Solace (Original Mix)

Cordis | 03.07.2006 | Melodic Trance
10:58

poika näkee hänet samassa koulussa. he tutustuvat ja ystävystyvät. poika ihastuu häneen mutta ei paljasta tunteitaan koska pelkää tulevansa torjutuksi. asia paljastuu kiusallisessa tilanteessa ja poika torjuu hänet. he eivät enää tapaa.

http://koti.mbnet.fi/c...

9.34   9569 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
pieslice 04.12.2006
tosin toi 7'03 tuleva supersaha on ehkä vähän turhan juusto mun makuun, muuten kyllä tämä lähentelee täydellisyyttä...
+1   +1 +2
 
10
pieslice 04.12.2006
Ei tässä ole kyllä moitteen sijaa. Varmaan yks voimakkaimman emotionaalisen latauksen sisältävistä transestygeistä mikserissä. Ihmiset varmaan rakastuu tällastä musaa kuunnellessa.
+2   +1 +2
 
8
Ted Nugentti II 03.10.2006
Hurjan aurinkoista ja eteeristä. En tiiä, en tällasta musaa oikein ymmärrä aina. Nää on hyviä autopeleissä :) voi jeesus... Tajuttomat soundit. Pitää hankkia sama ohjelmisto, kheh.
0   +1 +2
 
10
Fleeticer 07.08.2006
Tätä onkin tultu jo monta kertaa kuunneltua ja nyt kommentin pariin.

Lähtee vahvasti liikkeelle tuon padin voimalla, tilantuntua löytyy ja varsinkin massiivisuutta, mikä tuntuu niin monesta trancesta puuttuvan niin täällä Mikseri.netissä kuin muuallakin. Miksaus ei ole paras mahdollinen, sen huomaa erityisesti rummuissa kun nuo hihatit tuppaa puuroutumaan, mutta se ei onneksi pahemmin häiritse. Alkumatka sujuu mukavissa merkeissä ja tunnelma on kohdallaan, mitä nostattaa erityisesti piano. Ja pianon linjasta vielä sen verran että se kuulostaa erittäin harkitulta ja sopii loistavasti yhteistyöhön padin kanssa. Yksi vika pianosta kuitenkin löytyy: Siinä kuuluu nuo bassotaajuuden tunkkaiset "napsahdukset", mutta tämäkin on aika pientä. Täytyy kuitenkin koettaa löytää näitä huonompia puolia kun tämä muuten kuulostaa hemmetin hyvältä. Mutta siis, piano voisi olla kirkkaampikin.

Basari tuppaa hukkumaan kertsissä liian taakse, joten lisäteho tai boosti jostain kohtaa EQ:ta ei olisi pahitteeksi. Rakenteessa ei moittimista, kaikki toimii alkuosuuksineen, taukokohtineen päivineen. Erityisesti näistä biisin osista taukokohta nousee vahvana esille mahtavan padin ja tuon hienon pianon ansiosta. Lopuksi päästään kuulemaan sitten jo vielä vähän voimakkaampaa sahapadia, mikä tuokin toiseen kertsiin huomattavan määrän lisää menoa sekä utuista tunnelmaa. Tuo uusi padi tulee kuitenkin liian nopeasti esille toisessa taukokohdassa, pientä filterin avaamista ensin, niin ei pamahda liian yllätyksellisesti kehiin.

Kyllä, toimii. Kokonaisuus on parhaimmillaan tunnelman osalta ja ainakin täytettä on riittävästi. Basari vaan ei tahdo pysyä mukana padien tasossa ja hukkuu näin ollen taaemmaksi, mutta onneksi ei yhtään enempää että sitä tehoa kuitenkin jää riittävästi ja biisi jaksaa potkia eteenpäin. Piano+pad parasta antia, miksaus kenties se kehnoin osa-alue, jonka hiomisella täyteen kirkkauteen tästä olisi tullut loistava hitti. Nytkin se on kuitenkin selkeästi parhaasta päästä Mikseri.netissä, ja miksipä ei myös sopimus-tasolla jos vain koitat saada tämän jollekin labelille? Mahtava biisi, joka ei kuitenkaan ole ihan täydellisyyttä hipova. Silti tämä vakuutti 99% teholla.

Avataan tästä sitten päälle 1000 kommentin jälkeen vihdoin tuo 10-tili, koska tämä jos mikä sen täältä mikseristä ansaitsee, eikä siihen kovin moni ole pystynyt. Hienoa!
0   +1 +2
 
9
DJ Smash 24.07.2006
Tiedätkö, kappale on mahtava :) Alku tempaisee heti mukaansa, vaik ennen kuuntelua pituus hämmensi. Kyllä alusta asti heti lähtee mukaan, mutta kiksu voisi olla asteen verran kovemmalla, mutta kelpaa kyllä näinkin. melodista alusta alkaen joka on positiivista tässä. Heti tuli itsellekin fiiliksiä musiikintekoon kun tätä kuuntelee. Pianot toimivat ja kaikki muukin :) Ehkä hieman ylimitoitettu (1-2 min) mutta se ei tosiaan häiritse. Ysi :)
0   +1 +2
 
10
oussy 14.07.2006
hirvee amis junputus!1 enpä erityisempää sanottavaa keksi kuin normaalit latteat kehut... kuten jo sanottu erottuu aiemmasta matskusta posiitivisesti eikä ole niin tasapaksua juustoa. ainoa "valitus" on että välillä meinaa tukehtua supersahaan mutta se on henkilökohtainen vamma.
0   +1 +2
 
Aurisgale 12.07.2006
On kyllä upeasti etenevä pakkaus. Biisi on hitusen tasainen, kuten herra Fakap jo mainitsi, mutta on oikein oivallinen. Kuuntelu ei käy missään kohdin pitkäksi. Tosiaan tavaraa taitaa olevan paikoitellen liikaa päällekkäin, kun alkaa tuntua miksaus paikoitellen ahtaalta, tosin se tuntuu todella pieneltä asialta, kun koko paketti kuulostaa lähes ammattimaiselta pientä viilausta soundissa lukuunottamatta.

Harvinaisen tunnelmallinen paketti sinulta ja minäkös juuri rakastan tuota tunnelmointia... sitä pitää aina trancessa olla... (ellei sit ole aivan rääkkiä) Above & Beyond paistaa hiukan tyylissä, mutta piano on kovin Chicanemainen... rakentuminen ja soundit ovat taas sinun tyylisiä.

Lopussa olevat sahat ovat kyllä mahtavat, mutta hiukan se mahtavuuden illuusio katoaa potkun astuessa mukaan... ahdasta, mutta ihanaa... voi hitto! xD

Kyllä tämä pomppaa kirkkaasti ylös mikserin kiksu-tarjonnasta. Tää menee kyl suoraan mun mp3-soittimeen...
0   +1 +2
 
9
Fakap 11.07.2006
Tää biisi nousee positiivisesti esiin sun muusta tuotannosta. Mua ennen häiritsi sun biiseissä se tasaisuus, yllätyksettömyys ja melodioiden .. voisko sanoa pinnallisuus. Tässä biisissä soinnut on aivan vitun tyylikkäitä. Tuttuun tapaan oot irtautunut kaavamaisista sointukaavoista ja keksinyt sen sijaan jotain ihan omaa. Mutta tällä kertaa se onkin hyvää ja mielenkiintoista. Piano on juuri sitä sympaattisen yksinkertaista haikailua mitä kiksussa pitää olla. Se toimiikin hyvänä koukkuna tässä biisissä.

Soundeista: Miksaus on tuttuun tapaan tasapainoinen, mutta soundeista puuttuu särmä. Haikat suhisevat liikaa. Monien soundien attackista tuntuu uupuvan se oikeanlainen napsahdus. Luotat liian turvallisiin soittimiin ja efekteihin. Se on ollut aina sun biisien yleisin luonteenpiirre. Iskevä basari, tasaisesti rullaavat haikkakuviot ja clapsi. Sahaleadit, sahapadit ja piano. Tässäkin oli joku ihan mielenkiintoinen arpeggio taustalla, mutta sitä ei uskallettu tuoda esiin. Joku jännä noiseswooppaus löytyi, se olikin ainoa soundi mikä painui erikoisuutensa takia mieleen. Soundien puolesta tämä on keinutuolikiksua. Ja Reasonilla saa paaaljon läskimmän supersahapadin aikaan. Idea oli kyllä loistava. Rakenne on tuttuun tapaan tasainen kuin Suomi. Senkin suhteen voisit joskus yllättää.

Onneksi tämän biisin tunnelma on niin vahva, että soundipuolen puutteiden löytämiseen piti oikein keskittyä. Enkä oikeastaan odottanutkaan soundeilta enempää. Olisin tunnistanut artistin sokkona. Rakenteesta sen sijaan rokotan pisteen.

Kokonaisuutena mahtavaa eeppistä trancea, joka olisi särmemmällä miksauksella ja rohkeemmilla soundeilla ja rakenteella räjäyttänyt pankin.
0   +1 +2
 
10
RadeoN 10.07.2006
sanoisinko että veezin paras biisi! oon tarkkaillu taka-alalta sun tuotantoa ja tää menee kärkee! jää liberationit jälkee aika pahasti... täs on menoa. soundit on niin viimesen päälle et ei mitää rajaa! kipeetä.. miksei jäbän tuotanto oo kaupan hyllyllä!? tätä kuuntelee kyllä ja monta kertaa... todella hienoja soundeja ja meloja... sävelet on kerrassaan loistavia! pianosta diggailin erityisesti taukokohdassa! padi siivittelee vielä melodiaa ni mikäs sen parempaa vaikka kuuluukin olennaisesti tranceen.. silti ihan mielettömän loistavasti toteutettua tavaraa! ei voi muuta kun laittaa taas uudelleen kuunteluun! kiitos tästä suuresta nautinnosta! hienoa että mikseristä tällaista löytää! 10+++++++++
0   +1 +2
 
7
LoSight 05.07.2006
Pyydän anteeksi sanan 'Ehkä' julmaa ylikäyttöä. ;)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2