Electrostatic Source

Cosmic Storm Cloud | 26.02.2003 | Psytrance
7:07

Melodista, nostattavaa psykeä. :)

9.00   2142 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
serotonot 09.09.2003
Siistejä ideoita, mut jotenki tässä tulee kaikki vaan sillee ilman suurempaa "johdatusta" esiin. Tai siis. nii. vaikee selittää :) Synasaundeihin vois imo kiinnittää lisää huomioo, sillee et ne vois vähä varioituukin. Maistuu silti mainiolta näin iltapäivän ratoksi töissä. Täytyykin heti kuunnella lisää matskua teiltä kun pääsee kotiin parempien kaiuttimien ääreen.

Nostatusten rakentamiseen vois käyttää skidisti enemmän aikaa, ku tuntuu jotenki et ne oli tuolla "pakollisena pahana" enemmänkin kuin purkamassa ne ylimmät paineet pois et voi rullaus jatkua.

Lisää tällast psykee vaa Suomest, kiip ap the guud vörk!
0   +1 +2
 
10
sabine 10.04.2003
tästä biisistä mä kyllä tykkään eniten, ehdottomasti paras biiseistäsi...tosi kowaa menoa ja iskevää musiikkia...ihan törkeen hyvänkuuloinen basso ja ei mee liian häröilyksi...tätähän on mukava kuunnella näin työpäivien ratoksi=)
0   +1 +2
 
8
sakke-makke 26.02.2003
Ensimmäiset 30 sekuntia E..Source soi monitoreista, mutta sitten pitikin heittää luurit äkkiä korville, kun vaikutti hyvälaatuiselta pläjäykseltä. Laatuun on panostauduttu, ja saatu kaikki luultavasti kuulumaan täysin toivotulla tavalla. Yllättävän jykevä bdrum nosti hymyn suupielille, muuta loppua kohden se alkoi käydä korvakäytävään jotenkin turhan "mössöisen kuuloisena". tai siis - jotenkin se paukkui liiaksikin kaiken läpi turhan korostetulla stereovaikutelmalla.jotain sellasta. ajassa 1:08 iskee kenties biisin mellevin kohta ))tun-tu-tu-tun-tu-tu-tun(( eli diisseli on itseasiassa lähdössä vasta käyntiin ja kaikki hyvä (toivottavasti hyvä) on vielä edessäpäin. mjoo.. siiten alkaakin melkoisen puuduttava osuus. melodiat on jotenkin kuivia, tai, ainakin hieman mielikuvituksettomia. mitään ihmeellistä ei tapahdu lukuunottamatta pientä mutta yksitoikkoista breakbeat-samplea, jota kierrätetään ihan virkistävällä tavalla. Neljän ja puolen minuutin paikkeilla läjähtää vasta seuraava ilonaihe tärykalvolle - infected-apinointi! Kuulostaa todella hyvältä, ja pisteet nousevat taas hitusen hetkeä aikaisemmasta tylsyyskohtauksesta.. inf-leadin siivin sitten liidelläänkin loppuvaiheisiin saakka. ******** mjoo, sano sitten tästä vielä jotain painavaa. melodiat ei kamalasti "nostattaneet". Rytmi oli hieman tökkivää ja köykäistä ja sufflea olisin kaivannut haikkoihin enemmän. öhm. tämä nyt vain soljui läpi korvien, joskin tuottaminen/miksaus oli aika loistoa. 72% biisinä, tuotanto/masterointi 92%
0   +1 +2
 
9
Pulssi 26.02.2003
Aloitan negatiivisella puolella, niin sitten ei jää paha maku, kun positiiviset on lopussa. :P Eli ensinnäkin basslineen olisin toivonut pikkiriikkisen mutkikkaampaa riffiä (tai sitten se on tarkoituksella noin yksinkertainen). Toinen juttu on sitten nämä nostatukset. Eli esim. joissain kohdissa tuo snareroll on aika isolla verrattuna siihen paukkeeseen mitä itse rollin jälkeen tulee. Eli vähän vaisulta kuulostaa aina nostatusten jälkeen. Nyt positiivisiin: hyviä soundeja oli, muutamista tuli läheisesti mieleen Infected Mushroom (varsinkin se distort-leadi joka lähtee 04:25). Basso- ja basarisoundit olivat napakat, hyvät, biisiin sopivat. Ehcektit pöllysivät hyvin taustalla. Oli mielenkiintoista kuunneltavaa loppuun saakka. Muutama pikkukorjaus, ja tästä nassahtaa kymppi. Tällaisenaan 9.
0   +1 +2
 
10
Red 26.02.2003
Mwuahhhtava beislaini. :) Biisi potkii kyllä ja kovaa.. Paras tuotoksesi ilmanmuuta, Perkussiopuoli biitissä on aika peruskamaa mutta ei häiritse.. narinat ovat hyvin tehty niinkuin synatkin.. Tuo breikbiitti sopii tähän ku nappi korvaan :> Mukavia nostatuksia lisäsit vielä tähän.. 2:54 kohdassa lähtevä synassa on kiva saundi ja tuo mukavan odotuksen meiningin... ahh tätä breikkiä :) Sanon omaperäistä kun en ole muissa psykebiiseissä kuullut - varmasti sitä kuitenkin on käytetty muualla.. tuo goa acidi joka lähtee liikkeelle on hyvin toteutettu. Loppujen lopuksi olisi kaivannut enemmän kikkailuja tuonne kappaleen alkupuolelle.. No ei sitä huomaa jos jossain bileissä esim soittaisi tämän, tuota narinaa olisi voinut varioida myös enemmän. Kaikenkaikkiaan loistava psykepumppaaja :>
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta