Grief (Vaehaevuori Remix)

Cordis | 23.10.2006 | Trance
8:45

kiksonin raaempi tarinointi. \,,/

8.57   3021 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Deltaforest 23.10.2006
Biisi polkaisee itsensä heti alusta asti hyvin liikkeelle. Ns. tylsää vaikutelma kappaleesta ei saa missään vaiheessa. Tuohon suvantopaikkaan olisin ehkä vaatinut hieman jotakin säväyttävempää, mutta muuten biisissä ei ole mitään moitittavaa. Bassolinjasta ja "bongorummuista" lisäplussaa. Kaikenkaikkiaan hyvä ralli, siitä hyvästä ysi.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 23.10.2006
Alun basari hyvän kuuloinen, leadi aika kämäsen kuuloinen ja delaykin voisi olla kiinnostavampi. Ihan kiinnostavia rumpusoundeja tästä kyllä löytyy, mutta silti kunnon teho ja kliimaksi jää puuttumaan. Taukokohdan alun string erittäin laiha, ei toimi oikein yksinään, mutta vasta sitten tuo lisämukavuutta kun tulee muitakin elementtejä mukaan. Leadin slidestä/portamentosta en pidä pahemmin.

Kertsi sinänsä ihan kiinnostava, mutta kyllä tuo jotain vielä massiivisempaa kaipaa. Vähän ehkä jopa Dallas Superstars - meininkiä löytyy tuosta kertsistä, elikkä sinänsä toimii, soundit vaan on vielä vähän hakusessa. Jotain hienoja massivisia padilyöntejä tämä jäi kaipaamaan, tai sitten menoa tuomaan lisää tech-soundeja ja kikkailua.

Ihan mukava remix kokonaisuutena, josta löytyy jonkin verran säätämistä, mutta yleisesti ottaen se oli ihan toimiva, basari vaan hukkui lopulta muiden soundien peittoon. Kertsi toimi ehkäpä parhaiten. Ei kuitenkaan alkuperäisen veroista menoa.
0   +1 +2
 
Valandir 23.10.2006
Alkaa hyvin jämäkällä otteella, bassorumpu on hyvän kuuloinen. Ensimmäisestä synasta 0:14 en niinkään pidä, menee kyllä vähän rankemman kuuloiseksi. 0:55 tuleva bassolinja kuulostaa turhan juustoiselta omaan makuuni, mutta bongot kyllä maistuvat korvilleni erittäin hyvin. Hieman psykedeelinen ja vähän tribaalimainen tunnelma tuossa minuutin jälkeen ja sillä jatketaan sinne 1:50 jossa tulee toinen syna messiin, joka kyllä kuulostaa jotenkin laihalta. Haitsut kuulostavat myös jotenkin ontoilta, eikä sellaista oikeata puhtautta tahdo kuulua. Noh, siitä mennäänkin sitten eteenpäin hyvää tahtia, melkeinpä hardtrancemaisella otteella. 3 minuutin jälkeen synat laskevat ja odotettu suvantokohtaus alkaa. Syna plimputukset taustalla kuulostavat kyllä tosi hyviltä ja niin myös tuo synan nousu on toteutettu hyvin. Vanhaa tuttua melodiaahan se soittaa ja kyllä edelleenkin kuulostaa tuo melodia hyvältä. Sitten 4:13 tulee taas tuo haitsulinja messiin joka kuulostaa ontolta ja pilaa vähän kokonaisfiilistä. Pääkohtauskin tulee ja kyllähän tässä mennään ihan hyvällä menolla eteenpäin, mutta jotenkin vain en pidä noista saundeista kokonaisuutena. Outro on normaali ilman mitään erikoismainintaa ja toimii niinkuin pitääkin.

Kokonaisuutena kyllä toteuksena ihan hyvä idea ja kyllä ollaan huomattavasti erilaisemmalla otteella liikenteessä kuin alkuperäisessä versiossa. Kokonaisuutena en niinkään pidä biisistä, koska tämä en nyt vain minun tyyppistä trancea ollut. Miksauskin saisi olla parempi, koska nyt sitä jo aikaisemmin mainitsemaani puhtautta ei tahdo olla tarpeeksi ja muutenkin tuo saundi jää jotenkin vähän turhan karskiksi. En sitten tiedä oliko tarkoituskin, koska rankemmallahan kädellä tässä ollaan liikenteessä. Suvantokohtauksesta (jos sitä nyt suvantokohtaukseksi voi niinkään sanoa) pidin kyllä ja synan nostot ja laskut ovat toteutettu erittäin ammattimaisesti. Rakenteeltaan ja rakentelultaan kyllä oiva, eikä kokonaisteema jää mitenkään hämäräksi, mutta näin tämä vain jää jotenkin keskinkertaisuuden kastiin. Alkuperäisestä pidän kyllä huomattavasti enemmän. Remiksinä kyllä parempi kuin olisi ollut alkuperäisenä, koska kyllä siellä on se sama vanha tuttu teema havaittavissa, niinkuin mainitsinkin jo aikaisemmin. Tämä nyt ei vain itseäni sytyttänyt eikä iskenyt niin kovaa kuin olisi voinut toivoa. Eipä tämä nyt huono suinkaan ole, mutta ei myöskään omaan makuuni sopiva. Näin tämän kyllä jaksaa kuunnella alusta loppuun, mutta siihenpän se sitten jääkin.
0   +1 +2