K-System - Supadupasound (D-Vision remix)

D-Vision Oldies | 27.02.2009 | Trance
4:30

Osallistumisbiisini K-System remix-skabaan.

Esittäjä: K-System
Kappale: Supadupasound
Remiksin nimi: D-Vision remix
Levy-yhtiö: Koodigital.

http://www.pepsi.fi/ma...

9.17   1784 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
W@RM 15.03.2009
alku kuulostaa ainakin hyvältä raikkailla saundeillaan. Tosin noihin voksuihin oisin itse laittanut lisäksi vähän reverbiä, ei kuulostais niin "ämpärimäiseltä":D Tää on ihan kiva tällänen chillailu biisi, kokonaisuus toimii hyvin(siis rakenne ja saundit).

area51
0   +1 +2
 
9
SekeC 10.03.2009
Täytyy kylä vielä kirjoittaa toinen kommentti, koska näköjään unohdin puolet jutuista mitä mun piti kirjottaa! :p

Kuuntelin raidan toisen kerran ja tykkäsin kovasti tosta haikkakikkailusta, tekee hyvää rytmitystä ja pientä raidia biisiin! Sit nois muutamis kohdis filsalla tuotu distorted-liidi on aika munakas! Varsinkin kun se vielä tuodaan TG meiningillä mukaan! Toimii. Noi sweeppisamplet oli hyvänkuuloisia kans. Noihin tappokohtiin olis ehkä sopinut joku breikkifilli kuin olut vatsalaukkuun, mutta nää on taas makuasioita! :)

- Seke / Aurium -
0   +1 +2
 
9
SekeC 10.03.2009
Ai sinäkin osallistuit skabaan! Eihän tämä hullumpi raita ole ollenkaan, oikein kiva fiilistely-ilmapiiri ja toimiva kokonaisuus! Alas, lähinnä beislainiin kaipais ehkä vähän lisää jerkkua, se oli hieman hampaaton. En oo tosin kuunnellut tämän ku yksillä laitteilla, voipi toimia hieman eritavalla muualla! Sit tuo voksusämplen pitchin muutos kuullostaa kyllä vähän härskiltä.. tollasen voksusämplen alkuperästä tempoa pystyy kyllä muuttamaan suuntaan ja toiseen ilman orava/mörkö -effektiä! Itse jouduin kanssa hetken kikkailemaan orava-effektin kanssa kun nostimme tempoa 130bpm -> 140bpm.

Vaikkakin ite biisi oli tosi kivan kuulonen, niin ehkä tässä oli liian vähän itse supadupasound elementtejä ollakseen supadupasound-remix! Tämä tietty voi olla makuasia, mutta kyllähän tämän toistamiseenkin kuuntelee! :)

Antaisin arvosanaks ehkä 9- (miikka beislainista ja voksusamplen pitchistä) mutta ku sellasta ei oo niin kyllä tästä ysi irtoo! ;)

- Seke / Aurium -
0   +1 +2
 
9
Cylenth Vision 01.03.2009
Hyvin oot saanut sovellettua vokaalit kappaleeseen, joka onkin melodisempi kuin itse vokaalit, mutta toimii omalla tavallaan erinomaisesti ja luo kappaleeseen leppoisan fiiliksen. Äänet ja kaikki muu toteutus on hyvin onnistuneita. Äänimaailma on loistava ja biisin kyllä helposti kuuntelee mielellään loppuun...vaikka sitä hieman jäikin odottamaan jotain uutta loppupäästä, ei kappale siltikään jättänyt ainakaan minua kylmäksi.

Loistava remixi, hyvin onnistunut ja kappaleen kuuntelee mielellään uudelleen vaikka esimerkiksi kun tahtoo vähän rentoutua...
0   +1 +2
 
9
apollo0100 28.02.2009
Eikö tämä oo aika vanha biisi? Vai muistako jotenkin väärin? No jaa, eipä kai sillä ole väliä.

En pidä K-Systemistä ja eikä tässä Subadupasoundissa ole käytetty hyvää vokalistia, mutta se ei kuulu tähän, keskitytään remixin soundiin pikemmin.

Kivan rento viilis, paljon hitaampi tempoltaan kuin alkuperäinen (jos muistan). Kyllä tämä on hyvä remix, ainakin tykkään enemmän kuin alkuperäsestä.
0   +1 +2
 
9
Anssi H 27.02.2009
Vai että tämmönenki skaba ilmaantunu. Hyvät saundit ja lepposa meininki tässä. Tuo vokaali ei ehkä omaan korvaan ihan parhaimmalta kuulosta, mutta se onkin ainut asia mistä koko remixin tunnistaa. Hyvä remixi kyllä muuten! :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta