Organic Feeling

Cosmic Storm Cloud | 14.06.2003 | Psytrance
8:40

Menevää ja narisevaa psykeä. Tälläkään kertaa melodioita ei pahemmin löydy.

8.00   2106 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Nebula_Meltdown 10.09.2004
Mielenkiintoisen kuuloista kompittelua tuossa alussa. Röyhtäys kuulosti yllättävän samalta kuin Shpongle - Behind Closed Eyelids -biisissä. Se röyhtäys kävi ärsyttämään pitemmän päälle, hyvin rasittava soundi oikeastaan. Alien Project -tyyppisiä rutinoita menee taustalla. 02:13 lähtevä syna on aivan liian kiksu. Melodia on ihan kiva siinä, mutta sen synan soundi on suoraansanottuna huono. En tykkää ollenkaan siitä soundista. Aika hyvin täytetty tämä biisi kaikenlaisilla efekteillä ja rutinoilla, mutta jälleen kerran liian tasapaksua meininkiä. Bassolinjassa voisi tapahtua jotain variaatiota hieman enemmän, jotta saisi sitä vauhdin tuntua. Nyt tämä taas on kuin jonkun auton mäntä joka junnaa ylös-alas-ylös-alas, eikä liiku ollenkaan eteenpäin. Kokonaisuudessaan, soundit ovat erittäin hyvät lukuunottamatta tuota synaa siinä kahden minuutin jälkeen, rakenne kusee aivan totaalisesti jättäen sen paikallaan junnaamisen tunteen ja bassolinja on aivan liian laiskan kuuloinen-tasapaksua samaa junnausta koko biisin läpi.
0   +1 +2
 
8
Kafetist 03.07.2004
kivan tuubahtava narinameininki, pidin röyhtäyssamplesta, oliko idea ihan omasi? kivasti kiemurteleva tranceleadi ja kaikkea, ihan hyvä kokonaisuus. vähän suominen saundi. kävi loppua kohden pikkasen mitäänsanomattomaksi.
0   +1 +2
 
9
sabine 16.06.2003
juuh tämähän oli oikein loistava biisi, ihan mieletöntä tykitystä ja loistavan kaunista, mä tykkään just tällasesta häröilystä!!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta