Deceit (Original Mix)

Cordis | 03.10.2006 | Melodic Trance
10:26

pojat ovat onnellisia. kaikki on hyvin ja elämä tuntuu jälleen elämisen arvoiselta. mikään ei tunnu olevan väärin. eräänä yönä hän kuitenkin herää ja huomaa että on yksin sängyssä. yöpöydällä on viesti. hän tuntee tulleensa jätetyksi toisen kerran.

se on liikaa.

http://koti.mbnet.fi/c...

9.61   4844 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
kikson 03.11.2006
Tää biisi olis ilman tuota särösoundiakin aivan hullun hyvä, mutta se korottaa pointsit tuonne kaksinumeroisten puolelle. Harvemmin mikseri-matsku saa meikäläiselle kylmiä väreitä, mutta tää hoitaa homman niin tyylikkäästi, ettei voi ku ihmetellä miksi tätä jaetaan ilmaiseksi. Pistä hei paketti postiin Armadalle tai Anjunalle. Thumbs up ja 10+.
+1   +1 +2
 
9
D-Beat 21.10.2006
Joopa joo, alun jouset ovat oikein hienon kuuloiset ja itse biisikin lähtee hyvin lupaavasti liikenteeseen, joskin perusmenolla. Siitä tietenkään ei voi rokottaa. =)

Eteenpäin mennään kivankuuloisella aukeavalla piipityksellä ja jotain löyskivää alkaa jo odotella pienten terävien synasaundien päälle. Hieman tuo alku on turhan pitkä ennen snarerollia, mutta tuleehan se katve sieltä. Jännityksellä odotan tulevaa.

Noniin, jotain pientä melodiantynkää tuolta tulee, jonka olettaisi muuttuvan sellaiseksi möyheväksi kiksusoundiksi. No ei siinä ihan niin käynyt, mutta jotenkin tulee mieleen vanha Westbam.=) Viiden minsan kohdalla mennään taas hyvää vauhtia eteenpäin, mutta vieläkään ei mitään "erikoista" ole tullut vastaan.

Seuraava katve sentään tarjoaa kivaa kuusnepamaista leadia tuonne joukkoon ja jotenkin meno tuntuu paljon kivemmalta. Joskaan kohti loppua tuo ei paljoa enää muutu.

Kokonaisuudessaan tämä oli oikein hieno kappale. Kauniita kuvioita, hyviä saundeja ja rakenne oli kohdallaan. Ainoa mikä tästä uupui oli sellainen eteerinen fiilis, joka saa vilunväreet menemään selkää pitkin, sekä melodia joka jäisi soimaan päähän. Annan tästä 9+
0   +1 +2
 
DJ Smash 10.10.2006
Kaunis jousiosio alussa, eikä pituudestaan huolimatta tuntunut lainkaan liian pitkältä.
Kiksu on jälleen voimissaan ja uutta pukkaa sisään jatkuvalla syötöllä. Todella kivoja melodioita kiksun alusta alkaen ja kappale ei jätä missään kohtaa kylmäksi. Kun ensimmäisen kerran meno rauhoittuu kesken kappaleen, niin tulee jotenkin odottava fiilis. Kunnes lopulta jälleen upea melodia nousee taustalta hienoin nostatuksin. Todella kivan paikallaan junnaava nostatus kunnes lopulta jälleen yleisö nousee ekstaasiin kiksun alkaessa paukkua. Kerrassaan upea breakdown. Sitten kevyt tauko, ja kuulostaa kivalta korvassa kun melodia painuu filtteriin kivasti. Vaihteeksi kiva nostatus ja jälleen upeita melodioita. Breakdown jälleen onnistunut, kyllä tää Cordis-saundi iskee muhun. Jälleen, kerrassaan mahtavaa saundia, honey :P
0   +1 +2
 
10
oussy 03.10.2006
omagad, missä on juustonen supersa- ai tossa, no onneks se on tunetettu pienemmäl ja soittelet tol not-so-shimmer särösoundil joka: rokkaa. varsinki toi ysiminsan fiilistely sai mut, vaik kiksua onki.
harmi vain että biisissä on vikana: pituus, rakenne, genre, soundi ja artisti, ni joudun antamaan sen mukaisen arvosanan.

aini, homopoika on emo
+1   +1 +2
 
9
Fleeticer 03.10.2006
Noniin, uutta pukkaa taas, näyttäs tulevan aina kuukausittain. No, mikäs siinä, saadaanpa kunnon trancettelua kansan kuultavaksi.

Tällä kertaa alkumatka kuulostaa laadukkaammalta kuin aikaisemmissa biiseissä, amattimaisen kuuloisesti säädetty taajuuksia, eikä mene miksaus mössöksi niin kuin meinasi vähän noissa aikasemmissa. Basari potkii kivasti, ehkä vähän kovempaakin olisi voinut vielä potkia, mutta hyvät EQ-säädöt ainakin löytyy. Taukokohta koittaa olla ainakin aluksi massiivinen, mutta lähinnä on aika kuivan kuuloista. Oikeastaan paranee vasta tuossa basson tullessa mukaan. Massiviset padit jäi puuttumaan, tai ainakin jonkinlaiset taustalla hyörivät.

Kertosäe ihan toimiva, mutta alkaa jo hieman tuntua että nuo soinnut on vain randomisti peräkkäin, eikä mitään loogisuutta olisi. Tietysti olen varmasti väärässä, mutta jotain vähän koukuttavampaa voisi olla jo kehissä tasapaksun sijaan, esim. kuten "Solace" - biisissä. Meno kuitenkin on vakuuttavaa ja ammattimaisen kuuloista. Tokassa taukokohdassa sitten tuodaankin jo niitä padeja myös kehiin, ja tuo kitaran ja synan sekoitusmelodia toimii hienosti.

Rakenne aika samanlainen kuin muissakin biiseissä, ehkäpä ensi kerraksi hieman jo vaihtelua? En kuitenkaan väitä että tämä olisi huono, päinvastoin, mutta tuntuu toistuvan nuo samanlaiset rakenteet, venyttäen aina sinne 10-minuutin paikkeille. Toimiva biisi jälleen, mutta päämelodia ehkä vähiten kiinnostava tähän mennessä. Tosin tuotannollisesti ehkä paras, mutta yksin se ei riitä tuomaan tätä tarpeeksi kiinnostavaksi. Sanotaan nyt, että valmista kamaa lafkoille, mutta tasapaksuus vallitsee koko biisin ajan. Tykkäsin silti.
0   +1 +2
 
9
Divine-- 03.10.2006
IMHO fiilis moninkertastunu edellisiin biiseihin nähden. Sointukulut on tyylikkäitä ja melodiat lisää tunnelmaa mukavasti. Just sopivasti vaihtelua ja miksaus on onnistunu hyvin. 9 rapsahti =)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat