Psychodynamics

D-Vision Oldies | 08.02.2007 | Trance
3:42

Trancejylläys höystettynä vahvoilla sweepeillä, suhinoilla ja pihinöillä sekä 110-prosenttisella asenteella.

9.25   1617 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

weli 19.01.2008
Reverbiä pois, kiitos. (Huh, olen varmaan viimeisessä neljässä kommentissani pyytänyt tätä)

Nojoo, svengaa taas todella mukavasti ja syntikat pelaa yhteen pussiin. Oikein mukavaa kuunneltavaa. Aika treble-painotteinen biisi. Enpä nyt osaa muuta sanoa kuin, että oikein mukavaa solidia trancea :)
0   +1 +2
 
10
Mikko Lepistö 30.04.2007
hyvä
0   +1 +2
 
unikoi 13.02.2007
Jälleen kerrassaan mielenkiintoinen ja nyt(kin?) hieman ristiriitainen tapaus. Lähtee erinomaisesti käyntiin, vaikka basari onkin surullisen tuhnu, on draivia mukana mukavasti. Mitä tulee syntsaosastoon ja effuihin, on biisi todella vahvoilla. Tosta bassolinjan yläpäästä vois vähentää inan reverbiä, nyt sitä on hieman liikaa. Aika leijuntaa koko biisi, yritetään nyt sitte olla niin hip ja pop ja sitä nykysaundia. ;) Sinänsä ihan hyvä, ettei oo mitää semmosta übersuurta breakdownia jonka jälkee mahtisynat alkaa paahtamaa kuluneita sointukaavoja, nyt kuulostaa varsin tuoreelta ja raikkaalta kuin keväinen tuoksu ilman koiranpaskoja.
Kuitenkin melodia oli hieman laimea verrattuna muuhun biisiin, _teemakohdassa_ meininki ei ole yhtä katossa kuin biisi alussa antaa odottaa. Rakenteessaki on puutteita, nyt on ahdettu liian paljon liian lyhyeeseen aikaan. Joko vaihtoehtosesti olis tehnyt kappaleesta rehdisti pidemmän (about 6-7.min) tai sitten ois karsinu juttuja pois. Biisi myös loppuu melko yllättäen, jäi vaikutelma ettei se ees alkanutkaan. Hmph.
Mitä siis jäi käteen: Hyvillä ideoilla ladattu keitos, jossa syntsaosasto ja draivi on hallussa. Biisissä oli kuitenkin paljon keskeneräistä ja korjattavaa, jonka takia en pitänyt tästä niin paljon kuin olisin halunnut pitää. Koneelle kuitenkin latautui.
0   +1 +2
 
9
RHP 11.02.2007
Jeps, tässä biisissä on kyllä mukavat melodiat ja niillä sopivat soundit. kick oli muuten ihan kivan kuulonen ja pehmeä, mutta se jäi pikkasen tehottomaksi taustan alle. Mitä nyt kokonaisuudessa biisistä sanoo niin se oli mukavaa kuunneltavaa ja hyvää. Ihan 10 en anna mutta 9+ olisi hyvä arvosana hyvälle kappaleelle =)
0   +1 +2
 
9
RadeoN 09.02.2007
joo.. tuttua energisyyttä löytyy tästäkin tuotoksesta ja dallas superstar:maiset piirteet paistaa tästä biisistä läpi. Hienon kuuloista meininkiä mukavilla filleillä ja täyteosuuksilla mielenkiintoisine soundeineen.. Mutta.. Kick ei polje ei sitten yhtään mikä sinänsä syö todella paljon beatin iskevyyttä ja meininkiä tältä muuten jälleen kerran onnistuneelta revitykseltä. basso on mukavan pehmeä joskin sekin kaipaisi ehkäpä hitusen enemmän boostia ;) Erittäin suurena DSS fanittajana tykkään tästä tuotoksesta todella paljon.. tuo kick/bassopuoli kuntoon niin kyllä mentäisiin todella lujaa! ei tästälään voi alle kiitettävää silti antaa..
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta