Existimi (Original Mix)

Cordis | 03.01.2007 | Melodic Trance
6:32

melkein kismittää uppia näinkin simppeli supersahailu, kun ei tullutkaan mitään mullistavaa 2007 tracnea. heitä haikeilufiilis nurkkaan, nollaa aivot, viritä kuminataajuus subbarista täysille ja paina play. ei sitä kestä onneksi kuin yhden kliimaksin verran.

http://koti.mbnet.fi/c...

9.25   4085 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

DjLime 11.01.2007
Ollaampa nyt oikeen munapäitä ja sanotaan, että taustamusa trancea sillä ei tämä kyllä mitään fiiliksiä ainakaan minussa herättänyt. Soundit ja muutenkin tuotanto on niin hyvää ettei tuo perus melodia häiritse vaan se jättää oikeastaan vaan sellaisen "joo trancea soi" olon. Tämä olisi aika lähellä 2006 vuoden trance villitystä jos tässä ei olisi ollenkaan mitään melodiaa.. tai no oikeastaan tätä voisikin sanoa 2006 vuoden tranceksi, koska tuo melodia oli ei niin "koukuttava". Eli soundien voimalla pusketaan läpi, niin aina massa tykkää. Mutta eipä nyt tällä kertaa kolahdellut minuun erityisesti koska oli niin neutraali paketti.
0   +1 +2
 
Aurisgale 10.01.2007
Tästä biisin "yksinkertaisuudesta" tulee heti sellainen ajatus, että tämähän toimisi melko hyvin vokaalien kera, jos jostain sellaisia saisi... kun taustat ja leadit ovat hiukan tällä kertaa huomaamattomammat, niin jäisi vara muullekin tässä biisissä...

Hienoa soundia kaikin puolin, mutta yhdyn muiden kanssa, että ei tämä ole parasta sinua... tosin tykkään tästä biisistä kaikesta huolimatta, kun sounditkin ovat erinomaisia... joku innostavuuskoukku tästä kuitenkin uupuu. Jotenkin tässä jää tämä täyte ja juustotarjonta pienemmäksi, kuin tottunut sinun pöydällä olevan=) Kyllä tätä mielellään aina kuuntelee.
0   +1 +2
 
8
Valandir 09.01.2007
Alkaa tuollaisella kivan energisellä perkussiolinjalla joka naputtaa mukavasti korviin. 0:14 tulee vähän clappia mukaan ja bassolinjaa alkaa hienosti nousemaan taustalta. 0:28 lähteekin sitten bassorumpu bassolinjan kanssa käyntiin kunnon mörinällä, jotenkin bassorumpu tahtoo hukkua muiden äänien sekaan, voi sentään. Hienosti siellä nostetaan kyllä padia ja synaa esiin ja 0:53 tulee ensimmäinen sointuvaihdos yllättäen. Jotenkin puuroutuu noiden synien myötä tuo biisi, kenties hitusen liikaa reeverbiä on käytetty ja pääsynakin on ehkä hieman liian kovalla ollen liian edessä. Siinä ennen kahta minuuttia aletaankin sitten tuomaan ääniä alas ja kaikki laskeutuu. N. 2:20 alkaa hieno melodialinja erittäin hyvän synan kanssa sieltä nousemaan ja tässä vaiheessa viimeistään tuon kuuluisan tanssijalan pitäisi vipattaa, niinkuin se on kyllä minulla jo biisin alusta asti vipattanut pään tahdittamana. 3:15, tosi hyvin tuodaan kaikki ylös ja pääkohtaus alkaa, mahtavaa. Kuulostaa kyllä tosi kauniilta omiin korviini, tosin tuo pieni puuroutuminen pilaa kieltämättä kyllä vähän tuota kokonaisfiilistä. Päämelodiasta kyllä nautin erittäin paljon ja siitä tuleekin iso plussa. Jotenkin nämä sinun biisit ovat nykyaikaistettuja oldschool rallituksia, joista nautin kyllä enemmän kuin tarpeeksi. Toisinsanoen nämä ovat oldschool trancen mallissa tehtyjä, mutta entisöity äänenlaaduiltaan huomattavasti paremmiksi ja entistä nautittavimmiksi. Siinä viiden minuutin jälkeen alkaakin biisi jo vähän laantumaan ja kuuntelija valmistautuu loppua kohden. Hihatkuvioinnit naputtavat edelleenkin korviin erittäin mukavasti ja pistävät tanssijalan vipattamaan ihan hulluna. Siinäpä sitten kuuden minuutin jälkeen DJ-ystävällinen kohtaus alkaa ja biisi pumppaa eteenpäin loppuen noihin siisteihin pumppu saundeihin. Aika yllättävä lopetus sinäänsä, koska yleensä biisiä jatketaan tuosta eteenpäin vielä noin about minuutti. Tässä tämä on nyt jätetty lyhyeksi ja kyllähän se näinkin toki toimii.

Kokonaisuutena oikein mukava biisi, mutta suoraan sanoen lievä pettymys kaltaiseltasi herralta. Älä nyt väärin suinkaan käsitä, koska hyvä biisihän tämä on. Bassorumpu jää kyllä liian heikoksi, saisi olla kyllä huomattavampi noilla keski- sekä ylätaajuuksilla, koska nyt se on vain tuollainen ikävä bassomörinä taustalla. Saattaisi kyllä sopia biisiin, jos synissa ei olisi niin paljon tuota helkutin reeverbiä, nimittäin nyt tämä biisi vähän puuroutuu, joka aiheuttaakin sen, ettei bassorumpu saa itsestään lähes kaikkea irti. "Puuroutuminen" sinäänsä on ehkä vähän liian iso sana tähän, koska tuosta liiallisen reeverbin käytöstä huolimatta biisi on silti jokatapauksessa erittäin nautittava paketti, eikä tuo "puuroutuminen" tuota biisiä nyt kokonaisuudessaan niin paljon haittaa. Vähän vain tahtoo pilata tuota kokonaisfiilistä, koska ilman sitä olisi tästäkin tullut huomattavasti kirkkaampi sekä raikkaampi teos. Rakenteessa ja rakentelussa ei ole omasta mielestäni mitään vikaa, hieman outoa se on paikoittain mutta kokonaisuutena toimii kyllä erittäin hyvin. Perkussiolinjoista pitää vielä kerran mainita, että ne ovat onnistuneet erittäin hyvin. Kivaa naputusta kuuluu ja jokainen väli täyttyy sopivasti niin, ettei jää sellaista turhaa epämiellyttävää rakoa. Jos nuo kaikki minun valittamisen aiheet korjattaisiin, niin tässä olisi kyllä loistava biisi käsissä, ainakin minun mielestäni. Sinäänsä tuo sinun infotekstisi ei ole mielestäni niin osuva, koska vaikka kuinka klisheinen tämä loppujen lopuksi onkin, niin ei siinä perkele nyt mitään vikaakaan ole. Tätähän jaksaa kuunnella vaikka kuinka monta kertaa läpi ja läpi. Hyvä hyvä.
0   +1 +2
 
8
Sky Gate 08.01.2007
Aluksi lähtee kuivakkaalla potkulla liikkeelle mutta tuleehan se vihoin ulos sieltä filsulaatikosta se bassokin. 1:30 sahateema on tosi menevä ja hyvänkuuloinen ja lupaa paljon. Sen takia toi parin minuutin suvantolasku tuntuikin oudon simppeliltä ja tyhjältä. Ihan kivasti lähtee tunnelmoimaan taas kolmen minuutin jälkeen, jälki kuulostaa hyvältä joskin saha on mielestäni ehkä vähän liian hajallaan ja "jauhoinen". Ping-pong kaiku on hyvä ja 303-arppisammakko todella loistava. Taas lähellä viittä minuuttia oli upeita kohtia biisissä. Kaikkiaan, paikoin loistavalla tunnelmalla ja melodialla varustettu biisi. Rakenteen pari epäloogisuutta ja yksinkertainen nosto suvannosta latisti fiilisti mutta odotus palkittiin ja biisi tuntui taas paranevan loppua kohden. Ainoastaan yhden sahan käyttö liidinä ennen suvantoa ja sen jälkeen olisi voinut korvata antamalla tilaa jollekin tukisoundille mutta menee tämä kohtuullisesti näinkin. Tunnelma 9, rakenne 8.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 13.01.2007
Katsotaas mitä Oltermannia täältä tulee tällä kertaa.

Perustuntuinen alku vähän heikommilla soundeilla, jos vaikka vertaa "Fall" - biisiin. Basso ihan mukava kuitenkin. Jotenkin se viimeinen kirkkaus tuntuu silti puuttuvan. Vaihtelut hienoja ja sopivat ulkona olevaan talvimaisemaan täydellisesti (samalla tässä katselen tuonne ulos). Taukokohdassa sointukulku nättiä ja hienoa, varsinkin toinen puolisko.

Voisi sanoa, että läimäytit juuri sopivalle kohdalle tämän talvisen tunnelman omaavan biisin, kun sitä lunta nyt vihdoinkin alkoi pyryttää oikein urakalla. Tykkään melodialinjasta, se korvaa tässä biisissä soundipuolella olevan hieman heikomman tason (verrattuna sun aikaisempiin).

Kyllä tässä on semmosta euforista tunnelmaa ja biisi on must kuuntelu ulkona talvimaisemassa chillatessa. Rumpujen soundit vähän heikompaa tällä kertaa, mutta ei niin heikkoa että se biisiä huonontaisi. Parasta antia oli päämelodia, jossa soundina juuri sopivan tuhti lead. Hyvää työtä taas, vaikka ei paras biisi sulta olekaan.
0   +1 +2
 
Martian Law 05.01.2007
Ikävä antaa negatiivista palautetta näin laadukkaalle projektille, mutta tuli sellainen tunne että nelinumeroinen seiskaan päättyvä numerosarja on aiheuttanut julkaisupainetta artistille. Kaikki muut projektin biisit kuunnelleena joudun toteamaan etten ehkä jaksa soittaa tätä biisiä toistamiseen. En vaan löytänyt ydintä, sielua, trancenpunaista lankaa. Siispä palaan innolla vanhempien julkaisujen pariin, kuin myös odottamaan uusia hittejä.
0   +1 +2
 
8
Sanoisimpa, että alle keski tason Cordisia. Soundit erittäin pro. muutenkin biisi on vaan niin erittäin pro. Siitä' vaan jäi nyt se jokin.
Hmm ... täytyy nyt sanoo, että sorruttu tuttuihin melodioihin. No ovatpa ne sun omia ja ne on uniikkeja. Joten onnittelut omasta saundista (Wtf?). Varmaa ois pitäny jatkaa unia.

Ei tää huono ollu. 8½ =>8
0   +1 +2
 
10
Deep Cold 04.01.2007
Tätä kuunnellessa tulee mieli että kuuntelis ihan ASOT:tia. Sekin muuten tänää :P joo mutta asiaa. Loistava tuotanto ja melodia tosi hyvä. Kaunista todellakin. Rakenne loistava! Minusta yks parhaimmista biiseistäs. Ei sorru liikaa tähän "mozart" menoon tämä. Meikä todella tykkää. Jatka tällä mallilla vaan :) tässä ku ois vielä vokaalit niin NAM
0   +1 +2
 
9
Johannes_abc 03.01.2007
Odotin ehkä hieman enemmän tältä biisiltä, kun noita sun aikaisempia biisejä ensin kuuntelin. Kyllähän tämäkin oli tuotannon puolesta erittäin hyvä, mutta loppujen lopuksi kuitenkin aika vaisu. Kyllä tästä kuitenkin 9 voisi antaa, kun eipä täällä mikserissä kuitenkaan kovin moni yllä tässä lajissa teikäläisen tasolle.
0   +1 +2
 
8
kikson 03.01.2007
..ja nyt tuli sellainen fiilis, että haukuin biisin lyttyyn, lol. sehän ei ollut tarkoitus. jäi vaan sellainen lattea fiilis tästä. ja alle-keskitason-cordis -matsku on siis yleisesti mikserin ylempää kastia, sillä tuotannollisestihan tämä on kyllä taas huippuluokkaa. muu toteutus on sitten jäänyt vähän alemmaksi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2