Sirene (Original Mix)

Cordis | 03.06.2007 | Melodic Trance
7:26

kas tässä biisi josta ei tule mitään edes nettilabelilla. kyllästyin odotteluun ja turhaan pimitykseen, joten saatte tämän dolcissimon pikkuveljen nyt.

jouduin hätäilemään labelin takia toteutuspuolella enkä jaksanut enää viilata tätä enempää (biisin ja maagisen julkaisupäivämäärän kanssa ei siis tullut kiire), mutta en puhu siitä liikaa, koska se vaikuttaa alitajuisen negatiivisesti kaikkien mielipiteeseen. sen sijaan mainostan tämänkin kappaleen omaavan muutamia kohtia jotka saavat omankin mielihyväkeskukseni kehräämään. hähä.

aiemmin tuntui kuin olisin kopioinut vanhempia kiksutteluita, nyt tuntuu kuin olisin kopioinut omia kiksutteluita.

http://koti.mbnet.fi/c...

8.80   3031 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Valandir 15.07.2007
Näin ensiksi nyt taas pahoittelen kommenttini myöhästymistä, mutta ei vain yksinkertaisesti ole ollut aikaa arvosteluille..

Alkaa tutusti hyvinkin jämäkällä otteella liikenteeseen, bassorumpu potkii kivasti ja bassolinja jauhaa. 28 sekunnin kohdilla lähdetäänkin sitten tuttuun Cordis -tunnelmointiin, tämä on taas tätä oldschool kamaa modernisoidulla laadulla ja sehän jälleen maistuu. Siinä tulee kaikennäköisiä sointuvaihdoksia, joista tulee heti ensimmäisenä mieleen klassinen musiikki, johon oletkin sovitellut omaa musiikkiasi jo aikaisemminkin. 1:23 lähteekin sitten tuollaista hyvinkin vanhan tyylistä synalinjaa liikenteeseen ja hyvältähän tämä jälleen kuulostaa. Tulee jotenkin mieleen PPK:n tuotos, mutta ei tämä suinkaan PPK:n tapaista sinäänsä ole. 1:50 tiputetaankin sitten elementtejä rutkasti pois ja synalinja jää ylätaajuusbassorummun kanssa jauhamaan kunnes perkussiokuviot ilmaantuvat jälleen paikalle, eli vain pienestä hyvin rakennellusta breikistä oli kuitenkin vain kyse. 2:33 sitten jälleen elementtejä tiputellaan ja syna vaipuu taakse jonka jälkeen mahtavat jouset alkavat liihottelemaan kuuntelijaa. Melodia kuulostaa tosi hyvältä, jotenkin elokuvamainen ja klassinen, Cordismainen sinäänsä. Sopivasti vaihteleva ja kaunis. 3:40 lähteekin sitten erittäin tutusti synaa taustalta nousemaan ja kyllähän tämä kuulostaisi taas sitä tuttua Cordis -laatua olevan. 4:08 tulee kyllä niin räjähtävästi menoa ja hienosti tiputetaan äänet taakse jolloin supersahakin kaikuu kivasti cut offia käyttäen. 4:37, pääkohtaus, ja tätähän tämä taas on - Maistuu ja hyvinkin. Kaikki kuulostaa raikkaalta, mutta biisi itse toistaa ehkä vähän liikaa aikaisempaa Cordis -tuotantoa. Se on vain siinä, että ihan kuin tämän biisin olisi jo aikaisemmin sinulta kuullut. 5:32 sieltä vähän pianon iskujakin tulee ja elementtejä tiputetaan jälleen mahtavalla jyrinällä. Siitä sitten ikäänkuin se outro lähtee liikenteeseen ja biisi jää junnaamaan klubimusiikin omaisesti paikalleen, joka tosiaan tarkoittaa sitten sitä outroa, jolloin kuuntelija valmistautuu lopetukseen. Sieltähän se lopetus sitten tuleekin.

Kokonaisuudessaan biisi on hyvä, mutta itse ainakin henkilökohtaisesti jäin odottamaan jotain enemmän. Niinkuin jo aikaisemmin mainitsin, niin tämä voisi olla mikä tahansa aikaisempi tuotoksesi, eli et sinäänsä mitään uutta ainakaan omaan materiaaliisi tuo. Tämä on kuitenkin sitä taattua Cordis -laatua. Kaikki toimii niinkuin pitää. Rakenne on hyvä ja rakentelu vielä sitäkin parempaa, on nousuja ja laskuja, on menoa ja meininkiä. Ei sinulta oikein enempää voisi pyytää, mutta erilaista tosin voisi. Tämä nyt vain ei enää oikein itsessäni hirviästä mitään tunteita herätä, koska menokin on loppujen lopuksi melko ennalta arvattavaa. Kokonaissaundissa ei oikeastaan mitään valittamista, kaikki kuulostaa puhtaalta ja raikkaalta juuri niinkuin pitääkin, tosin ehkä jonkinlaista distortiota on havaittavissa, eli mastervolume saattaa olla hieman liian korkealla. Tuo nyt menee taas sellaiseksi arvailuksi, mutta tulipahan nyt ainakin sanottua. Näin tämä biisi toimii ja hyvä niin, mutta toivottavasti sinulta tulee seuraavaksi joku vähän erilaisempi biisi, jossa on jotain sitä uutta, mutta kuitenkin sitä tuttua nykyaikaista oldschoolmaisuutta.
0   +1 +2
 
Human Sound 21.06.2007
Sulle voi sanoo suoraan, ku oot niin hyvä. Miksaus/masterointi ihan persoonatonta, kaikki tulee samasta Kallen mätitahnatuubista. Melodia on ihan hassu, ei siitä saa kiinni. Ny sun kandee keskittyy olennaiseen, eli jätä ittes plagiointi ja kehittele uutta. Veikkaan et melodiat aukee uusiin sfääreihin. Go!
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 15.06.2007
Alkuun samantapaista niinkuin noissa aikaisemmissakin. Basso kuulostaa toisaalta ihan ok:lta ja toisaalta kököltä, ehkä sitä voisi jo uudistaa jollakin tavalla? Alkuosuus mennään hyvissä merkeissä, tosin en henkilökohtaisesti lämpene noille klassisille melodioille trancessa edelleenkään. No, se on vain mielipideasia, tuotanto kuitenkin pelaa.

Ei vielä ennen breikkiä yhtä nostattavaa menoa kuin joskus aiemmin. Taukokohta sopisi leffaan aika passelisti myös, mutta mun loput ajatukset noista soinnuista tiedätkin jo. Soundit filteröityy kyllä siistin kuuloisesti ja kertosäkeessä on ihan hyvin draivia. Omalla kohdalla tuo koko melodinen osasto jää vain merkityksettömäksi, soundit kyllä sitä sun perustaitavuutta, mutta pystyt kyllä parempaan, näin uskon.

Taitava biisi, ei siitä mihinkään pääse, mutta tällä kertaa kuulee sen, että soundeissa on tingitty. Jää tällä kertaa turhan perusmeiningiksi sointukulkua lukuunottamatta. Jääköön tällä kertaa alle kiitettävän ja annetaan sulle lisämotivaatiota tehdä sellaisia biisejä, mihin oikeasti parhaimmillaan pystyt.
0   +1 +2
 
9
Sun T 14.06.2007
Hyvää kiksua ja etenkin loistavaa miksausta! Massiiviset soundit kaikinpuolin jotka ei jätä kylmäksi edes lumiukkkoa! Haikean melankolinen breikki.. joskin padit/stringit olisi voinut tukea vielä
enemmän liidiä vaika lyhyemmän attacin jälkeen! Ei samaa tunnelmaa
kuin sun vanhemmissa biiseissä mutta anyway todella pron kuuloista
tuotetta jonka olettaisin myös päätyvän myyntiin ainakin nettilabelille=)
0   +1 +2
 
8
Forestgiant 03.06.2007
Mitä tästäkin muuta sanoisi kuin että täydellistä kiksua. Harmi vaan että kiksu itsessään on niin helvetin tylsää <_<
0   +1 +2
 
Kun Tarantino teki leffoja kerran sadassa vuodessa ne ilmestyessään oli jotain erityistä. Nyt niitä tulee joka vuosi. Faninakin pitää jo alkaa epäilemään , että mestari teoksia ei tehdä ilmeisesti liukuhihnatuotantona. Vaikka kyseessä olisikin mestari ohjaaja.

No siis yritän tällä vaan selittää sitä, että jos tahti on liian kova niin voi tulla lipsumisia. Siis tietyissä väleissä kannattaa pitää taukoa ja miettii "mitä vittuu" :D... Eiku siis tiedän(ja ittellä on sama), että usein vaan haluu "julkaista" uuden biisin vaikka kesken eräisenä tai vanhan kopiona. Tietyillä artisteilla se ei haittaa ninkuin itselläni.

MUTTA mitäs oot menny ottamaan tuollaisen pro-linjan. Joka biisi joka sulta tulee ulos on niin loppuun asti väännettyä mestariteosta, että alkaa pelottaa jo artistin puolesta. Sulla on niin iso fani kunta, että sulla eio oo varaa lipsua. Anteeksi vaan ;)

Tämä biisi oli taattua laatua. Kuitenkin oli sitä kierrätyksen makua heti alusta asti. Shinefish projekti oli niin täydellinen 360° musa tyylissä. Sitä todella tarvittiin. Tämä uusin biisi menee Cordis peruskiksu puolelle.

Älä lipsu vaan tee itsestäsi kuuluisa. ;D
0   +1 +2
 
DjLime 05.06.2007
Biisin rakenteluvaihe ei napannut tuon alun melodia kulun vuoksi. Ensimmäisessä breikissä onneksi tulee mukaan mukavan kuuloisia stringejä pelastamaan tilannetta. Tuo feidi melodian kehittelystä takaisin padihuminaksi kuulostaa pirun hyvältä. Melodiasta sen sijaan tulee mieleen, että se yrittää olla liian monipuolinen, liian hieno ja erilainen aiheuttaen sen ilmiön, että se alkaa kuulostamaan liian random ylös ja alas sahaavalta. Ja ikävästi tässä joutuu puoli biisiä odottelemaan biisin alkua, kun se lähtee puolet melodian kestosta kuunnella sen kehittymistä ja sitten lyhyen rykäisyn jälkeen tulee jo pakolliset loppu jumputukset. Alkua lyhentämällä ja laittamalla kaksi kertsi toistoa, tämä voisi olla ranketeellisesti mukavampi kuunnella. Ehkäpä melodiakin avautuisi paremmin.
0   +1 +2
 
9
apollo0100 03.06.2007
Peyte on aika oikeassa, tauko tekee hyvää. Vaikka en ole mikään biisien tekijä, niin kyllä muutenkin jossakin asiossa mitä tekee paljon on pidettävä myös taukoa. :P

Muuten tämä biisi oli tasoa "ihan ok" (ärsyttävä lause, mutta en osaa muuta tähän sanoa), ainakin näihin muihin sinun tuotannon biiseihin verrattuna. Ihan mukiin menevää, mutta ei täysin parasta.
0   +1 +2
 
Dj Senheis 07.06.2007
Hui, taas uus biisi. Hirvee tahti sulla :O

Mm, itse biisiin. Alkaa yllätys yllätys kickillä ja "bassolla". Miksaus on taas jees, eikä mitään moitittavaa. Ja yllätys, tuli oikee basso ja haikat mukaan. Mm, mutta tapahtuikin myöhemmin jtn yllättävää. Ei ookkaa ihan perus sointukierto. Lainataankin sointuja hieman muusta sävellaijsta? :O Uuh, mielenkiintoista, mut liian Mozart meininkiä mulle. Tietty tää on mahti kun ajattelee sointuja jne, mutta ei ne välttämättä kiksuun sovi? Tuo syna btw tos päällä on cool. Nyt ollaankin suvannossa. Jousimelodia on hieno. Soinnut melko omaperäisiä kiksussa, mutta hieman taas Mozart ainesta ;) Tees hei joskus joku orkesteribiisi? Nyt lähti saha nousemaan. Melko pelottava fiilis. Tosiaankin klassisen musan piirteitä hulluna! Tää on omalla tavallaan melko loistava. Uus genre. Klassinen Trance, hehe :) No nyt alkoi meno, ja ihan hieno meno, kuitenkin peruskiksun elementeillä, mutta soinnut pelastavat biisiä, ja tuovat lisää sitä "omaa juttua" tähän ;) Ei välttämättä massalle uppoais, joten seteissä vois olla aika paha paikka. Mut hyvää työtä! :)
0   +1 +2
 
9
Only what I can´t say now..... WAuW
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2