01 a quick visit to space

2:56

track 01. vocals: virgill

9.50   3546 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
naf 17.12.2008
Eniten iski tässä biisissä se räjähdys keskivaiheilla kun lähti uudestaan vetämään biisi. Kokonaisuudessaan oli tosi hyvää chilliä soundia, joka veti koko biisin ajan. ei mitään valitettavaa ole. dj krush jos ois kuollu niin ois mielissään ollu haudassaan ku ois kuullu tän biisin. en väitä että hänen tyyliä seuraisit koska omalaatuista triphop soundia kuitenkin teet.
0   +1 +2
 
8
Jurvanen 28.11.2005
Häiritsee tuo alun liika rumpusähellys tuon kickin kohdalla (koita kestää amatöörisanastoa). Ja tästä tulee muutenkin kovasti mieleen PPK:n se wanha "hitti". Ei se huono asia ole. ei ollenkaan. Oikeastaan tämän "ensimmäisen osan" basarisähellys häiritsee muuten hiton letkeää tunnelmaa. Ja kuten todettua: nuo vokaalit ovat vähän... noh. Irrallaan. Paitsi tuon 2. osion aloittava "kuorosysteemi" (lisää asiantuntevaa sanastoa). Se sopii oikeasti paikkaansa.
Siitä alkava isobiittaus onkin suoraa nautiskelua wanhalle FatBoy-fanille. Rummut ovat aina mahtava elementti kun niitä osaa käyttää oikein. Tätä jälkimmäistä ei osaa kommentoida muuten kuin että "lisäää!!!1". JA että jätä lopusta se raund'n'raund pois. Tyksin. Alun vuoksi ojennan seiska puoliskaisen -> kasi
0   +1 +2
 
Tämä on tosimielenkiintoista, Ja hyvin tehtyä. Miksi muuten sun laatusi on 157 kbps ?
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta