No one free

D-Vision Oldies | 09.04.2006 | Trance
4:10

Tykitysbiisi muutaman vuoden takaa.

9.50   2300 kuuntelua

Kappaleen sanat

Move it

One, two, three
Until you see
There is no one free

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
RHP 14.05.2006
Hiton hienoa menoa =) Voksut on just hienot
0   +1 +2
 
9
necrovision 07.05.2006
Todella hienoa :)
0   +1 +2
 
9
T-Sync 23.04.2006
mukavat vocoder-spiikit. supersahat leikkaa hyvin, kicki on tarpeeksi kuuluva, eikä muissakaan rummuissa tai perkussioissa ole mitään vikaa.
soundit on kondiksessa, ja tilavaikutelmaakin tulee.
vähän yksipuoliseksi jäi nuo melodiat vaikka ihan mukavia nousuja ja laskuja siellä tulikin. siltikin todella tanssittava kappale. en nyt muuta jaksa jauhaa tähän, hyvä.
0   +1 +2
 
Aurisgale 17.04.2006
Kauniisti aukeaa biisi... heti on mielenkiinto korkealla... hyvä! Näin se pitää toimia. Jalka lähtee heti elämään tämän kipaleen mukana.

On ainakin menvää menoa. Hyvä juttu... Miksaus on hiukan laiha alapäästä, tai biisissä voisi olla hiukan enemmän potkua. Arppi-leadit ovat loistavia ja robo-puheet ovat mielestäni toimivia. Miksaus on mielestäni onnistunut, alapään velttoudesta huolimatta. Rakenne on hyvä ja vaihtelua riittää sopivasti alusta loppuun. Kyllä jos tämän saisi miksattua hitusen paremmaksi, niin tätä kelpaisi tarjota kelletahansa tiskijukalle/tuottajalle. Loistava biisi.
0   +1 +2
 
10
Marquel 10.04.2006
Mukavan letkeä kappale.. Pirteä.. Innolla odotan millon Ilona syrjäyttää noi "robospiikit" ;)
0   +1 +2
 
8
Valandir 10.04.2006
Lähtee eurotrancen omaisesti liikkeelle, ja hyväähän tuo meno on alusta asti. Robottispiikeissä on kyllä jotain vikaa eikä kuulosta niin hyviltä ainakaan omiin korviini. Rummut ovat turhan laimeat eivätkä oikein jaksa innostaa yksinkertaisuuden takia. Menosta voisi sanoa, että kuulostaa myös hieman Dallas Superstarsilta, joka ei tietenkään huono asia ole. Bassorummussa saisi kyllä olla huomattavasti lisää potkua, koska se vain tahtoo hukkua muiden elementtejen soidessa mukana.

Tälläisenään biisi on melko yksinkertainen, eikä tarjoa mitään uutta ja henkeäsalpaavaa. Biisissä ei tosin ole oikeastaan niin paljoa mitään vikoja rakenteen ja miksauksen suhteen, mitä nyt nuo mainitsemani asiat. Pikkuväänöllä olisi saanut biisistä paremman ja enemmän nautittavan kuuloisen. Räväytän nyt tälle numeroksi kahdeksan, koska kyllä tämän nyt ehdottomasti jaksoi loppuun kuunnella :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat