Reach

D Fast | 11.04.2010 | Light Rock
6:00

Kiitos Jonne Kokkoselle kitarasoolosta ja kompittelusta! Genre-ehdotuksia otetaan vastaan.

9.14   1191 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
dödö 12.05.2011
Huh, aina ku tuun kuuntele jotain uusia biisejä tänne nii pitää kuunnella myös tää. Aivan loistava biisi!
0   +1 +2
 
9
McPöly 24.07.2010
Pitkästä aikaa löytyi mikseristä biisi joka harmonian puolesta kolisi tänne suuntaan! Etäisesti tulee mieleen kovassa kulutuksessa viimeaikoina ollut Empire of the sun -pumppu. Aluksi laulun yläpään hienoinen kireys ja epäpuhtaus särähti korvaan. Toisto tosin pehmitti asiaa ja jossain vaiheessa laulu sulautuikin äänimaisemaan oikein luontevasti. Olen Lennon kanssa hiukan erimieltä tuosta alun rhodesista, jotenkin tuntuu että kappale ennen 0:25 ei olisi kaivannut rhodesia lainkaan. Kyseinen alku oli tunnelmaltaa ehkä turhankin vahva, ja enteili hiukan erityyppistä kappaletta tulevaksi. Niin ikään juuri määritettyä genreä eli "lightrockia", kun genren lopputulema oli omasta mielestäni lähempänä chilliä.
Rummut taas toimi mielestäni oikein mainiosti. Itsellänikin on tapana miksata rummut aina liian tiukoiksi ja kovalle, rumpujen jättäminen "taustalle" onkin monesti yllättävän vaikeaa. Asiaa tietysti edesauttaa hiukan pehmeähköt soundit. Rummuista siis +.

Rakenteellisesti kappaleessa ei tapahdu mitään yllättävää, joka luo osaksi juuri tämän oikein mainion "junnaavan" tunnelman (lasken junnaavuuden tässä genressä eduksi). Biisin kasvulla kuitenkin pidetään mielenkiinto yllä ja palkitaan myös kuulijan kasvavaa kuulemisen tarvetta. Yleisarvosanasta pienet miinukset tuosta alusta. Kiitos päivän pirityksestä!
0   +1 +2
 
10
Free-Soul 16.06.2010
Ihanaa leijuntaa. Kesäfiilis. <3
0   +1 +2
 
9
Lenno 11.04.2010
Vähän Steely Danisti lähetään liikkeelle, mikä on aina hyvä juttu. Rhodes kuulostaa ain hyvältä. Mut noi rummut on ehk vähän laimeahkot... tähän vaikuttanee tosin se, että kuuntelin just ennen tätä liquid funk -paukutusta mut kyl basari ja virveli sais olla vähän pinnammassa.

Kivaa leijuiluahan tää on. Tällä kertaa on myös silleens selkeä rakenne mitä oon joskus kaivannu sun biiseihin. Laulu on tosi hyvä! Kuorot toimii ja melodia on kans kiva.

Tää tälleen kivasti vähitellen kasvaa huomaamatta... koko ajan tulee jotain uutta, mikä on siis hyvä asia. Vähän menee kyl jo tukkoon tossa ennen kitarasoolon alkua. Joka on muuten hyvä mutta saundi saisi olla vähän erottelevampi tuossa kohtaa koko miksauksen osalta.

Lopussa on kivat pianojatsittelut. Tykkäsin.

Kylhän tää toimii. Vähän on miksaukses pienii puutteita (just toi erottelevuuden puute ja rumpujen lievä munattomuus) mut biisinä ja fiilistelynä tooodella hyvä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta