Celestial Universe (Underwork sample)

Cylenth Vision | 22.01.2011 | Trance
1:43
9.00   174 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

10
Rawkus 07.02.2011
Hyvin toimivalta kuulostaa, vaikka vasta työn alla onkin. Helposti pääsee biisiin sisään, vaikka genre oiskin itelle vähä vieras. Kyl uskon tästä iha menevän biisin saava, jos loppuosasta saadaan hiottua yhtä hyväksi.
0   +1 +2
 
9
Nojustse 01.02.2011
Eipä tarvitse soundeista tai miksaamisesta erikseen mainita, kuurokin sen kuulee ettei siinä ole mitään moitittavaa! Mutta löytyy ehdotuksiakin jatkoa varten on, eli tuossa 0:47 kohdilla kun biisi lähtee käyntiin nii jotain ennakko varoitusta siihen koska töksähtää jotenkin tyhmästi. Myös rumpuihin olisi kiva saada jotain erikoisempaa ja pikku sälää lisää :) Melodia ja basso linja onkin sitten aivan huippu luokkaa ja voisi luulla kuuntelevansa trance.fm ellei tietäisi olevansa mikserissä :) Mutta tässä on einekset aivan loistavaan settiin joten hio tämä tunteella loppuun!
0   +1 +2
 
SignsOfLife 27.01.2011
niin vähän kuin trancea kuuntelenki, niin siitä huolimatta tämä kuulostaa hyvältä. jatka valitsemallasi tiellä :)
0   +1 +2
 
veezay 26.01.2011
joo, bassolinjan kaks ylintä säveltä vois olla oktaavin alempana (mahollisesti tosi jyrkällä eq-automaatiolla että se perustaajuus ei kuitenkaan kuuluis niissä), tai vaihtoehtosesti niiden sävelten kohalla vois olla lisänä lp-filtteröity kanttiaalto oktaavia alempana suboscina.

lisäksi muita pieniä kauneusvirheitä löytyy, kuten 0:15 kohalla olevassa bassojymähdyksessä on jostain syystä aika reilu dc-offset. sen perään kannattaa laittaa mclass eq:sta lo cut. lisäksi 1:14 kohalla tuleva korkeahko arppisoundi tuntuu olevan jo vähän liikaa melodioiden seassa. jotain selkeytystä kannattaa harkita - joko muiden arppien löysää sidechainausta tolla, muiden arppien filtterien cutoffien laskemista tai vastaavaa tilanraivausta.

tempo vaikuttaa myös vähän löysältä tälläseen paukutteluun.
0   +1 +2
 
Cylenth Vision 26.01.2011
Bassosta on jo pariin otteeseen valitettu, asia on nyt korjattu...jostain syystä en vain kuullut sitä biisiä tehdessäni. Onneksi on vielä kuitenkin keskeneräinen biisi, pientä yllätystä on tulossa tuohon melodiaan :)
0   +1 +2
 
7
SkyWay 26.01.2011
no ekana kuului tuo basso, se jumisee vähän pahvimaisesti ja minulla ei ole subbaria kiinni (Genelecit, ihan jees ääni) Melodia on jees, mutta ei jää mieleen vaikka yrittäisin kun samankaltainen tuntuu löytyvän jokaisesta trancekipaleesta tällä hetkellä :| siellä oli mukana jotain terävää mikä tuntui toimivan, mutta sitten se loppui eikä jaksanut 40 sekunnin jälkeen oikein sytyttää.

Kaikkiaan aika jees pätkä, pahin ongelma mielestäni on tuo basson jumina.
0   +1 +2
 
ArrestKulak 25.01.2011
Ihan kiva demorallatus. Jotain jäi uupumaan ehkä perc. puolella ja liika delay vei ehkä huomiota loppupätkässä pudottelevassa synassa, muttamutta.. Kyllä potentiaalia on polkkaamiseen.
0   +1 +2
 
10
Cooki 24.01.2011
Ok, joo tiedän nyt mitä tarkoitat paremmilla soundeilla :) Pitääpä koittaa omista softasynista saada jotain vastaavaa ulos, jos onnistuu... Loistopätkä, kohta varmaan ASOT:issa. Subbari tosin huusi aika kovaa....
0   +1 +2
 
Serzh 23.01.2011
good sample, its hearing to positive future if will be full track, nice trance sounds, but its a still little sample, like it
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat