Loop this over

D-Vision Oldies | 08.08.2006 | Trance
4:20

D-Vision style from the late 2006. Just loop this one over and over and .....

9.29   1613 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 27.09.2006
Mukaansa tempaavaa menoa. Tekniikka on tässä vähän kieliposkella - meiningin tuntuinen, varsinkin bassolinjan kompurointi on vedetty rohkeasti överiksi. Meininkiä on kuitenkin biisissä, tuon kompuran tekemän tunkkaisuuden tilalla. Biisi voisi olla hieno, jos olisi hiukan viimeistellympi.

Kuitenkin tekiän tunnistaa näistä pirteän terävistä leadeista ja ytimekkään kovasta menosta. Harmi vain että tästä uupuu se kunnon viimeistelyn tuntu, sillä se syö paljon tästä biisistä.
0   +1 +2
 
9
Jrpa 13.08.2006
Noniin taas Swapataa! Täytyy sanoa että nyt päästää lähelle tasoa "electricity"!? Alku tempaa nopeasti hitaammankin mukaansa. Täytyy sanoa että biisissä on aivan mahtavat melodiat joilla ilottelee hyvin koko biisin alusta loppuun. Eipä tässä muutaku että jatka samaa iloittelua mihin tässä biisissä jäit!
0   +1 +2
 
9
RadeoN 11.08.2006
Heti lähtee Swapmaisesti energisellä linjalla! kivan kuuloset soundit on kyllä. täytyy sanoo et kick on ehkäpä hieman erikoinen. Rummut on muuten mukavasti miksailtu. haikkalinjat pannailtu sivuille.. toimii. Eka breikki tulee vähä yllättäen ja meno pysyy aikalailla ennallaan. ei huono ollenkaa kun ajattelee tätä jälleen tällasena energisenä pakettina ;) Todella hyvä rytmi tässä kipaleessa ja soundit on kyllä hienosti miksailtu. hyvää jälkeä. Suht samat linjat alusta loppuun mutta eipä siinä kun biisi toimii! Ei täs oikeestaa kauheest valittamist.. loistavaa mikseri kamaa ja erittäin mukaansa tempaavaa! ;) Miksaustahan nyt aina voi parannella ja jotain variaatioo lyödä mukaa jos nyt jotain pitää purnata :D
0   +1 +2
 
9
RHP 09.08.2006
Eih, Call on mEE-EEEH Call on mEE.. :D -bassoilmiö
Henkilökohtasesti inhoan kyseistä, miten sitä nyt kutsuisi, bassoefektiä sillä se syö biisistä täyteläisyyden. Muutoin kappale on varsin hieno soundiensa puolesta ja melodiatkin on varsin raikkaat. Piano on varsin mukavan kuuloinen, siitä extra pojot =) Täytyy nyt laittaa 9 arvosanaksi, bassoefekti vie kyllä sen 10 pois :D
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta