Virus

D-Vision Oldies | 29.10.2008 | Trance
4:42

Vaihteeksi taas uutta meininkibiisiä robospiikkien kanssa.

9.75   1976 kuuntelua

Kappaleen sanat

Virus detected
What ya gonna do?
Here's a practical solution
Dance

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Dj Hara 25.01.2009
Kaunis biisi! Ihanan raikas. Räjähtää käyntiin ja energiaa riittää loppuun asti! Otti oikein sydämmestä kun ulinat alkoi!
0   +1 +2
 
9
T-Sync 29.11.2008
Mukava setti. Vocoderin/puhesynan käyttö alkaa teikäläiselle olemaan ihan tavaramerkki. Hyvin skulaa toi puhepätkä. Biisissä on alusta loppuun klubimeininkiä. Vinkuvia liidejä ei sahojen vallitessa ole hirveästi kuullut, ainakaan mikserissä. Miksaus pysyy hyvin kuosissa. Basari voisi olla paremmin esillä, muttei se niin pahasti jää jalkoihin että paljon pitäisi siitä marista.

Ainiin. Testasin tätä biisiä pienehköä soundcheckiä tehtäessä ennen tapahtumaa jossa toimin tiskijukkana. Toimi suuressa salissa isoista kajareista hyvin, bassopäät eivät olleet puuroa vaikka pikkaisen olikin buustia mikseristä. Muutama kaupallinen biisi sen sijaan hiukkasen puuroutui bassoista.
0   +1 +2
 
Aurisgale 05.11.2008
Onpa menevää settiä jälleen. Kuulostaisi laadullisesti olevan kaikki paikallaan, jos ei lasketa pientä äänen hajoamista ja lievää basarin voimattomuutta.

Leadista täytyy antaa plussaa, kun aina olen pitänyt noista ulinoista sopivalla vibralla. Hienot melodiat! Sopivasti kikkailua ja värityksiä. Ei käy missään vaiheessa ollenkaan pitkäksi ja kyllähän tämä olisi tanssikelpoinen. Tuosta vocoderi (tai mikä lie robotti) on vähän huvittava, kun sillä tuntuu olevan lievää ärrä-vikaisuutta... ei se haittaa mitään. Mukava lisä. Miksaus on oikein erottuva ja strereokenttääkin on hyödynnetty riittävästi.

Maistuu tämä setti kyllä hyvin!
0   +1 +2
 
weli 21.11.2008
Hyvää mäiskettä!

Basslinen mennessä korkeammalle basson volyymi tuntui kasvavan lähes kaksinkertaiseksi ja tämä peitti muita soittimia alleen. Toisaalta tämä voi johtua mun kaiuttimien sijoittelustakin :)

Kateellisen panettelua vaan...
0   +1 +2
 
10
Mikko Lepistö 03.11.2008
Erittäin hyvä ja nopeatempoinen bilebiisi.
Kyllä on mies paikallaan :)
0   +1 +2
 
10
Marquel 29.10.2008
Täydellinen biisi mun makuun!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat