Signs of Demise

Cremated | 08.02.2006 | Death/Thrash
5:57

Uutta mättöä!!
Signs of Demise- Demon 2. raita

8.90   1710 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Death-Thrash metalli ei ole oikein ikinä iskenyt minuun. Onneksi tämä bändi edustaa genren parempaa puolta. Pelkillä riffeillä ja temmonvaihteluilla ei voi saada ihmeitä aikaan. Biiseistä jää vaikutelma, että musiikin tahdissa on mukava moshata ja heiluttaa nyrkkiä, mutta kappaleen jälkeen huomaa, ettei käteen ole jäänyt miltei mitään. Musiikki toimii kyllä, mutta tarttuma-alaa kaipaisin selvästi lisää.
Näistä kolmesta tarjokkaasta tämä kolahti parhaiten. Ainakin tuossa parin minuutin kohdalla hieman The Karelian Isthmus -aikaiseslta Amorphikselta kuulostava kohta vie kyllä täysillä mennessään. Murina toimii eikä soittokaan töki. Kaiken kaikkiaan hyvä biisi.
0   +1 +2
 
8
Mind Abduction 18.02.2006
Kyllä vaan on materiaali parantunut sitten viime demon. Sounditkin potkivat hyvin, paikoin liiankin hyvin kun ääni puuroutuu. Hyvä biisi, jota onkin tullut kuunneltua useaan otteeseen, mukavasti vaihtelua...kestää siis kuuntelua pidemmänkin aikaa. Tuo paikoin mieleen opethin. Soitto potkii tiukasti eteenpäin, enkä siitä juuri valittamisen aihetta keksi. Vokaalien suhteen korkeammalta korisevat kohdat jättävät vielä parantamisen varaa mutta mörinä-osuudet tekevät likaisen työnsä erittäin vakuuttavasti.
0   +1 +2
 
9
Kyynel-band 16.02.2006
Lositavaa !! Huippu iso askel viime demosta. Biisinä nappi. Jes! Janne murjuu matalalta hienosti, vielä kun korkeisiin vähän syvyyttä saisitte nii jees. Tuossa n. 1,30 min kohdalla oli hyvä korkee osuus joka lävähti, kun oli tunnetta kunnolla mukana ja lopun mosh kohta upee. Ainoa mistä pitää rokottaa on saundit. Vähän menee tukkoon joistain kohdista. Olisi pitänyt hiukan siivota raitoja paremmin, mutta jääpähän jotain parannettavaa...
0   +1 +2
 
8
C2H5OH 13.02.2006
Iha jees riffittelyä! Örinä on myös tyyliin hyvin istuvaa. Bändin yhteissoitto on myös varsin sujuvaa. Soundeissa on kaikkein selviten parannettavaa, mutta biisikin olisi vaatinut jonkun mielenkiintoa ylläpitävän jutun. No, kyllä se näinkin toimii, mutta hiomista vielä vaatisi.
0   +1 +2
 
9
gomorrah 10.02.2006
JUKOLAVIT!!! Shuatna shentään! Tämä toimii! Saundit kohallaan, ainoastaan kaikki on niin lujaa että menee överiksi, särkee! Janne pistelee KOHTALAISTA SETTIÄ!!!! Komiaa!
0   +1 +2
 
9
Johnny.D 08.02.2006
Mukavan monipuolista "laulua"... oli jotain päällekkäin kikkailuja....
ihan hyvä biisi muutenkin...
taso noussut kivasti viime demosta!
Ei täst ny oikeen tiedä että mitä sanois mut hyvältä kuullostaa...
0   +1 +2
 
9
Inferian 08.02.2006
Nonnii, täytyy sanoa että Creamassedi on tehnyt aika mojovan harppauksen parempaan suuntaan. HyväHyväHyvä. Rumpali-Ollit nyt on luonnollisesti aina parhaita (ja vaatimattominpia)!
0   +1 +2
 
10
vjr1970 17.02.2006
No niin, nyt alkaa olla sounditkin kohdallaan, minähän sanoin jo Miasma CD:tä kasatessani että tässä bändissä on potentiaalia vaikka mihin \,,/
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta