Close to you

D-Vision Oldies | 01.04.2009 | Trance
6:03

Yli kolmen viikon aherruksen tulos. Ideoita voi edelleen antaa, vaikka takki alkaakin olemaan melko tyhjä puserruksen jälkeen :)

Sanat/laulu: Iiju
Sävellys/sovitus: D-Vision

Iijulle paljon kiitoksia voksuista!

9.05   2578 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Cylenth Vision 24.01.2011
Äänimaailma, toteutus ja miksaus kuulostaa todella hyvältä. Kappale etenee hienosti ja tasaisesti, ehkä jopa liiankin tasaisesti? Vocaleista en sano mitään kun jäivät hieman tasapaksuiksi :D mutta kuulostavat kuitenkin ihan OK:lta. Tuosta kitara riffistä kyllä diggasin paljon, siitä iso plussa!

Muuten kaiken kaikki loistava tuotos. En kyllä ymmärrä noita tuolla ihan alhaalla oleva kommentteja, jotkut eivät selkeästikään ymmärrä/osaa arvostaa trancea tai sitten ovat kuullet sitä vääränalista amispopitusta joka paikassa ja saaneet väärän käsityksen Trance genrestä ja ovatkin nyt sulkeneet avaran katseensa kapeammaksi.
0   +1 +2
 
10
Bompaze 15.02.2010
Just kun mietin, että mitähän tulis jos vääntäisit viikon ja tässähän se tuli, 3 viikkoo. Kieltämättä kuulostaakin siltä, että astetta pidemmälle vietyä settiä on. Näköjään kommenteista päätellen hieman jakanut mielipiteitä mutta itse en ainakaan pettynyt, päinvastoin! Yhdyn edellisen kommentoijan sanomisiin toteamalla että "soundit on muhkeat ja efektit kohdillan!" Itse en näistä "teknisistä" seikoista mitään ymmärrä kun väännän vaan trackerillä itse mutta mun korvaan tää soundi on niin täydellistä kun vaan täydellinen voi olla. Mulle ei tullut K-System mieleen ollenkaan vaan Darude ja se Dallas Superstars. Mun mielestä voisit haastaa näillä biiseilläs nuokin herrat. Loistavaa musiikkia kaikki! Tuntuu, että sun biisit on kaikki pelkkää kymppiä. Yks vielä kuuntelematta. Mut faniudun jo nyt koska diggaan sun tyylistä näiden neljän perusteella jo ihan kybällä! Hyvä meininki. :)
+2   +1 +2
 
9
Style-0 19.12.2009
Tuli semmoinen tunne että tähän kappaleeseen olen törmännyt aiemminkin ja sitä ihmetellessäni mietin miksi en ole kommenttia jättänyt vaikka kappale on koskettanut aiemminkin...anyway....

Erittäin mukavan kuuloisesti starttaa kappale käyntiin...mikäli en ole aivan hakoteillä niin soundit on peräisein vanquardin vst..ainakin saman kuuloista soundia on liikkeessä.

Ehdottomasti clubi mättöä... hyvin miksaus pysyy kasassa ja matalat murahtelee korviin pehmeän kermaisesti...onnela kamaa sanoisin..:)
Sanoisin että hyvin lähelle sitä mitä oma korva tykkää kuunnella eniten, phaser/flanger fintterlinti välissä herätti horroksesta taas pinnalle.
soundit on muhkeat ja efektit kohdillan!

Teknillisesti aateltunapientä kikkailua olisi voinut olla enemmän hihattien+rumpujen osalta...mutta tämä toimii lähen täydellissesti näinkin ...
Kitarla melodiat herkistävät tätä oikein maukkaasti...

ps: mikä on tuo taustalla välillä kuuluva kaikuva haikea soundi?

-Style-0
+2   +1 +2
 
M1cH0 09.10.2009
Tämä kyl toimii kans nätisti, en oikein ymmärrä noita aikasempia kommentteja sen takia et jumalauta musiikkia tämä vaan on. Ihmiset ei vissiin enää osaa nauttia musiikkia musiikkina vaan pitää kiinnittää huomiota siihen niin tarkasti että miten se on toteutettu :)
mut Biisi uppos kyl meikään makiasti ja varmasti soi meikän listoilla :)
+1   +1 +2
 
8
Kalaforn 02.09.2009
Haha, ei paha, vaikken trancea ole kuunnellu/ymmärrä pahemmin. Tylsät vokaalit, eikä rakennekaan mikään erityinen ole, mutta jotenki tämä vain nappas mukaansa. :/ Nyt kuuntelen varmaan kolmatta kertaa läpi tätä jo. Iloista musiikkia ja hyvin toteutettu, tottakai. Hmm, niin, mitäpä sitä muuta sanomaan, kuin että keep going on. Mielellään tämän kuunteli, vaikka olishan tämä voinu enemmänki kehittyä.
+1   +1 +2
 
8
Kalaforn 02.09.2009
Haha, ei paha, vaikken trancea ole kuunnellu/ymmärrä pahemmin.
0   +1 +2
 
Satta Timo 02.09.2009
En ymmärrä biisin ideaa. Trancen ideaa yleensäkään. Transsifiilikseen en tästä päässy. Ärsyttävän perussoundit. Snarenostatus pistä vituttamaan ko on niin käytetty juttu, mutta joo vähän niinku särökitara hevissä ;EE

Tylsät vokaalit ja voin vaikka vannoa että jossain trancebiisissä, ellei useammassakin, on täysin vastaavanlaiset.

Hieno tekninen toteutus. Emmie nyt tästä enempää ossaa sanoa ko en käsitä koko hommaa.
+1   +1 +2
 
Chadonna 31.08.2009
Kuulostaa paljon K-systemiltä. Paitsi ettei tässä juuri mitään uutta ole. Kuten jo edellä on mainittu monesti. Tällaista samanlaista jauhantaahan se on aina. Hyvin tuotettu, soundimaailma on mukava ja eteerinen. Tulee mieleen miten lentelee helikopterilla maisemien yli. Niinkuin Daruden videolla. Alku oli kiva ja löi mukavasti tunnelman kattoon. Mainstreamiudessaankin erittäin toimiva. Vokaalit on hyvät ja kitara on mukava lisä. Kyllä tätä mielellään kuuntelee, mutta epäilen, että kyllästyn nopeasti.
Kiitos mukavasta kiksusta :)
+2   +1 +2
 
Haava 30.08.2009
Voi vittu. Trancen pelaajilta pitäisi kieltää kommenttipokeri kokonaan. Olen niin taitavasti onnistunut välttelemään tämän itselleni yhden mustimmista genreistä kokonaan mikserissä. Anteeksi tämä genrevuodatus, mutta pakko on avautua, niin traumaattinen tämä genre on itselle. Että kommenttia kannattaa lukea sen mukaisesti.

Biisi oli tarkkakätisen varmaa juustoa. Erittäin huolella tehtyä kliseiden toistoa, joka ei avautunut tunnepuolella itselleni sen paremmin kuin umpeenhitsattu täysmetallikuutio. Kaikki vakiuot filtterisweepit tylsillä kliinisillä "täydellisen perus" juustosaundeilla normaaleine perusvokaileineen. En varmaaan mitään yksityiskohtia tai genren hienouksia kuule, kun kaikki nämä nostatukset on jo niin KUULTU fiilis. Biisissä ei ole mitään tunnetta tai fiilistä kuten ei MISSÄÄN trance biisissä mitä olen ikinä kuullut koskaan ja missään. Täydellisen tylsää peruhuttua tai sitten siellä metallikuution sisällä on jotain jota en vain tajua. Koska tämä genre on niin suosittu, niin olen päätynyt siihen että en vaan tajua. Ja siis tätäkään biisiä en vaan tajua. Perusmelodiaa, perusaudeilla, perus-weepeillä, hi-pass ja low-paas kikoilla, perusbassot ja perus voksusamplet. Kaikki nuo kliseen vielä varmuuden vuoksi niillä saundeilla jotaka on jo 100 kertaa kuultu ja melodioilla jotka nekin olen jo kuullut. Biisin rakenne on yhtä nostatusta ja filtteri kikkailua sen saman tyhjyyden ympärillä. Hyvää sen sijaan se, että tekninen toteutus oli (jopa robottimaisen) täydellistä. Ehkä vähän sielutonta, mutta perustoimvaa. Miksaus oli kohdallan mitään teknistä huomautettavaa en biisitä keksi... haukkumani saundit mukaanlukien.

Kuuluuko se tosiaan genreen että biisissä ei saa olla mitään sisältöä ja saundien on oltava kuin kylpyammeesta?

Olen tosiaan pahoillani tästä täydellisesti genreä ymmärtämättömän turhasta kommentista, mutta tosiaan pakotettu olin tämän tänne sattuneesta syystä kirjoittamaan.
+4   +1 +2
 
10
Ekstaasi 30.08.2009
A. Hyvää: Potkii kivasti kokoajan eteenpäin ja jotenki salaperäinen biisi :D
Huonoa. Tästä ei tunnu sellasta oikein löytyvän muuta kuin ettei oo mun lempigenreä.

B. Kaippa tästä tulee joku menomesta mieleen missä valot välkky ja jengi bailaa hulluna.
Välillä taas tulee mieleen joku pitkä, tyhjä tunneli ja välillä että ajais autolla eikä ympärillä näy ku
jotain peltoa..

C. Kaikki tässä toimii eikä tähän tarvi mitään lisäillä eikä myöskään poistaa, menee biisi pian pilalle :D

D. Rakenne pelaa hyvin ja on kokoajan kasassa eikä biisi hajoa! En yleensä tällasta musiikkia kuuntele mutta mielenkiinnolla kuuntelin koko biisin loppuun asti eikä kertaakaan tullu tylsä fiilis!
+2   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta