Listen

D-Vision Oldies | 08.02.2005 | Trance
3:42

Volat kaakossa.

9.38   3587 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 07.08.2005
Kyllä kuuntelen ja tarkkaan=D ...jäänyt tämä kappale jotenkin välistä. Linjat ovat pirteitä ja clubimaisia. Hiukan biisin diskanttisuus ja vaisu erottelukyky häiritsee kuuntelua. Vaikea erottaa diskanttien alta muita soundeja. Kuulokkeilla kovaa kuunnellessa välillä vihloo jopa korvia. Biisi pumpaa miellyttävästi ja bassolinja on murea. Tavaraa välillä tuntuu olevan hiukan liikaa, vaikka voi johtua enemmän kuitenkin liika kirkkaudesta. Tyylillä tehty tracki joka voisi jopa toimia clubeilla. Ei tämä kuitenkaan ole vahvinta osaamistasi, vaikka laadukas setti onkin kyseessä. Hyvä varma ote.
0   +1 +2
 
8
Goldmember 01.07.2005
Iha kiva kiksutus kyl. hyvää melodiaa keksitty.. Mut kappale lähtee ensinnäkin turhan hätäsesti käyntiin. Itsellä kun on päähäpinttymä, että kappaleen pitää kestää vähintään 6min jotta se voi olla hyvä. Bassline on vähä muovisen kuulonen ehkä, jollei nyt mun korvissa ole vikaa kun taas tässä kuulokkeet päässä ollu pari tuntii. Kaikesta löytyy valittamista aina, mutta kyl täs on jo hyvää ainesta. Huomaa, että FL:n käyttö on hyvin hallussa ja hienot melodiat saatu aikaan :)
0   +1 +2
 
Harulf 21.06.2005
Milloin saadan tänne mikseriin genre nimeltään "datsun datsun datsun musaa"? : )
No, ihan hyvin tehty mukava biisi, vaikka trance ei oo mun lempigenre.
0   +1 +2
 
A.S.H 13.06.2005
ku just nyt ei tanssituta pätkääkän,vedin prätkällä lipat.Eikä muutenkaan.
0   +1 +2
 
9
Salieri 12.06.2005
Jesh, no tässä on ainakin hyvät saundit se täytyy näin aluksi sanoa.
Oli tää keskiverto transebiisiä reilusti parempi.
Toistoa ei ollut liikaa.
0   +1 +2
 
Mr Dimension 12.06.2005
Oikeesti en pysty kuuntelemaan tätä kappaletta. En pidä, mutta mitä tuosta parista sekunnista alusta voin sanoa, niin on hyvät soudit ja jytäjää aika lujaa, siitä plussaa...
0   +1 +2
 
9
M.G 17.05.2005
Toi roboääni on ihan loistava. Hyvät on melodiat mut niitä olis voinu nostaa sieltä vielä vähän enemmän esiin.. Paikoittain jäi vähän pimentoon. Sitä pianoa olis mm. voinu vähän nostaa sieltä muun takaa. Meno on alusta asti hyvää, toisaalta se olis voinu vielä vähän parantua loppua kohden, eli se sellanen varsinainen huippu kohtaa upuu, tai ainakin sen olis myöskin korostaa vielä enemmän. Toi saw-soundi on hyvä, tai oikeestaan kaikki niistä, vie biisiä hyvin eteenpäin. Loppu oli hyvä, vaikkaki vähän epätavallinen mut se oli vaan hyväks.
0   +1 +2
 
9
JM 02.05.2005
Electricityn jälkeen on pakko koittaa toistaki sun biisiä.
Lähtee käyntiin minun makuun aivan liian seinästä. Basso on tosiaan mehukas ja tiditidy -koukku on hyvä. Saw -saundit on tässäkin laadukkaat ja melodiat toimii. Biisi on genreensä liian hätäinen..siis koitas tehdä 6-8 min. biisi, joka käynnistyy hitaammin..melodiat vois noussa hitaasti filttereillä ja ei koko biittiä heti alkuun, vaan vasta n. minuutin jälkeen (aikaisintaan) biisi löisi mehukkaalla biitillä naamaan.
Arpeggiomeloddia on arpeggiomelodiaksi kekseliäs ja toimii. Aika kliseistähän tämä on, mutta kun on hyvin toteutettu, niin ei voi kun tykätä..
0   +1 +2
 
9
Antibiootti 29.03.2005
hyviä melidioita on varsinkin tuo piano melodia.
siinä kahen minsan paikeilla oli hyvä arppi ja sit toi spiikki on hyvä mut noita haikkoja vois vänhän parannella.
kuulostaa ihan hieman tyhjält... ; )
0   +1 +2
 
10
Cophra^ 15.02.2005
Loistavaa trancea mehukkaalla melodialla. Lisää tämmöstä!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2