DCX - Flying High (Cordis Dub Remix)

Cordis | 02.09.2007 | Melodic Trance
8:55

noh, ei se ollu tää biisi joka oli tarkotus pistää synttäreiden jälkeen, mut tää valmistu yllättäen aiemmin. laitetaan nyt päivää aikasemmin sen takia kun sireneremix oli päivän myöhässä, kyynel.

remixistä syntyi tällanen juusto, voidaan vaikka leikkiä että se on vaan uus cordis jollain turhilla vokaaleilla. biisissä kuullaan ajoittain myös aitoa supersahaa, ooh. sh-201 on kiva lelu.

original written by Joel Kalsi. julkaistu luvalla.

8.83   3686 kuuntelua

Kappaleen sanat

we are flying high
saying farewell would be a lie
there's no need tonight
to spend a sleepless lonely night

we are flying high
there's no way to say goodbye
you're denying, why?
i'll be back and then you'll be mine

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Valandir 05.10.2007
Alkuperäinen ei ainakaan niin koskaan ollut se miun juttuni, mutta tämä nyt oikeasti kaikessa juustoisuudessaan kuulostaa enemmän siltä miun jutulta, heh. Kuten tavallisestikin niin bassorumpu potkiin hyvin sekä perkussioissa on munaa, elikkä kivastihan tässä tuo pää liikkuu taas. 1:50 kohdalla sitten vähän nostetaan ja vokaaleitakin siellä kuuluu, jotka eivät nyt vieläkään sinäänsä itseäni miellytä. Suvantokohtauskin sieltä sitten alkaa ja tuossa ennen 2:50 aletaan pääsynaa nostelemaan, joka mielestäni kuulostaa kyllä mahtavalta. Vokaalit ovat yhä liian juustoisia omaan makuuni, vaikka koko meno nyt juustoista onkin. Jossain se raja tosin pitää olla.

Kokonaisuudessa biisi ei, kuten jo itsekin tiedät, tarjoa mitään uutta. Tämä nyt vain on tälläistä vanhempaa tasapaksua kamaa, mutta jollain ihmeellisellä tapaa hyvää sellaista. Siinä on sellainen Cordiksen kosketus jota aina jaksaa kuunnella, pöh. Ei tämä tosin mitään sen kummempia tunteita itsessäni herätä; Biisi alkaa, menee ohi ja loppuu, ja siinä se rumba nyt sitten olikin. Tosin tämä on in fact laadukasta Cordis -laatua, ei tuosta laadusta voi ikinä nimittäin pahaa sanoa kyseisen kaverin kohdalla. Näin tämä toimii ja hyvä niin, ja tällä kertaa se kuulostaisi olevan ihan riittävää.
0   +1 +2
 
7
LoSight 29.09.2007
Kiva biisi.... Ei kyl hielauttanu mihinkään suuntaan mut taustamusiikkina ehkä parasta ikinä.... :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 24.09.2007
Alun startti on oikein hyvän kuuloinen... hienosti arpit pamahtavat mukaan. Hapot sopivat hyvin mukaan. Oikein energisen kuuloista. Suvannon jälkeen hitusen tuntuu häiritsee tuo päämelodia joka sotkee noiden vokaalien kanssa... (yksinään myös saha on ehkä vähän liikaa detunetetun kuuloinen, vaikka kokonaisuudessaan kuulostaa pirun hyvältä) ehkä joku vielä yksinkertaisempi linja tai ilman olisi toiminut paremmin. Kyllähän tuohon kuitenkin pikkuhiljaa on alkanut tottumaan.

Hapot rulettaa kyllä tässä biisissä!<3 Kuulostaa niin maukkaalta tuo 5:30 jälkeinen osio. Tuotanto ei petä täällä kyllä koskaan. Ammattimaisen kuuloista tavaraa. Valitan että en ole kuullut alkuperäistä biisiä, mutta olen kaikesta huolimatta varma, että tämä versio on minun korvalle reilusti ystävällisempi;)
0   +1 +2
 
9
Xns 09.09.2007
no oha se mainio kuitenkin...
0   +1 +2
 
9
Kehno!... No ei ny... alkuperäisestä en liiemmin dikannu mut tämä remiks oli aivaten ihq. Ainoona miinuksena se että hirveesti oli veezay saundeja joita kuulee joka biisis. No sulla on ainakin oma saundisi. Ainii ja ihan loistava alku \o/
0   +1 +2
 
Protush 03.09.2007
Hiton laadukasta saundia mitä olenkin jo tottunut tältä artistilta kuulemaan! Alku vaikutti erittäin lupaavalta kuten jo remixin nimikin mutta jotenkin tämä ei melodiseksi tranceksi ollut aivan toimiakseen. Alkuperäisestä pidin paljonkin ja jokunen remixikin on uponnut mutta joku tässä ei oikein toimi vaikka biisi on kaikin puolin ammattimaisen kuuloinen.. Heti vokaaleiden tullessa aloin miettiä mihin tässä on sotkeuduttu?! Jotenkin korvaani kuulosti että voksut ovat kuin eri biisistä vaikkakin nekin pirun hyvin miksatut (valitettavasti se ei aina riitä). Tämä biisi toimisi mielestäni erittäin hyvin ku vaihtaisi vokaaleiden tilalle uuden melodian ja pistäisi remix biisistä aivan oman kipaleensa.. Cordis fani olen ollut jo pidemmän aikaa ja tulen olemaan sitä jatkossakin! Biisit ovat laadukkaita ja useimmat saavat karvani pystyyn =D Jatka samaan malliin!
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 07.09.2007
Vahva alku taas, rummut toimii, mutta tuo basso ei jaksa enää innostaa soundiltaan. Nousuun lähdetään melko vauhdikkaasti, jossa ihan hyvän kuuloinen saha, mutta tähän mennessä ei vetovoimaa vielä löydy. Basson vaihtelu ja vokaalit pelastavat tämän asian, nyt kuulostaa tuo alkuosuuskin jo sellaiselta kuin sen pitää.

Melodialinja toimii hyvin vokaalien kanssa. Mutta ilman vokaaleja biisi jäisi kyllä hieman tylsäksi. Toisaalta tää on sun tyyliä (sahaa ja klassisia vivahteita), siihen en voi vaikuttaa. Ehkä biisi on vähän aikaisemman toistoa ja tylsähkön puoleista, mutta hyvältä se joka tapauksessa kuulostaa jo tuotannonkin puolesta (mitä kai on turha enää erikseen kirjotella, kun se on jo niin hyvällä tasolla :D).

Ehkä jopa tavallaan parempi versio kuin alkuperäinen. Ei vain ollut ihan mun juttu tämä biisi. Ei tälle silti voi ysiä vähempää antaa, on se sen verran hyvässä kunnossa.
0   +1 +2