Vital Fluid

Cosmic Storm Cloud | 29.02.2004 | Psytrance
7:40

Nostattavaa full-onnia, häröillä melodioilla. Omasta mielestä parasta tuotantoani tähän mennessä.

9.33   3321 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
J0ntte 23.07.2006
en kykene kikkailemaan kehuilla tässä tilassa mutta.. Guud shit, lähtee uuteen nousuun vaikka kapulaki on :]
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 31.01.2005
Vakuuttavilla sienisoundeilla alkaa tämä. Vitun munakas kick ja gruuvaavat rytmit. Siistejä synasweeppejä. Synkeää melodiaa, joka toimii todella hyvin. Todella vahva äänimaailma. Psyykkaavaa, jumittavaa, pahaenteistä ja trippaavaa. Ennen loppupuolen alasajoa tuleva puristus oli 10+!.

Biisin äänimaailma pysyy siinä määrin samankaltaisena alusta loppuun, etten saa oikein enempää tekstiä puristettua, mutta todella hyvä styge tämä oli.
0   +1 +2
 
9
Sun T 18.06.2004
Aika valmista tavaraa vinyylille painettavaksi!!
Kokonaisuutena tosi mainio psy biisi!
Miksaus oli tosi selkeä ja taitaa olla käytössä
jos jonkin sortin hardwareakin oli sen verran ilmavan
kuulosta. Melodia ei ehkä ollut iskevimmästä
päästä mutta toimi kuitenkin hyvin. Perkut oli
saatu hyvin miksattua "lähelle" eikä muissakaan
rumpu soundeissa ollut valittamista. Parasta
psytrancea mitä mikserissä on tullut vastaan!!=)
0   +1 +2
 
9
a98 20.04.2004
kyllähän tämä iskee kun tuhat volttia. rytmiosuus on niin ihana! :) narinat toimivat aina. kaikki riffit ja melodia kulut ovat juuri ihanan goat. ehkä hiukan tavanomaista ja ennen kuultua, mutta eipä se kovasti fiilstä haittaa, hieno biisi :)
0   +1 +2
 
8
INTRIGA 20.04.2004
Ja sit mentii... Mitenköhän en oo aikasemmin ennen linkite tsydeemiä tänne eksyny... Joo aika maukasta. Harmi että ei oo kotona nettiä muuten lähtis kovalle talteen... Noh joo. Biisistä. Veikee meininki, kicki on jees ja kasaus on kova eikä kyllästytä. Rutinaa ja mongerrusta ... Niistähän me pidetään. Melko synkkää ja sivun väritys sopii settiin kuin nyrkki hattuun. Aika tyypillistä. Huonoa sanottavaa ei muuta oo kun että ehkä tonne ois voinu jotain monimutkasempaa melodiaa lykkiä... ja jotain. Mikä tietenkin ois pikkasen rikkon setin pointtia. Ja sit silleen. Yah, hyvähyvä. Kiitos.
0   +1 +2
 
10
louis 16.04.2004
Luojamme nimeen. Miksi kaikki tekee näin hyvää musaa. Tämä kuuluu erityisesti siihen mitä tykkään kuunnella. Muiden coreilujen lisäksi..
0   +1 +2
 
10
-biitTiPää- 26.03.2004
huhhuh (taas).. oikeesti menee ihan hallucinogenin tai astral projectionin tasolle, jos mulle soitettais tää sillain että en tietäis artistia niin veikkaisin varmaan jompaa kumpaa edellä mainituista. todella loistavaa! huomasin että sulla on ilmeisesti aika usein toi sama baserumpu. sen voisit vaihtaa ihan vaihtelun vuoksi ;)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta