Lithograph

Cosmic Storm Cloud | 03.05.2004 | Psytrance
9:06

Psykeä matalilla jytkytysbassoilla (vinkki: kuuntele isoista kajareista jos haluat täyden vaikutelman ;). Narinaa ja riffinostatusta löytyy.

8.50   2779 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

MrMaunus 14.03.2010
Ylen vänkää.. Toimii! Ei ainakaan mun skobeilla ollut mitenkään epäselvää. Todella jyhkee beissi.. Synista olis ehkä voinu leikata bassoja viel reilummal kädellä ja nostaa vähän volaa.
0   +1 +2
 
8
Deftari 03.08.2007
tää on vähän ristiriitainen biisi.. portaproilla kuuntelee niin iskee ku salama ottaan ja toimii, sit yrittää kuunnella jollain kajareilla niin kuullostaa epäselvältä, sit taas toisilla kajareilla kuullostaa uskomattoman hyvältä..:P

nii kuin sanotaankin tuossa että tarvii hyvät kajarit..!
0   +1 +2
 
Miazu 10.12.2004
Jee edelleen mun suosikki matskua ja tää on aika kiusoittelevan kiva ja hyvä meno päm
0   +1 +2
 
8
Taika-Kim 13.09.2004
Nyt oon niin poikki etten pysty ajattelemaan, mut ässää soundii, kiva että Suomesta löytyy tällasenkin väsääjää :)
0   +1 +2
 
10
AimoVainikainen 06.07.2004
Hyvistä skobeista tää pääsee vasta oikeuksiin.. Hyvä soundi!! Hiukan erilainen muihin verrattuna, ei niin järjestyksssä, mutta hallinnassa. Bassolinja taas mieletön, muhkea soundi ja rytmikäs, niinkuin aina. Tykkään myös siitä miten annat tämänkin tanssittaa, jumittamatta kuitenkaan liikaa. Kyllä meni taas 9min nopeesti, en kyllä keksi oikeen mitään naristavaa. Hieno biisi.
0   +1 +2
 
8
pihatonttu 18.06.2004


kyllä tästä kuulee että osaamista on (edelleen).. yläpäistä lattea miksaus kuitenkin vähentää musiikkinautintoa huoamttavasti. alapäät taas möyhentävät sopviasti sisuskaluja =) kasin annan nyt, jos noita sekoiluja sais hiukan kovemmalle ja ehkä hiukan täyteläisemmiksi (esim. wintage warmer vst-plug ;)) niin tää vois olla kymppikin. tällä miksauksella ainakin itsellä huomio kiinnittyy vain noihin alapäihin (no oha se kesä jne), ja tuntuu etteivät nuo liian hiljaisella ovat narinat yms vie biisiä eteenpäin juuri ollenkaan.

ps. täähän voi olla ihan kajareista riippuvainenkin, mut ei nää kyl mitää muut biisii vääristä ainakaa noi =D
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta