Anthem (final)

Daft | 30.12.2003 | Trance
6:34

Lopullinen versio Anthemista. valituksista johtuen parantelin bassot ja kikit!

8.29   1289 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Outset 18.03.2004
Kiva alku nopeella nostatuksella. Kun biitti astui ovesta sisään, basari jäi vähän liian hiljaiselle taustalle, muuten basari on hyvin säädetty ja myös minun makuuni. :D Ihan hyvät melodiat ja kaunis äänimaailma, ja onhan nuo "pisarasaunditkin" tosi vetäviä. Makeita efektejä ja fillejä aina paikka paikoin. Toisinaan oli havaittavissa myös pientä holtittomuutta, lähennä melodioissa ja sen rakentelussa. Hyvät vetävät nostatukset kyllä on, bassolinja on jännä, tuo mieleen 90-luvun eurohumpat (hyvä vaan :D). Jees, acid-sounditkin toimii tosiaan ihmeen hyvin. Miksauksessa vaan on vähän vielä parantamisen varaa, sekä tuo bassorumpu on tosiaan vähän liian ponneton tähän. Ei siinä mitään, ihan hieno biisi kokonaisuudessaan.
0   +1 +2
 
9
Lunar Vegetarian 01.03.2004
Eipa tasta nytten erota niita fruityn presetteja.
Biisina aika melankolinen, mista itse pidan, tosin olisi toivonut tummempaa ja syvempaa basso linjaa.
Snare on todella kovan kuuloinen, liidi soundi on todella maukas. Tassa kohdassa missa kaikki rajahtaa soimaan, saisi basso olla mielestani oktaavin parin alempana.

Kelpo trancea jota kuuntelee mielellaan..

ps, noi kello ja acid lisukkeet ovat kanssa oikein hyvaa korvanruokaa.
0   +1 +2
 
9
Levoton 30.01.2004
No eip pahemmi oo kyl eroo toho alkuperäsee, tosiaaki bassoi laitettu vähä kovemmalle, joka on kyl hyvä juttu..=P Pidän piisist kokonaisuutena hyvin paljo, mut kyl se edellee jää toho 9 tasoo..=D
0   +1 +2
 
10
spiritusandasper 28.01.2004
Ihan mukava alku revitys. Biitti ihan nätin kuulosta, mutta clappi rupeaa vituttamaan mua heti alusta asti. No tämä on pieni makuasia. Melodinen puoli kuulostaa oikeen oikeen nätiltä ja tykästyin samantien noihin padeihin ja pisarasoundeihin. :) noi aciditkin jopa toimivat, joskin olisivat saanu olla hieman hiljaisemmalla. No niitä ei onneksi ole paljoa. Parin minuutin jälkeen upeaa fiilistelyä ja kauniita kuvia mielessäni herättävää rauhallista menoa.
Nostatus toimii kivasti ja hyvin venyttääkin vielä kaikenlisäksi. Tässä biisissä ainoa valittamisen aihe osuukin sitten soundiosastoon. Nuo kauniit padit ja melodioiden soundit kuulostavat hieman ohuilta ja bassolinjan soundia olisi voinut saada elävämmäksi. Tuo korkea pisarasoundi sitten taas puolestaan hivelee omia korviani. Kyllä harva biisi iskee ykköskuuntelulla näin paljon. Tälle on pakko kyllä ihan kymppi antaa 9,5 puuttuessa asteikolta. Kyllä tämä jää aivan taatusti meikäläisen soittolistalle. Loistava biisi kaikenkaikkiaan! :D
0   +1 +2
 
9
DjLime 08.01.2004
Huh.. tämä meinasi unohtua tulla arvostelemaan uudelleen. Epäilisin, että tässä on toi kikki sample olemassaan tuollainen napsu. Siksi tässä ei tunnu olevan potkua niin paljon. En kyllä huomannut tässä versiossa mitään muuta eroa, kun että olet nostanut bassolinjaa kovemmalle. Paremmin se tuntuu toimivan, vaikka ei biisin napsu kick samplen napsumista poistakkaan. Edelleen 9:sin biisi. Hyvä parannus tuo bassolinjan nostaminen kyllä.
0   +1 +2
 
4
sikapossuapina 08.01.2004
onpa juusoista kakkaa. hyi.
0   +1 +2
 
9
Krisseck 05.01.2004
No tämä jos joku on hyvää musaa! Lisää HETI!
0   +1 +2
 
9
DjLime 30.12.2003
Ei näin lofina kuunneltuna ole erilainen kuin alkuperäinenkään.. täytyypä latailla koneelle jossain vaiheessa ja vertailla tuohon alkuperäsee versioon. Hyvä biisi vieläkin.
0   +1 +2