Far Beyond (Underwork sample)

Cylenth Vision | 23.01.2011 | Trance
1:58

This is only a sample of my track which is still underwork, I will post the final version when it's ready and after when/if it's released.

9.83   246 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Nojustse 01.02.2011
Ensi reaktioni tästä biisistä oli jumalauta, seuraava lausahdus olikin vittu tää loppu kesken kaiken :( Mutta itse asiaan, eli miksaus on puhdasta ja selkeää eikä puuroutumista synny. Melodia on syvällinen ja fiilistä nostattava ja eikä tästä oikeen moitittavaa ole muutakuin että perkele tää on liian lyhyt!!!! Innolla jään odottamaan että pääsen kuuntelemaan koko setin alusta loppuun :)
0   +1 +2
 
10
lipoma 27.01.2011
Onpa mageet souindit! Hyvin kulkeva ja mukaansa tempaava, mutta valitettavan lyhyt. Lisää vaan tätä, vaikka en olekaan nuori danssaaja enää. :)
0   +1 +2
 
Anssi H 27.01.2011
Oikein hyvän kuuloinen tuotanto, ja tosiaan Daniel Kandi tulee vähän mieleen tästä. :) Sähkis on todella hyvän kuuloinen ja luo tunnelmaa hyvin biisiin, loistavasti toteutettu. Mutta sen jälkeen sitten heräsi kysymys "tässäkö tää oli?" kun tuo miljoona kertaa kuultu melodialinja tuli mukaan. No perusmeiningeiltään kyllä toimii mutta olisin kyllä kaipaillut jotain hieman enemmän koukuttavampaa ja omaa. Nyt tämä biisi on lyhyesti hyvä toteutus vailla kunnon ideaa. Sähkökitarasta kuitenkin isot plussat, se oli upea.

Hienoa kuulla vielä trancea täällä mikserissäkin! :) Kuuntelen mielelläni muitakin biisejä.
0   +1 +2
 
SignsOfLife 27.01.2011
tämä toimii kans oikein hyvin. jos pr toimii yhtä hyvin, niin eiköhän tästä kuulla joku päivä radiossaki..
0   +1 +2
 
9
W@RM 27.01.2011
Omalla tavallaan tästä tulee mieleen daniel kandin biisit, hyvällä tavalla :) Saundi maailmahan toimii tässä hyvin jopa erittäin pro luokan kamaa, tosin on niin lyhyt clippi ettei oikein pääse sisään biisin ideaan. Vähän turhan toistava tuo rakenne, toistaa itseään ja jätti ainakin minulle kuvan että milloin biisi alkaa?

area51
0   +1 +2
 
10
Milvus 27.01.2011
Täällä näköjään kateelliset panettelee. En ole itse mikään trancen suuri ystävä, mutta tämä on poikkeuksellisen hyvää! Ihan järjettömän hyvät soundit ja muutenkin. Toivotan onnea ja menestystä!
0   +1 +2
 
veezay 26.01.2011
biisi on vähän turhan tiukkaan limitoitu (tai normalisoitu, kun klippausta on jonkun verran) kun mikään soundi ei kuulosta kovin napakalta ja äänimaailma on oikeastaan vain yhtä tasaista massaa (ei viitsi kuunnella kovalla kun korvat turtuu). nostatuksen viimeinen kohta 1:18 - 1:25 tuntuu myös yrittävän kovasti, muttei oikein kuulosta miltään. omalta osaltaan siihen vaikuttaa varmasti jatkuva basarihakkaus, joka ei taukoa ollenkaan ennen kliimaksia. tuntuu että bassopää on siten samoin vain tasaista massaa eikä se eka basarin isku oikein kuulosta miltään. dynamiikan puristus lähes olemattomaksi ei todennäköisesti myöskään paranna asiaa.

bassolinja on vähän omissa oloissaan koko ajan, eikä mene sointujen mukaan, joka tietysti aikaansaa omanlaisensa hauskan odotuksen tunnun biisiin, mutta muuttuu nopeesti tylsäksi, kun se ei missään vaiheessa pura sitä jännitystä soinnun perussävelellä. suvannon aikana soiva bassopadi toimii vähän paremmin säveltensä puolesta.
+2   +1 +2
 
10
milo05 26.01.2011
ehdoton 10,massiiviset soundit,kun homma vörkkii niin siitä tulee juuri niin hyvä kuin voi,omassa genressä varmasti vörkkii hemmetin hyvin,mukavaa kuultavaa välillä.
0   +1 +2
 
10
Cooki 24.01.2011
Loistavat soundimaailmat olet tähänkin saanut loihdittua ja siisti progressiivinen meno...

Jos jaksat, voisitko kertoa millä plugareilla nämä on tuotettu (padit especially), Nexuksella? Presettejä vai omia soundeja?
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat