Bore Me (idiot radio version)

Creepy Dölls | 06.07.2005 | Rock
2:27

Taitaa olla ensimmäinen sävellys tämän bändin sisällä.... Jossain punkrockin välimaastossa harhaillaan. Löytyy demolta kolmantena

8.43   4571 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
66leyde 16.03.2006
Hei hei hei

Nythä löytyy jo meininkii. Jättäkää tollasten biisien teleminen ja keskittykää vaan olennaiseen. Edellisen biisin täytyki olla uran alkutaipaleelta, nii kumma se oli. Tää on asennemusaa. Laulaja sopii hyvin tähän ja soolosta mie piän.
Miksauksessa mun mielestä kuitenkin löytyy eniten parannettavaa.
0   +1 +2
 
8
lökö 28.09.2005
On vähä jotenki radiomman oloinen tämä biisi... Kitara on vähä näkymättömämmässä osassa tässä, lyhyttä sooloa lukuunottamatta.. Tässä on panostettu enemmän tarttuvaan lauluun, joka on kyllä onnistunut...Ei siltikään kolahda muhun aivan täysillä, ihan jees.
0   +1 +2
 
9
jroxx 12.08.2005
eipä mitään lisäilemään hyvää rokkiahan tämä
0   +1 +2
 
Michikawa 07.08.2005
Energinen ja nopea meininki, ikävä kyllä soundit ovat hieman turhan rosoiset ja räkäiset - kokonaisuus tuntuu hieman turhan demotasoiselta ja rujolta, että kuuntelukokemus olisi kovin nautinnollinen. Tällaisessa genressä sillä ei tietenkään ole niin merkitystä, mutta vähän häiritsi. Bändi soittaa mukavasti yhteen ja tekninen puoli on ihan hallussa. Musiikillisesti sisältö on vain hieman turhan perinteistä ja yllätyksetöntä, jäin kaipaamaan omia virkistäviä tyylillisiä ratkaisuja ja ideoita.
0   +1 +2
 
sinkki 07.08.2005
Hyvin tämä polkee eteenpäin. Varsinkin soitanta toimii. Laulu lähtee hyvin ja äänessä on ytyä, mutta loppua kohden energiaa kaipaisi vielä lisää. Toki mukava näinkin.
0   +1 +2
 
d fast 07.08.2005
villä autotallirokkia, ikävä kyllä tämä on niin kuultu juttu ettei jaksa enää kiinnostaa. kuuluu lajityyppiin "soittajilla kivaa", mutta mikäs siinä. omaperäisyyttä kaipaa ja roimasti, alkaa pikkuhiljaa vituttaa ne ainaiset samat "rummut, basso, kitara(t) ja laulaja(t)" -rokkikokoonpanot. mutta kyllähän tämmöistä kuuntelee, en tosin paria kertaa enempää. varsinkin kun tästä puuttuu aivan kokonaan se jokin oma juttu.
0   +1 +2
 
8
Chi-Xi-Stigma 07.08.2005
Soundi on vähän turhan diskantti voittoinen. Soitto kulkee kiitettävästi. Ihan menevää poppista. Tuli mieleen Tomahawkin "Mit gas"-levy. Ei mitään erityistä moitittavaa tai kehuttavaa. Omaperäisyyttä lisää!
0   +1 +2
 
9
Polskija 06.08.2005
Toivoisin tähän jämäkämpiä saundeja rumpuihin, sekä ei ihan niin tukkoista kitaraa. Biisinähän tämä iskee tosi kovaa ja on suorastaan kultakimpale mikserissä. Todella hyvää rockia!
0   +1 +2
 
asiallista meininkiä alusta loppuun :) keep up tha good work!
0   +1 +2
 
9
Bluefever 06.08.2005
Uuh jeah, Meinasin hypätä tuolista ku lähti niin vipinällä. Punkahtavaa rokkia, kyllä tässä menoa ja energiaa tuntuu olevan. Alun messevän lähdön jälkeen menee vähän tasaiseksi tahkomiseksi A-B-C, ehkä jotain erikoista / omanlaista sekaan? Rumpali kuin myös koko bändi loistaa osaamisellaan ja Hou! Toi pieni soolohan oli tosi mainio. Biisi on juuri sopivanpituinen tuon pituiseksi kappaleeksi, koska eihän tällaisesta tallomisesta voi tehdä pitempää. Tosi perus rieha-punkrokki, tulevaisuudessa voisitte kehittää hieman enemmän omia juttujanne sekaan kun näitä bändejä on paljon. Omaperäisyys kunniaan. Lopun Ungh Oli Kuningas :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5 6

Viimeisimmät kuuntelijat