Grief (Original Mix)

Cordis | 03.08.2006 | Melodic Trance
8:58

elämän valtaa järkytys, kieltäminen ja masennus. lopulta hän hyväksyy asian, mutta ei koskaan unohda poikaa.

http://koti.mbnet.fi/c...

9.56   8810 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

DJKenzu 16.06.2009
vitu hyvä väsäys :D
0   +1 +2
 
Q-rude 13.08.2007
tää on kivaa fiilistelyä! :) melkein olis voinu tuntea lentävänsä välillä.. hyvää kamaa, jatka samaan malliin
0   +1 +2
 
10
brutus03 15.01.2007
Tosi hyvin toteutettu. Tuntuu tosiaan olevan nupit hallussa. Biisi vie mukanaan kyllä koko matkan ja ei jätä kylmäksi.
Piano oli huvin älytty laittaa omaan hiljaisuuteen joka sitten hyvin tasaisella nostatuksella saa oman paikkansa biisissä.
0   +1 +2
 
Fröideiro 02.09.2006
Aina joskus kuulee semmoisen kiksukappaleen, joka saa minutkin räkäisten kasarisaundien sijasta vääntämään jotain nättiä trancepadia. Eihän siitä ikinä mitään tule ja pitää alkaa vaan säätämään taas kasaria.
;(
Ihan tajuttoman kaunis kappale. Ei tästä paljoa pahaa voi sanoa. Oikeastaan ei mitään. Aivan upeita padisaundeja ja kivaa filtteröintiä. Teitsi vetää paremmin ku puureni! :)
0   +1 +2
 
10
Mahtipontinen ja upea .. äääh tätä on kiva kuunnella ... aivan mahtava biisi. Ei en mä tästä osaa muuta sanoo.
0   +1 +2
 
9
Jan C 26.08.2006
Mennyttä aikaa haikailevia, hienoja äänimattosointuja. Rytmikkäät ja ryhdikkäät biitit siihen, kuin piste iiin päälle. Kyllä kelpaa kun sen osaa ja taitaa. Miellyttävää kesäistä trancea. Kertakuunteluksi ehkä hieman liian pitkä, mutta pitkällä automatkalla auttamattoman lyhyt.. ;)
0   +1 +2
 
10
Taleamus 23.08.2006
Iloisen surumieliset melodiat. Riittävän puhtaat soundit. Vaikka nykyjään moni tuota supersahaa vähän tuntuukin vieroksuvan, silti se aina vaan ajaa asiansa. En tiedä, mitä ne sinulle armeijassa tekivät, mutta tuotanto parani, ja paranee näköjään aina vaan. Soundit, fiilikset, surumieliset iloiset kiksut meloodiat, kympin tuotos.

Demoa vaan labeleille ja/tai armin van buurenille, kyllä varmasti tykästyisivät.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 07.08.2006
Ja taas ollaan vauhdissa. Tällä kertaa alku miellyttää enemmän kuin "Solace" - biisissä, ja tehoakin tuntuu löytyvän nyt enemmän tuolta rumpuosastolta. Perkussiot miellyttävät korvaa ja miksaus ei ainakaan tunnu menevän liian puuroksi. Ehkäpä tuo leadi tulee tuohon alkumatkalle liian kovalla, mutta en sitten tiedä. Taukokohdassa ei aluksi ainakaan päästä samoihin tunnelmiin kuin edellisessä tuotoksessa. Klassisen kuuloiset melodialinjat tuovat hieman massiivisuuden tunnetta, mutta henkilökohtaisesti en trancessa lämpene noille klassisille melodiakuluille, onneksi niitä ei sentään ole liiaksi.

Toisen padin tullessa kehiin taukokohdassa päästäänkin sitten taas odotettuun tunnelmointiin. Olihan se selvä kyllä että jossain vaiheessa avautuu soundimaailma oikein kunnolla ja niinhän siinä kävikin. Leadi lähtee nousemaan mukavasti ja massiivisuutta on taas saatu kehiin hienosti.

Ehkäpä tuon kertsin olisi voinut lyödä tuosta heti kehiin eikä vielä laittaa toista lyhyempää "odottelevaa" nostatusta siihen perään, mutta toimiihan se näinkin, tuntui vaan hieman turhalta lisäykseltä tuossa välissä. Rakenteessa ei vikaa, taukokohdat jylläävät taas koko mahdillaan ja tunnelma on hieno.

Tämäkin vakuutti kyllä, että taitoa löytyy, vaikka ei ihan "Solace" - megapläjäyksen lailla innostakaan fiilistelemään. Nyt soivassa tuotoksessa kuitenkin tuo sahapadi toimii ehkä vieläkin paremmin kuin edellisessä, joten parempaan suuntaan mentiin sen osalta. Pientä puuroutumista tapahtuu vielä miksauksen osalta, mutta edelliseen verrattuna sekin sai lisäkäsittelyä tässä tuotoksessa ja toimii nyt paremmin. Kuitenkin ehkä se tärkein eli fiilis ja kokonaiskuva tässä ei saa fiiliksiä pintaan ihan niin hyvin kuin "Solace" - biisin kuuntelun aikana. Silti tässä on juuri sopivasti massiivisuutta ja draivia, ja tunnelmapohja on jälleen vankasti kasassa. Hieno tuotos! 9+
0   +1 +2
 
10
T-Sync 04.08.2006
aika korkeenkuulonen kicki, ainakin aluks kuulosti siltä, myöhemmin huomas et se on just sujut ton muun biitin kaa. haitsut ja snare on tosi hyvät, vaikkakin tuo linja on suht kliseinen. sitten tulee hienot ja utuiset padit, ja supersaha, ja nuo kaksi sopivat tosi hyvin miksaukseen keskenään, jea!
breikki on hyvin ajoitettu, ja tuo padin linja on tosi rentouttava.
suvanto on aivan mahtava tuon pianon kanssa. erittäin voimallinen tunnelma.
arpit on vähän tylsät tuohon suvantoon nähden, mutta ajaa asiansa hyvin ja nostavat biisin taas voimiinsa hyvän breakbeatin myötä.
erittäin hyvän kuuloista settiä tulee perus kickeillä ja muilla kilkuttimilla sitten suvannon jälkeen, ainoo mikä jäi vähän harmittamaan oli tuo basso; se on kyllä tosi mahtipontinen, mutta ehkä liian taustalla. mene ja tiedä.
kuitenkin tästä biisistä jäi tosi hyvä maku suuhun, ja ei varmana ollut viimeinen kuuntelukerta :) ihan vähän jäi kympistä mutta tapana on ollut pyöristää ylöspäin joten tehdään niin.

:) 10-
0   +1 +2
 
10
RadeoN 03.08.2006
Ei perkele.. taas on kovaa settii! Kyllä on beatit kunnossa.. Rummuista löytyy täytettä enemmän kuin kiitospäivän kalkkunasta (onks siel paljon sitä.. ? ) :) ja variaatioo löytyy... hienot soundit, eritoten plussaa percussioista. padit on kauniit ja piano tuttuun tyyliin siellä seassa myös. 4:07 lähtee sitten se kunnon kiksuilu käyntiin ja nostattavaa on! ei kuitenkaan katon läpi mennä koska melodiakulku on rauhaisan kaunista.. pysytään tossa katon tuntumassa :) Jees... kyllä tästä phazon on sanonut paljon ja kickin puolesta sanon myös sen että hitusen jämäkkyyttä lisää niin se on siinä ;) Hieno biisi kerrassaan ja sopii tunnelmointi puolelle 10 arvoisesti! Kiitos jälleen hienosta taideteoksesta.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat