pistäisin myös hilusti säröä jotta siihen tulisi enemmän voimaa.

Selvästi vahvin osa-alue tässä biisissä oli tunnelma. Toteutus ei ole ollenkaan huonoa muttei myöskään palvele biisiä sisällön ansaitsemalla tavalla. Rakenne heitteli vähän turhan epämääräisesti myöskin noiden breikkien ja tasabiitin välillä, ei siinä mitään että tulee paljon breikkejä mutta saisi jotenkin olla selkeämpi punainen lanka, josta syntyisi sellainen fiilis että yksi tapahtuma biisissä ihan oikeasti johtaa toiseen. Biisi myös tuntui jatkuvan usean minuutin verran turhan pitkään. Erityisesti toi vika puolitoistaminuuttinen tuntui täysin turhalta venyttelyltä joka ei tuonut biisiin enää mitään uutta. Melodioista pidin, mutta ne kaipaisivat ehkä enemmän eloa ja erityisesti tosiaankin kantavan tuotannon alleen.

Runsaasta kritiikistä huolimatta ei kuitenkaan huono biisi, pidin kyllä joistain osa-alueista erittäin paljon.
0   +1 +2
 
8
Human Sound 18.12.2005
Alku on ihan lupaavaa, masterointi tai sen puuttuminen tosiaan on aika häiritsevä. Rohkenisin myös itse miksaustakin osoittaa sormella. Ainakin tuo bassosoundi ja crash hyppäävät turhan eteen. Tyyliin nähden kaipaisin ehkä enemmän vedätystä, jos ymmärrät mitä tarkoitan. Breakit tulevat aika nopeasti, ehkä vähän yllättäenkin.

Ei hassumpata! Tätä tyyliä on liian vähän esillä täällä, joten supporttaan kyllä.
0   +1 +2
 
9
Imp 13.09.2005
erittäin hienoa maalailua..yksinkertaisesti mutta koukkumaisesti.bassoa on ehkä liikaa ihan alhaisimmissa taajuksissa..menee tukkoon filleissä? muuten tämä on hyvä materiaalia.
0   +1 +2
 
9
daredevil 31.08.2005
Jytisee todella hyvin! antaisin kympin mutta on vähän huonosti masteroitu.. 9
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta