Eroticism of War

Cult of Endtime | 11.05.2010 | Death Metal
4:30

demo 2010

9.00   3473 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=424075
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Prometheus 08.12.2010
Oho, yllätyin! Missäkä päin joensuuta treenaatte? En ole kuullutkaan teidän bändistä. Yleensä kun etsii muusikoiden.netistä esim. metallimusiikin soittajia niin joensuun tarjonta on säälittävää. Varsin valmiin kuuloista materiaalia olette saaneet. Naapurit varmaan tykkäs kun vahvari oli kovemmalla äskeisen mikserin artistin jälkeen (klo 22:50) :D Jos meinaatte keikkailla niin lupaan tulla paikalle.
0   +1 +2
 
9
Patrick Park 23.09.2010
Toimii!
0   +1 +2
 
10
bizze86 25.06.2010
loistavaa tuntematonta tuotantoa suomesta. tähän biisiin jäin heti koukkuun 8-)
0   +1 +2
 
10
K.Tormentor 18.06.2010
MITÄ VITTUA!? onko JOENSUUSSA näinkin kova rässidödöporukka!? Pakosti piti faniutua, koska oikeesti teillä noissa riffeissä on ajatus mukana ja sellasia semimielenvikasia melodioita oli sinne kans mukaan sujahtanu. Ei sellasta, hmm, normipaskaa että biisissä on pakko olla 17 eri riffiä peräkkäin, jotka väkisin keksitään kaverin kans, pelkkää blästäystä ja kitarasaundi pelkkää kaivosta kammettavaa kuraa. Pitkästä aikaa kuuntelin mikseri.netissä koko biisin. Toimiva paketti muutenkin. Mikseri.net-tasolla siis kymppi, yleisesti 8-9 paikkeilla.
0   +1 +2
 
10
JohnSalute 25.05.2010
Ihan sairaan kovaa matskua! Faniudun kyllä nyt tälle niin nopiaa ettette kuule huomaakkaan!
0   +1 +2
 
5
Samide^ 23.05.2010
en nyt tiiä ku ei saa mitää selvää ku pitää karjuu mut ihan jees::)
0   +1 +2
 
10
slow_hand 23.05.2010
Täytynee sen verran tätäkin kommentoida että:
Laulajalle täydet rispektit älyttömän kovasta ördäämisestä joka on aivan mahtavaa tekniikka on loistavaa ja todella puhdasta dödis karjumista. Melkein voisin laulajaa verrata Sotajumalan Mynniin taikka LoG:in laulajaan. Aivan mahtavaa dödis karjumista koska tästä saa jopa selvää eikä ole sellaista puuroa kuin dödääjillä yleensä.
Kitaristit hoitaa homman kotiin mahtavasti. Riffit potkii perseelle 1-10 asteikolla numerolla 14 mutta soundit vieläkin tiukemmat. Mukavan vaihtelevat kitara osuudet dödikseen kun ei siis ole pelkkää rätätätätätätätäää mahdollisimman nopeimmalla tempolla. Soolo on mahtava etenkin sen takia ettei ole pelkkää sweep/tapping tilu sooloilua vaan tässä on fiilistä...mikä on erittäin mahtavaa ja rakastuin sooloon!
Bassossta en osaa paljoa sanoa koska en oikein erota sitä tästä kannettavan kajareista mutta se intron basso kohta on vaan täydellisyyttä.
Rumpu soundit on mahtavat joten viimeistään siitä erottaa että ihan kunnon kannut ollut käytössä ja sitäkin paremmat vekottimet äänitykseen, ilmeisesti ihan ammattimiehen kanssa studiossa äänitetty. Rumpali hoitaa asiansa täydellisesti ja rummuissakin on mukavaa vaihtelevuutta eli ei ole pelkkää blastbeattia tempoon 250bpm. Erittäin tiukka rumpali kyseessä siis.

Tästä nyt tuli tämmöinen romaani mutta minkäs mahdat kun on vain pakkoa sanoa kehut koska ne on erittäinkin ansaitut. Huomioksi pitää sanoa että en itse ole minkäänlainen dödis intoilija ja tähänkin sattumalta törmäsin etusivun kautta ja nimen takia päätin kuunnella...onneksi kuuntelin koska erittäin tiukkaa suomalaista dödistä siis linkintakaa löytyi. Eikun demoa levy-yhtiöille ja hommaa myyntiin, koska tämä on loistavaa tavaraa! Ja edelliseen kommenttiin (eli Kongir:in kommenttiin) sanoakseni että himpun verran ehkä olisi rummut saanut olla kovemmalla mutta ei se kuuntelu kokemusta häirinnyt kun biisi oli täyttä platinaa. Lyhyesti kiteytettynä tämä homma potkii ja lujaa! Kiitos teille tälläisestä musiikillisesta mahtavuudesta!
+1   +1 +2
 
Kongir 22.05.2010
Soundit tosiaan täyttä kultaa, mutta miksauksesta sen verran että rummut ovat aivan liian hiljaisella verrattuna kitaroihin, bassoihin ja lauluun. Asennetta todellakin löytyy. Väliosa ja kitarasoolo parhaita osuuksia biisissä mun mielestä. Jonkinlaista melodista kertsiä olisin mahdollisesti kaivannut, kun biisilläkin on lähemmäs 5 minuuttia pituutta. Mutta toimii näinkin, hell yeah!

PS. Mc-Mac häivy vittuun arvostelemasta hevibiisejä jos vihaat koko genreä. Sä tuskin haluut samanlaisii kommentteja sun biiseihin joten fuck off.
0   +1 +2
 
4
Mc-mac 22.05.2010
iha paska jtn hevii runkatkaa kitaraa mulkut!!!
0   +1 +2
 
10
Varhainen Valo 19.05.2010
vitun asiallista mikseri trashia, fuck yeah! Tää on niin hyvää, et voi vaan kyrpäillä ihan vittuna koko mies.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat