I feel alright

D-Vision Oldies | 15.02.2008 | Trance
3:58

Humppaa pojille.

9.33   1482 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 23.05.2008
Oikein kesäisen fiiliksen omaava biisi, C64 ja Atari soundeista saa aina heti miulta plussa, jos joku niitä käyttää (Nintendoa ei saa myöskään unohtaa). Harmi kun en osaa niitä itse emuloida kunnolla. Alun soundit tuntuu sopivan omaperäisiltä... ehkä edetessä taas alkaa muistuttamaan tyyliltään paria kaupallista tanssibiisiä sointukulultaan ja rytmeiltään. Kompressori nykii ihan kivasti, mutta pikkaisen se kuitenkin saa biisin laahaamaan laiskanoloisesti.

Soundit ovat oikein toimivia mielestäni. Jos tämä olisi megahyvällä miksauksella, niin tälläiset luulisi menevän helposti kaupaksi soittoon. En tiedä onko näissä miun kuulokkeissa vika, mutta ehkä aavistuksen tuo naisääni viiltää kimakoissa kohdissa korvaan "FFFFeeel!". Ei se häiritse kuitenkaan.

Miinuksista huolimatta vahvasti toimiva tanssibiisi! Mitäs tästä sanois? I feel alright! ;)
+2   +1 +2
 
T-Sync 18.02.2008
Mukavaa menoa alusta asti. Voksut tuo tähän biisiin tosi mukavan loopin. Soundit on ihan hyvässä kondiksessa. Tilantuntuakin on saatu mukavilla synafilleillä aikaan, ne kun soi stereossa tuolla taustalla. Basarista kyllä puuttuu tehoja, ehkä jonkinlainen napsu tms.. Jotta toi kompressointi toimis sataprosenttisesti niin basari sais olla kunnollinen "tukijalka" biisille, mitä se ei nyt ihan oo. Miksaus on muuten hyvässä kondiksessa ja saundit toimii kyllä ihan hyvin. Hyvästä stereokuvasta erikoismaininta kyllä.
Ihan mukavasti tällä piisillä lähti kyllä päivä käyntiin :)
+2   +1 +2
 
9
Hoozk 17.02.2008
vhau! ihan jees humppaa. kivasti miksattu noi voksut
+2   +1 +2
 
9
Miika_Viljamaa 15.02.2008
Wau, hyvät soundit ja sävellys, tosin ton kompressorin kanssa sais olla varovaisempi. Tulee ihan Eric Prydzin musa mieleen :D Omaperäisyyden puutteesta hieman miinusta. Suosittelen silti kaikille konemusan ystäville! :D
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta