Sirene (Dj Unique Remix)

Cordis | 04.08.2007 | Melodic Trance
7:57

ennen uutta biisiä vielä yks remix, jossa Dj Unique kävi puhaltamassa tähän sävelpyörremyrskyyn lisää vauhtia.

8.88   2531 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Valandir 23.08.2007
Alkaa hyvinkin DJ Uniquemaisesti energisellä otteella liikenteeseen, bassorumpu naputtaa tosi hyvin. Bassolinjakin siinä alkaa sitten 17 sekunnin kohdilla jylläämään taustalla, jonka jälkeen nouseekin nuo alataajuudet kunnolla messiin. 43 sekunnin kohdilla aletaan ensimmäistä synaa nostelemaan ja tutut sointukuviot alkavat toistumaan. 1:25 tiputetaankin sitten kaikki elementit pois ja syna alkaa nousemaan cut offin kanssa, kuulostaa kyllä hyvältä. 1:51 on myös pienimuotoista breakbeattia isketty mukaan joka tuokin biisille tavallisen 4/4 tasatahdin lisäksi pientä kivaa lisämaustetta. Hienosti tuodaan biisi takaisin alkuun tuossa 2:21 ja jätetään varsin aikaisin rakennettua kliimaksipistettä pitemmälle, todella hyvä ratkaisu! Yksi hihateista naputtaa ehkä vähän liikaa, elikkä ylätaajuudet siinä kyllä ikävästi häiritsevät. 3:15 tulee lisää menoa meininkiin ja jälleen tuttu Cordis -melodiahan se siinä sitten soi. 3:42 odotettu suvantokohtaus alkaa, jouset kuulostavat hyviltä, mutta siinä on myös tuollaiset jouset jotka eivät niin hyviltä kuulostakaan; Kuulostavat jousina enemmänkin kirkon uruilta ja tuota attackia kun on niihin lisätty, niin eipä nyt oikein miellytä omaa korvaani. 4:10 alkavatkin sitten ihan "ihkaoikeat" urut soimaan, tosin kyllä yllättävän hyvin silti sopivat tuohon kokonaisteemaan, koska melodia kaikessa synkkyydessään ja nostattavuudessaan onkin loppujen lopuksi hieman kirkkomainen - sointukuvioita myöden siis. 5:05 aletaankin sitten taas tuttua synaa nostelemaan ja kuuntelija valmistautuu pääkohtaukseen. 5:33 - Pääkohtaus. Enpä nyt oikein tiedä.. Vaikka pääkohtaus kuulostaakin kokonaisuudessaan hyvältä, niin jotenkin liian laimeasti se vain alkoi, eikä sitä oikein rakenneltu niin hyvin, vaikka sitä olisi pitänyt sitä kliimaksipistettä ajatellen rakentaa. Sitten tuossa 6:30 kohdilla alkaakin jo outro ja itse pääkohtaus sen takia jääkin aika lyhyeksi. Outro on sinäänsä aika erikoinen, koska vasta 7:22 tiputetaan synia pois, joten DJ:lle ei sitten jää varaa kuin se 30 sekuntia. Mutta sehän nyt tietenkin riittääkin.

Kokonaisuudessaan aika kuultua tavaraa, mutta silti yllättävänkin pirtsakka paketti. Itse kun en alkuperäisestäkään NIIN hirveästi pitänyt niin vaikea se on tästäkään ainakaan korottaa. Melodia nyt vain on mitä on.. Vaikka se onkin hieno, jopa taiteellinen, niin eipä se silti jaksa oikein enää inspata koska sekin jo kokonaisuudessaan kuulostaa siltä jo ennestään kuullulta. Remiksaustyö sinäänsä vaatii melodian myötä hieman enemmän, koska ei kuitenkaan puhuta mistään peruskiksutus -melodiasta, elikkä siitä hommasta ollaan kyllä suoriuduttu moitteettomasti. Hyvinhän tämän biisin kuuntelee alusta loppuun ilman minkäänlaisia vaivoja, mutta vaikea sanoa - Vielä vuosi (tai enemmänkin) sitten tämä olisi luultavasti iskenyt paljon paremmin. Äänenlaadultaan kappale on Uniquen mukaista laatua, elikkä siinä ei nyt sen kummempia valittamisia ole - Paitsi nyt se yksi naputteleva hihatti ja olisi myös kyllä voinut vähän jotain uudempaa ja raikkaamaa synariffiä heittää mukaan, tosin melodian puolesta saattaa olla vähän vaikeampaa jopa sekin. Noh, näin tämä nyt menee ja biisi on kelpo suoritus, mutta ei tämä nyt kuitenkaan mikään mestariteos ole. Hyvää työtä Unique.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 08.08.2007
Rummut laadukkaan kuuloiset, miksaus kuulostaa selkeältä. Melodioiden nostatukset tuossa alkuosuudella aika vaatimattomia, lisää energiaa jäi kaipaamaan hyvien rumpujen tueksi.

Melodialinjasta en pidä edelleenkään, mutta ei se silti onnistu ärsyttämäänkään. Basso vaikuttaa ihan passelilta, perusvarma ja toimiva, mutta se ei oikeastaan nosta biisin arvoa ollenkaan. Äänenlaatu, yms. tuotannollisemmat asiat ovat hyvin hallussa, mutta ideat ovat jääneet vähemmälle. Poikkeuksena tästä kuitenkin tuo kirkkomainen teema biisin myöhemmässä vaiheessa.

Tämä remiksi ei pärjää alkuperäiselle. Hyvin tuotettua tavaraa, joka on varmassa kunnossa kaikilla trancelle ominaisilla osa-alueilla. Silti tämä jää omalta osaltani turhaksi remiksiksi. Annan pojot nyt kuitenkin hyvästä tuotannosta ja erityisesti rummuista.
0   +1 +2
 
9
Chronosis 29.08.2007
Turhan tavanomainen sovitus, siirrot onneksi sujuivat suht. saumattomasti. Melodia oli hyvä, samoin saundit. Lisää ihmisyyttä kaipaisin grooveihin. Kokonaisuutena annan tälle yhdeksikön.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat